Royalty abonnementen

Met een Royalty proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Hét royalty magazine van Nederland. Met prachtige (foto)reportages en het laatste nieuws over vorsten en koningshuizen in binnen- en buitenland. Lees alles over o.a. de mode van de prinsessen, de achtergronden van minder bekende 'royals' en gebeurtenissen, de agenda van koning en koningin en nog veel meer. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Royalty cadeauabonnement onderaan.


€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€40,00 47,92
8 nummers
17% korting

€60,00 77,87
13 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Royalty cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€40,00 47,92
8 nummers
17% korting

€60,00 77,87
13 nummers
23% korting

Laatste reviews

  • Mevr kers
Mooi tijdschrift met mooie foto’s

Als je van het koningshuis houd raad ik dit blad aan ieder aan. En zo nu en dan krijg je ook nog eens wat fotos kado die er los bij zitten. Dus dat is fijn en een mooi gebaar. En ik heb het van mijn dochters gekregen als kerst kado.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Lezer13

Ik heb Royalty aan mijn moeder gegeven omdat ze het graag leest.

  • trudie Buitenhuis

mijn moeder is 81 jaar en vindt het geweldig om alles te weten over het koninklijk huis.

  • Marijke Engelse

Fijn blad met veel informatie en fotos over koninklijke huizen!

  • RB

Ik heb mijn moeder cadeau abonnement Royalty gegeven omdat mijn moeder gek is van het koningshuis.

Over Royalty

Royalty is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Royalty brengt je alles over het leven van de binnen- en buitenlandse royals. Onder leiding van royalty-deskundige Marc van der Linden wordt Royalty gemaakt door een team van bevlogen professionals.

Om iedereen zo volledig mogelijk op de hoogte te houden, brengt Royalty al het koninklijk nieuws via de website, specials en natuurlijk het tijdschrift. Zo'n 10x per jaar staat het blad vol met artikelen over:

Abonnees van Royalty ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Royalty heeft een eigen app. Hierin kun je de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Het is ook mogelijk om een Royalty abonnement cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Royalty cadeauabonnement vanaf €25,00.

Royalty verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Royalty. En profiteer van tot 23% korting op de losse verkoopprijs.