Vorsten abonnementen

Met een Vorsten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Het lijfblad van iedere royalty fan. Geen ander tijdschrift in Nederland brengt de Oranjes en de andere koningshuizen in beeld, zoals Vorsten dat doet. Met exclusieve interviews en schitterende fotoreportages mis je niets van de Europese vorsten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Vorsten cadeauabonnement onderaan.


€19,95 21,51
3 nummers Stopt automatisch
8% korting

€39,95 50,19
7 nummers
21% korting

€69,95 99,95
14 nummers incl. Vorsten Jaarboek
onze keuze
30% korting

€134,95 199,92
28 nummers incl. Vorsten Jaarboek
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vorsten cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 21,51
3 nummers
8% korting

€45,00 50,19
7 nummers
11% korting

€79,95 99,95
14 nummers incl. Vorsten Jaarboek
onze keuze
20% korting

Laatste reviews

  • Ingrid ligtelijn
Mooie fotos

Wel geroddel, wel mooie fotos

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Margreet

Op koffie tijd was vanmorgen de speciale bea editie. Die wil ik wel lezen! Jammer dat ze stopt

  • An

Mijn moeder is zeer geïnteresseerd in vorstenhuizen van diverse landen, Vorsten Royale sluit prima op deze interesses aan.

  • moeder

moeder vindt het een erg leuk tijdschrift

  • Ann

Ik heb het blad Vorsten kado gedaan aan mijn tante. Zij werd 90 jaar en houd erg van het koningshuis.

  • Nelis

favoriete tijdschrift van degene die het cadeau kreeg!

  • Joke

Vanwege de grote interesse van mijn moeder in het Koningshuis

  • Saskia van Ommeren

Ik lees Vorsten Royaal nu 1 jaar ofzo en het leukste vind ik de rubriek Maxima’s wereld met verhalen over het leven van prinses Maxima

Over Vorsten

Vorsten (voorheen Vorsten Royale) is een prachtig geïllustreerd blad dat je alles vertelt over ons eigen vorstenhuis en alle belangrijke vorstenhuizen in het buitenland. Dit blad is bekend om zijn kwaliteit en contacten.

In ieder nummer geniet je geweldige foto's, uitgebreide reportages, exclusieve interviews en de laatste nieuwtjes. Een prachtig tijdschrift om te hebben en te bewaren.

Als abonnee van Vorsten lees je alle nummers op papier én online. Vorsten heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt je de digitale edities. Download de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Vorsten proefabonnementen

Met een Vorsten proefabonnement maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 8% korting. Een Vorsten proefabonnement is er al voor €19,95.

Ken je iemand die Vorsten met veel plezier zal lezen? Geef een Vorsten abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Vorsten cadeauabonnement vanaf €19,95.

Vorsten verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Vorsten abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 32% korting op de winkelprijs.