Radar+ abonnementen

Met een Radar+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 65% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke tijdschrift. Ieder nummer van dit consumenten lifestyle magazine staat vol praktisch tips en adviezen. Van voeding tot geldzaken. Voor iedereen die wil weten hoe het echt zit en zijn of haar drukke leven iets minder stressvol wil maken. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Radar+ cadeauabonnement onderaan.


€12,50 15,00
6 maanden (3 nrs.)
17% korting

€17,50 30,00
1 jaar (6 nrs.)
65% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Radar+ cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 15,00
6 maanden (3 nrs.)
17% korting

€17,50 30,00
1 jaar (6 nrs.)
65% korting

Laatste reviews

  • lia noteboom

radar is een eerlijk blad die je informeerd op een leuke manier. Is ook een tijd blad van het moment met leuke weetjes uitjes en verassende recepten. Eindelijk een blad waar je op wacht en gelijk in wilt bladeren en tegelijker tijd opzij kunt leggen en daarna weer op kan pakken om door te lezen. Je kan het haast niet weg geven als je hem uit hebt omdat je verder gaat met je leven en dan plots zegt dat heb ik gelezen even terug kijken naar de vorige nummers en ja daar staat het in radar. Ze zijn je net voor met het nieuws daar hou ik van. Het komt heel vaak voor dat ik ook op dat moment een probleempje hebt en precies als radar komt lees ik de oplossing. Ontdek het zelf wat ik bedoel en wordt lid dan ben je de eerste die met het blad mee denkt.

Over Radar+

Kijk je graag naar het populaire tv programma Radar? Dan wordt dit inspirerende en informerende lifestyle magazine voor jou gemaakt; het enige consumenten-tijdschrift dat op deze manier ontspanning combineert met praktische tips voor alles van eten tot geldzaken.

Dit blad wordt gemaakt voor alle drukke 40-plussers, die hun leven leuker en misschien iets minder stressvol willen maken. Met praktische ideeën voor in en rondom het huis, handige bespaartips, prachtige reisreportages, heerlijke recepten en veel meer.

Radar Plus online

Voordelen Radar Magazine abonnement

  • Het nieuwe nummer in huis nog voor het in de winkel ligt
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonneehouders
  • Korting t.o.v. de winkelprijs

Radar Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Radar+. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Radar+ klantenservice