Bergen Magazine abonnementen

Met een Bergen Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Bergen Magazine staat in teken van het pure berggevoel. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Bergen Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,95 16,25
3 nummers Stopt automatisch
27% korting

€17,95 27,50
5 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bergen Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 16,25
3 nummers
27% korting

€17,95 27,50
5 nummers
35% korting

Laatste reviews

  • Travelgirl
Een mooi blad, maar veel advertenties

Het blad ziet er prachtig uit, maar ik mis helaas reportages over de plekken waar wij graag op vakantie naartoe gaan. Mocht hij vaker uitkomen dan zou daar mogelijk meer over geschreven kunnen worden. Het betreft dan Griekenland, Andalusië en binnenland Costa Blanca.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Kees

Bergen zijn machtig. Ik ben echt op de verkeerde plek geboren. Alleen fietsen is hier fijner. :)

Over Bergen Magazine

Laat je inspireren en droom weg bij meeslepende wandelverhalen, schitterende foto's en boeiende reisverhalen. Wandeltochten met altijd een verrassende invalshoek, van onbekende berggebieden, cultuur tot bijzondere bergnatuur en routes in hoog- en laaggebergte. Met ook de nieuwste buitensportproducten, nieuws en trends voor de bergwandelaar. Met Bergen Magazine beleef je vier keer per jaar de overweldigende schoonheid van de bergen.

Bergen Magazine proefabonnementen

Wil je Bergen Magazine eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 27% korting. Een Bergen Magazine proefabonnement is er al voor €11,95.

Je kunt een Bergen Magazine abonnement ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Bergen Magazine cadeauabonnement vanaf €11,95.

Bergen Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Bergen Magazine. En profiteer van tot 35% korting op de winkelprijs.