Weekend abonnementen

Met een Weekend proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. De snelst en meest betrouwbare bron voor al het nieuws over Nederlandse en buitenlandse sterren en koningshuizen. Met in ieder nummer spraakmakende verhalen en unieke foto's. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Weekend cadeauabonnement onderaan.


€25,00
8 nummers
23% korting

€40,00
13 nummers
22% korting

€70,00
26 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Weekend cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00
8 nummers
23% korting

€40,00
13 nummers
22% korting

€70,00
26 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • lin

Ik heb Weekend cadeau gedaan. Ze leest het blad al vaker.

  • fleur

lekker ontspannen!

Over Weekend

Wil je op de hoogte blijven over het wel en wee van alle sterren in binnen- en buitenland? Een momentje ontspanning met persoonlijke interviews, onthullende verhalen en de mooiste foto’s? Een blik werpen in het huis van Nederlandse BN-ers? Dan wordt Weekend voor jou gemaakt.

Krijg een uniek kijkje in de koningshuizen in binnen- en buiten met Marc van der Linden, dé royalty-kenner van Nederland. En wanneer je zijn column uit hebt. Lees dan de populaire rubriek van Monique met de laatste nieuwtjes op het gebied van eten, drinken, leven en gezondheid. Kortom, geniet met nog zo'n 750.000 andere lezers van met recht een van de populairste bladen van Nederland.

Abonnees van Weekend ontvangen alle edities op papier en digitaal. Weekend heeft een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Download de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Het is ook mogelijk om Weekend cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. En er is al een Weekend cadeauabonnement vanaf €25,00.

Weekend verschijnt 50x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Weekend abonnement. En profiteer van tot 23% korting op de winkelprijs.