Vorsten abonnementen

Met een Vorsten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Het lijfblad van iedere royalty fan. Geen ander tijdschrift in Nederland brengt de Oranjes en de andere koningshuizen in beeld, zoals Vorsten dat doet. Met exclusieve interviews en schitterende fotoreportages mis je niets van de Europese vorsten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Vorsten cadeauabonnement onderaan.


€25,00 23,40
3 nummers Stopt automatisch
8% korting

€45,00 54,60
7 nummers
18% korting

€60,00 78,00
10 nummers incl. Vorsten Jaarboek
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vorsten cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 23,40
3 nummers
8% korting

€50,00 54,60
7 nummers
8% korting

Laatste reviews

  • Ingrid ligtelijn
Mooie fotos

Wel geroddel, wel mooie fotos

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Margreet

Op koffie tijd was vanmorgen de speciale bea editie. Die wil ik wel lezen! Jammer dat ze stopt

  • An

Mijn moeder is zeer geïnteresseerd in vorstenhuizen van diverse landen, Vorsten Royale sluit prima op deze interesses aan.

  • moeder

moeder vindt het een erg leuk tijdschrift

  • Ann

Ik heb het blad Vorsten kado gedaan aan mijn tante. Zij werd 90 jaar en houd erg van het koningshuis.

  • Nelis

favoriete tijdschrift van degene die het cadeau kreeg!

  • Joke

Vanwege de grote interesse van mijn moeder in het Koningshuis

  • Saskia van Ommeren

Ik lees Vorsten Royaal nu 1 jaar ofzo en het leukste vind ik de rubriek Maxima’s wereld met verhalen over het leven van prinses Maxima

Over Vorsten

Vorsten (voorheen Vorsten Royale) is een prachtig geïllustreerd blad dat je alles vertelt over ons eigen vorstenhuis en alle belangrijke vorstenhuizen in het buitenland. Dit blad is bekend om zijn kwaliteit en contacten.

In ieder nummer geniet je geweldige foto's, uitgebreide reportages, exclusieve interviews en de laatste nieuwtjes. Een prachtig tijdschrift om te hebben en te bewaren.

Heb je een abonnement op Vorsten? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Vorsten ook digitaal lezen. Vorsten heeft hiervoor een eigen app. Hierin vindt je de digitale editie. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle nummers 24/7 in de app. In de app bekeken edities blijven daarna offline in te zien.

Vorsten proefabonnementen

Met een Vorsten proefabonnement maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 8% korting. Er is al een Vorsten proefabonnement voor €25,00.

Ken je iemand die Vorsten met plezier zal lezen? Geef een Vorsten abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een Vorsten cadeauabonnement vanaf €25,00.

Vorsten verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Vorsten abonnement. En profiteer van tot 36% korting op de losse verkoopprijs.