Royalty abonnementen

Met een Royalty proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Hét royalty magazine van Nederland. Met prachtige (foto)reportages en het laatste nieuws over vorsten en koningshuizen in binnen- en buitenland. Lees alles over o.a. de mode van de prinsessen, de achtergronden van minder bekende 'royals' en gebeurtenissen, de agenda van koning en koningin en nog veel meer. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Royalty cadeauabonnement onderaan.


€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€40,00 47,92
8 nummers
17% korting

€60,00 77,87
13 nummers
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Royalty cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,95
5 nummers
17% korting

€40,00 47,92
8 nummers
17% korting

€60,00 77,87
13 nummers
23% korting

Laatste reviews

  • Mevr kers
Mooi tijdschrift met mooie foto’s

Als je van het koningshuis houd raad ik dit blad aan ieder aan. En zo nu en dan krijg je ook nog eens wat fotos kado die er los bij zitten. Dus dat is fijn en een mooi gebaar. En ik heb het van mijn dochters gekregen als kerst kado.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Lezer13

Ik heb Royalty aan mijn moeder gegeven omdat ze het graag leest.

  • trudie Buitenhuis

mijn moeder is 81 jaar en vindt het geweldig om alles te weten over het koninklijk huis.

  • Marijke Engelse

Fijn blad met veel informatie en fotos over koninklijke huizen!

  • RB

Ik heb mijn moeder cadeau abonnement Royalty gegeven omdat mijn moeder gek is van het koningshuis.

Over Royalty

Royalty is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Royalty brengt je alles over het leven van de binnen- en buitenlandse royals. Onder leiding van royalty-deskundige Marc van der Linden wordt Royalty gemaakt door een team van bevlogen professionals.

Om iedereen zo volledig mogelijk op de hoogte te houden, brengt Royalty al het koninklijk nieuws via de website, specials en natuurlijk het tijdschrift. Zo'n 10x per jaar staat het blad vol met artikelen over:

Met een abonnement op Royalty ontvang je elke editie op papier én digitaal. Royalty heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest je de digitale edities. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Ken je iemand die Royalty met genoegen zal lezen? Geef een Royalty abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Royalty cadeauabonnement vanaf €25,00.

Royalty verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Royalty abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 23% voordeliger uit dan in de winkel.