RADAR+ abonnementen

Met een RADAR+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een RADAR+ cadeauabonnement onderaan.


€10,00 13,35
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€19,95 26,70
1 jaar (6 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op RADAR+ cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,00 13,35
6 maanden (3 nrs.)
25% korting

€19,95 26,70
1 jaar (6 nrs.)
25% korting

Laatste reviews

  • lia noteboom

radar is een eerlijk blad die je informeerd op een leuke manier. Is ook een tijd blad van het moment met leuke weetjes uitjes en verassende recepten. Eindelijk een blad waar je op wacht en gelijk in wilt bladeren en tegelijker tijd opzij kunt leggen en daarna weer op kan pakken om door te lezen. Je kan het haast niet weg geven als je hem uit hebt omdat je verder gaat met je leven en dan plots zegt dat heb ik gelezen even terug kijken naar de vorige nummers en ja daar staat het in radar. Ze zijn je net voor met het nieuws daar hou ik van. Het komt heel vaak voor dat ik ook op dat moment een probleempje hebt en precies als radar komt lees ik de oplossing. Ontdek het zelf wat ik bedoel en wordt lid dan ben je de eerste die met het blad mee denkt.

Anderen namen ook een abonnement op

FA Rendement aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
FA Rendement

tot 85% korting

Plus Magazine aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Plus Magazine

tot 41% korting

Quote aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Quote

tot 36% korting

Beleggers Belangen aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Beleggers Belangen

tot 32% korting

Over RADAR+

Het televisieprogramma Radar heeft sinds 2011 een eigen magazine: RADAR+. Dit magazine dat iedere 2 maanden verschijnt staat boordevol praktische tips die het leven simpeler en leuker maken. Het is een lifestyle magazine geschreven voor ons als consument. Dus met mooie verhalen en producten, maar ook met praktische tips en waarschuwingen. Gewoon voor een aangenamer leven en een betere besteding van je geld. "Ons programma is zo succesvol omdat wij opkomen voor de consument", aldus Antoinette Hertsenberg. "Ik merkte de afgelopen jaren dat er bij die consument een groeiende behoefte is het leven wat simpeler te maken. Daarom heb ik samen met de Radar-redactie een magazine bedacht dat enerzijds heel praktisch is en anderzijds ook ruimte geeft aan veel andere zaken."