Win abonnementen

Met een Win proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs. En je ontvangt 17x per jaar het leukste puzzelblad van NL en maakt iedere keer kans op fantastische prijzen.


€23,50 23,75
15 weken (5 nrs.) Stopt automatisch
2% korting

€47,00 47,50
30 weken (10 nrs.)
2% korting

€75,75 80,75
1 jaar (17 nrs.)
10% korting

Laatste reviews

  • Annemieke
Lekker ontspannen en uitproberen

Puzzelen geeft ontspanning. De variatie van puzzels in dit blad is top en afwisselend. De te winnen prijzen zijn ook zeer variërend.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Win

Win! is het meest gevarieerde puzzelblad van Nederland. Met Win! heb je een puzzel- en wintijdschrift met urenlang plezier in je hand. Dit vermakelijke puzzelblad staat vol met kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, woordzoekers, sudoku's en nog veel meer andere soorten puzzels. Met Win! maak je elke maand kans op heel veel mooie prijzen!

Proefabonnement Win

Een Win proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke puzzel- en winblad. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Voordelen Win proefabonnement

  • 17x per jaar thuis voor deze in de winkel ligt
  • Altijd winkans
  • Goedkoper dan los kopen
  • Bezorging stopt vanzelf *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Win! Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Win. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Win klantenservice