Radar+ abonnementen

Met een Radar+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke tijdschrift. Ieder nummer van dit consumenten lifestyle magazine staat vol praktisch tips en adviezen. Van voeding tot geldzaken. Voor iedereen die wil weten hoe het echt zit en zijn of haar drukke leven iets minder stressvol wil maken. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Radar+ cadeauabonnement onderaan.


€12,50 14,38
3 nummers
13% korting

€17,50 28,75
6 nummers
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Radar+ cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 14,38
3 nummers
13% korting

€17,50 28,75
6 nummers
39% korting

Laatste reviews

  • Petra
Een fijn informatief blad

Ik lees de Radar graag bij een kopje thee. Informatief, onafhankelijk en actuele onderwerpen. De artikels lezen zich goed, fijn geschreven.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • lia noteboom

radar is een eerlijk blad die je informeerd op een leuke manier. Is ook een tijd blad van het moment met leuke weetjes uitjes en verassende recepten. Eindelijk een blad waar je op wacht en gelijk in wilt bladeren en tegelijker tijd opzij kunt leggen en daarna weer op kan pakken om door te lezen. Je kan het haast niet weg geven als je hem uit hebt omdat je verder gaat met je leven en dan plots zegt dat heb ik gelezen even terug kijken naar de vorige nummers en ja daar staat het in radar. Ze zijn je net voor met het nieuws daar hou ik van. Het komt heel vaak voor dat ik ook op dat moment een probleempje hebt en precies als radar komt lees ik de oplossing. Ontdek het zelf wat ik bedoel en wordt lid dan ben je de eerste die met het blad mee denkt.

Over Radar+

Kijk je graag naar het populaire tv programma Radar? Dan wordt dit inspirerende en informerende lifestyle magazine voor jou gemaakt; het enige consumenten-tijdschrift dat op deze manier ontspanning combineert met praktische tips voor alles van eten tot geldzaken.

Dit blad wordt gemaakt voor alle drukke 40-plussers, die hun leven leuker en misschien iets minder stressvol willen maken. Met praktische ideeën voor in en rondom het huis, handige bespaartips, prachtige reisreportages, heerlijke recepten en veel meer.

Radar Plus online

Ken je iemand die Radar+ met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Radar+ cadeauabonnement vanaf €12,50. Klik hier om Radar+ cadeau te geven.

Radar+ verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Radar+ abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 39% korting op de prijs in de winkel.