Viva abonnementen

Met een Viva proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. In dit tijdschrift voor jonge, stoere vrouwen lees je wekelijks de intieme verhalen van andere vrouwen, krijg je het laatste modenieuws, ontdek je nieuwe uitgaansgelegenheden en vakantiebestemmingen, en bekijk je natuurlijk de rubriek Anybody. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Viva cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

 • Mandy
Heel leuk blad

Ik heb een proefabonnement genomen om het te proberen maar denk erover om een vast abonnement te nemen!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • gracie

Viva is een leuk blad met interviews en vaste rubrieken.

 • Linda

Ik heb een proefabonnement op VIVA omdat ik veel vrij was ivm zwangerschapsverlof, tijd om lekker te lezen. Van alle tijdschriften is VIVA het enige blad die ik helemaal lees, van A tot en met Z.

 • Linda

Ik heb een proefabonnement op VIVA omdat ik veel vrij was ivm zwangerschapsverlof, tijd om lekker te lezen. Van alle tijdschriften is VIVA het enige blad die ik helemaal lees, van A tot en met Z.

Over Viva

Met een Viva abonnement ben je elke verzekerd van een spraakmakend, eigenzinnig en vrolijk tijdschrift. Nog voor het blad in de winkel ligt, valt die bij jouw op de mat en kun je het lezen op je tablet of telefoon.

Naast alle leuke artikelen, vaste rubrieken (zoals Anybody) en columns (van o.a. Fleur Meijer) zijn er altijd leuke aanbiedingen exclusief voor Viva-lezeressen. En je maakt elke automatisch kans op een mooi cadeau dat wordt verloot onder alle Viva-abonnees.

Viva digitaal lezen

Met een Viva abonnement lees je iedere editie ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Viva digitaal lezen

Proefabonnement Viva

Een Viva proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Viva cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je vriendin die dit een positieve tijdschrift kan gebruiken of verdient? Geef een abonnement Viva cadeau. Ze zal hier wekenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Viva

 • Iedere week Viva als eerste in huis
 • Ook Viva digitaal lezen
 • Vele exclusieve aanbiedingen voor abonnees
 • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
 • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Viva Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Viva. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Viva klantenservice