Vorsten abonnementen

Met een Vorsten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. Het lijfblad van iedere royalty fan. Geen ander tijdschrift in Nederland brengt de Oranjes en de andere koningshuizen in beeld, zoals Vorsten dat doet. Met exclusieve interviews en schitterende fotoreportages mis je niets van de Europese vorsten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Vorsten cadeauabonnement onderaan.


€25,00 25,91
3 nummers Stopt automatisch
3% korting

€45,00 60,44
7 nummers
25% korting

€60,00 86,34
10 nummers incl. Vorsten Jaarboek
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vorsten cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 25,91
3 nummers
3% korting

€50,00 60,44
7 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Ingrid ligtelijn
Mooie fotos

Wel geroddel, wel mooie fotos

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Margreet

Op koffie tijd was vanmorgen de speciale bea editie. Die wil ik wel lezen! Jammer dat ze stopt

  • An

Mijn moeder is zeer geïnteresseerd in vorstenhuizen van diverse landen, Vorsten Royale sluit prima op deze interesses aan.

  • moeder

moeder vindt het een erg leuk tijdschrift

  • Ann

Ik heb het blad Vorsten kado gedaan aan mijn tante. Zij werd 90 jaar en houd erg van het koningshuis.

  • Nelis

favoriete tijdschrift van degene die het cadeau kreeg!

  • Joke

Vanwege de grote interesse van mijn moeder in het Koningshuis

  • Saskia van Ommeren

Ik lees Vorsten Royaal nu 1 jaar ofzo en het leukste vind ik de rubriek Maxima’s wereld met verhalen over het leven van prinses Maxima

Over Vorsten

Vorsten (voorheen Vorsten Royale) is een prachtig geïllustreerd blad dat je alles vertelt over ons eigen vorstenhuis en alle belangrijke vorstenhuizen in het buitenland. Dit blad is bekend om zijn kwaliteit en contacten.

In ieder nummer geniet je geweldige foto's, uitgebreide reportages, exclusieve interviews en de laatste nieuwtjes. Een prachtig tijdschrift om te hebben en te bewaren.

Abonnees van Vorsten ontvangen alle edities op papier en digitaal. Vorsten heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Vorsten proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 3% korting op de losse verkoopprijs. Een Vorsten proefabonnement is er al voor €25,00.

Ken je iemand die Vorsten met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Vorsten cadeauabonnement vanaf €25,00. Klik hier om Vorsten cadeau te geven.

Vorsten verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Vorsten abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 30% voordeliger uit dan in de winkel.