Royalty abonnementen

Met een Royalty proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 28% korting op de winkelprijs. Hét royalty magazine van Nederland. Met prachtige (foto)reportages en het laatste nieuws over vorsten en koningshuizen in binnen- en buitenland. Lees alles over o.a. de mode van de prinsessen, de achtergronden van minder bekende 'royals' en gebeurtenissen, de agenda van koning en koningin en nog veel meer. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Royalty cadeauabonnement onderaan.


€15,00 17,28
3 nummers
13% korting

€25,00 28,80
5 nummers
13% korting

€35,00 46,08
8 nummers
24% korting

€50,00 69,12
12 nummers
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Royalty cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,28
3 nummers
13% korting

€25,00 28,80
5 nummers
13% korting

€35,00 46,08
8 nummers
24% korting

€50,00 69,12
12 nummers
28% korting

Laatste reviews

  • Mevr kers
Mooi tijdschrift met mooie foto’s

Als je van het koningshuis houd raad ik dit blad aan ieder aan. En zo nu en dan krijg je ook nog eens wat fotos kado die er los bij zitten. Dus dat is fijn en een mooi gebaar. En ik heb het van mijn dochters gekregen als kerst kado.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Lezer13

Ik heb Royalty aan mijn moeder gegeven omdat ze het graag leest.

  • trudie Buitenhuis

mijn moeder is 81 jaar en vindt het geweldig om alles te weten over het koninklijk huis.

  • Marijke Engelse

Fijn blad met veel informatie en fotos over koninklijke huizen!

  • RB

Ik heb mijn moeder cadeau abonnement Royalty gegeven omdat mijn moeder gek is van het koningshuis.

Over Royalty

Royalty is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Royalty brengt je alles over het leven van de binnen- en buitenlandse royals. Onder leiding van royalty-deskundige Marc van der Linden wordt Royalty gemaakt door een team van bevlogen professionals.

Om iedereen zo volledig mogelijk op de hoogte te houden, brengt Royalty al het koninklijk nieuws via de website, specials en natuurlijk het tijdschrift. Zo'n 10x per jaar staat het blad vol met artikelen over:

Als abonnee van Royalty lees je alle edities op papier én digitaal. Royalty heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest je de digitale edities. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt altijd toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Je kunt een abonnement op Royalty ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Royalty cadeauabonnement vanaf €15,00.

Royalty verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Royalty abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 28% korting op de winkelprijs.