VGAN Magazine abonnementen

Met een VGAN Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. staat vol recepten, tips van experts, hotspots, informatie en inspirerende projecten op het gebied van een vegan lifestyle. Plantaardig eten is geen uitdaging, maar juist leuk en ontzettend lekker. Het tijdschrift is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in plantaardig eten, voor elke dag of gewoon eens voor een keertje. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een VGAN Magazine cadeauabonnement onderaan.


€19,95 27,80
1 jaar (4 nrs.) Stopt automatisch
29% korting

€35,00 55,60
2 jaar (8 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op VGAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 27,80
1 jaar (4 nrs.)
29% korting

€35,00 55,60
2 jaar (8 nrs.)
37% korting

Laatste reviews

Over VGAN Magazine

Wil je gezonder en meer plantaardig eten? Neem dan een VGAN Magazine abonnement. Je ontvangt dan 4x per jaar deze prachtige glossy met toegankelijke tips en recepten voor een (meer) veganistische lifestyle.

Het maakt niet uit of je alleen minder vlees wil eten of vlees geheel hebt afgezworen; in VGAN Magazine vind je inspiratie en adviezen van experts. Zij laten zien dat een veganistische lifestyle helemaal niet moeilijk of zwaar hoeft te zijn. Integendeel. De reportages, interviews en recepten in dit magazineOf u nu alleen minder vlees wil eten, of een compleet veganistische lifestyle hebt omarmd, een VGAN Magazine abonnement brengt u in ieder nummer recepten, adviezen van experts en inspirerende personen en projecten

VGAN Magazine laat zien dat plantaardig eten niet moeilijk of lastig hoeft te zijn. Integendeel. Veganistische recepten zijn juist heel lekker. En een veganistische lifestyle is juist eenvoudig en heerlijk. Zelfs als u niet helemaal 'omgaat', biedt VGAN Magazine u tips en inzichten waar u zich beter bij zult voelen; zowel fysiek als mentaal.

Kortom, er is niet wat u tegenhoudt. Kies nu voor een abonnement VGAN Magazine. En ontdek hoe eenvoudig en fijn een veganistische lifestyle is.


(inkijkexemplaar)

Proefabonnement VGAN Magazine

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een VGAN Magazine proefabonnement. Dit is dé manier om voordelig en vrijblijvend kennis te maken. Proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch".

Een VGAN Magazine cadeauabonnement stopt overigens ook altijd automatisch. Dus ken je iemand die gezonder wil leven, maar daar wel wat hulp bij kan gebruiken? Geef dan een abonnement VGAN Magazine cadeau.

VGAN Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die graag meer veganistisch wil gaan leven? Geef een abonnement VGAN Magazine cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen abonnement VGAN Magazine abonnement

  • Het magazine ieder kwartaal als eerste in huis
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Voordeliger dan los kopen

VGAN Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van VGAN Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over VGAN Magazine klantenservice