Bergen Magazine abonnementen

Met een Bergen Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Bergen Magazine staat in teken van het pure berggevoel. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Bergen Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,95 16,25
7 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
27% korting

€17,95 27,50
1 jaar (5 nrs.)
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bergen Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 16,25
7 maanden (3 nrs.)
27% korting

€17,95 27,50
1 jaar (5 nrs.)
35% korting

Laatste reviews

  • Travelgirl
Een mooi blad, maar veel advertenties

Het blad ziet er prachtig uit, maar ik mis helaas reportages over de plekken waar wij graag op vakantie naartoe gaan. Mocht hij vaker uitkomen dan zou daar mogelijk meer over geschreven kunnen worden. Het betreft dan Griekenland, Andalusië en binnenland Costa Blanca.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Kees

Bergen zijn machtig. Ik ben echt op de verkeerde plek geboren. Alleen fietsen is hier fijner. :)

Over Bergen Magazine

Laat je inspireren en droom weg bij meeslepende wandelverhalen, schitterende foto's en boeiende reisverhalen. Wandeltochten met altijd een verrassende invalshoek, van onbekende berggebieden, cultuur tot bijzondere bergnatuur en routes in hoog- en laaggebergte. Met ook de nieuwste buitensportproducten, nieuws en trends voor de bergwandelaar. Met Bergen Magazine beleef je vier keer per jaar de overweldigende schoonheid van de bergen.


(inkijkexemplaar)

Bergen Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een bergliefhebber die binnenkort iets te vieren heeft? Geef een Bergen Magazine abonnement cadeau. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Bergen Magazine abonnement

  • 5x per jaar het reismagazine in huis voor het in de winkel ligt
  • Exclusieve korting voor abonnees op allerlei producten
  • Veel voordeliger dan los kopen

Bergen Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Bergen Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Bergen Magazine klantenservice