Story abonnementen

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven van beroemdheden, is Story het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met exclusieve interviews, spannende reportages en de nieuwste roddels over binnen- en buitenlandse sterren. Of je nu wilt weten wie met wie gaat, wat de laatste schandalen zijn of hoe sterren hun successen vieren, Story heeft het allemaal.

Met Story blijf je altijd op de hoogte van het laatste showbizznieuws en krijg je een kijkje achter de schermen van de glamourwereld. Een must-have voor iedereen die houdt van entertainment en de levens van beroemdheden.


€12,00 19,95
4 nummers Stopt automatisch
40% korting

€7,50 19,95per maand
6 maanden altijd opzegbaar
62% korting

Laatste reviews

  • Mike
Valt tegen

Pagina grote foto’s als opvulling Vreselijk. Wat valt er aan te lezen. Ik erger mij er groen aan en heb opgezegd. Zit er helaas nog aan vast tot eind dit jaar.

Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • dinie nijmeijer
wel leuk

ik vind het nieuws van de sterren enz. mooi ook wel leuke nieuwtjes. maar ik vind de letters te klein, ook met mijn bril op lees ik niet lekker. en het is geen fijn papier het voelt goedkoop aan is stroef en niet lekker glad.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Story

Story brengt al 44 jaar hét laatste nieuws uit de showbizz- en royaltywereld. Met een abonnement op Story magazine blijf je elke week op de hoogte van onthullingen over bekende Nederlanders, de internationale jetset en koningshuizen. Zo weet je dankzij het dikste entertainmentblad van Nederland altijd wat ‘hot en happening’ is onder de sterren!

Naast de wekelijkse Story kun je ook 2 keer per jaar genieten van de Story Royal Special. Hierin komen - naast onze eigen koninklijke familie - de populairste Europese royals voorbij. Daarnaast verschijnt er 1x per jaar een Story Zomer Special en een Story Winter Special. Story is met stip het meest spraakmakende entertainmentblad van Nederland. Ervaar het zelf, en neem een voordelig abonnement op Story!

Story digitaal lezen

Heb je een abonnement op Story? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Story ook digitaal lezen.

Story op Tijdschrift.nl

In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Story proefabonnementen

Met een proefabonnement op Story maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 40% korting. Er is al een Story proefabonnement voor €12,00.

Story verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Story abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 62% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.