Story abonnementen

Met een Story proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Het dikste entertainmentblad van Nederland brengt al meer dan 40 jaar spraakmakende onthullingen over de vaderlandse jetset. Story houdt je op de hoogte van wat zich afspeelt onder de jetset en royalty.


€12,00 16,40
4 nummers Stopt automatisch
27% korting

€7,50 12,40per maand
6 maanden altijd opzegbaar
40% korting

Laatste reviews

  • Mike
Valt tegen

Pagina grote foto’s als opvulling Vreselijk. Wat valt er aan te lezen. Ik erger mij er groen aan en heb opgezegd. Zit er helaas nog aan vast tot eind dit jaar.

Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • dinie nijmeijer
wel leuk

ik vind het nieuws van de sterren enz. mooi ook wel leuke nieuwtjes. maar ik vind de letters te klein, ook met mijn bril op lees ik niet lekker. en het is geen fijn papier het voelt goedkoop aan is stroef en niet lekker glad.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Story

Story brengt al 44 jaar hét laatste nieuws uit de showbizz- en royaltywereld. Met een abonnement op Story magazine blijf je elke week op de hoogte van onthullingen over bekende Nederlanders, de internationale jetset en koningshuizen. Zo weet je dankzij het dikste entertainmentblad van Nederland altijd wat ‘hot en happening’ is onder de sterren!

Naast de wekelijkse Story kun je ook 2 keer per jaar genieten van de Story Royal Special. Hierin komen - naast onze eigen koninklijke familie - de populairste Europese royals voorbij. Daarnaast verschijnt er 1x per jaar een Story Zomer Special en een Story Winter Special. Story is met stip het meest spraakmakende entertainmentblad van Nederland. Ervaar het zelf, en neem een voordelig abonnement op Story!

Story digitaal lezen

Ben je abonnee van Story? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Story ook digitaal lezen. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Story proefabonnementen

Wil je Story eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 27% korting op de winkelprijs. Een Story proefabonnement is er al voor €12,00.

Story verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Story. En profiteer van tot 40% korting op de losse verkoopprijs.