Bergen Magazine abonnementen

Met een Bergen Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Bergen Magazine staat in teken van het pure berggevoel. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Bergen Magazine cadeauabonnement onderaan.


€12,95 23,85
3 nummers Stopt automatisch
46% korting

€19,95 39,75
5 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bergen Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 23,85
3 nummers
46% korting

€19,95 39,75
5 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Travelgirl
Een mooi blad, maar veel advertenties

Het blad ziet er prachtig uit, maar ik mis helaas reportages over de plekken waar wij graag op vakantie naartoe gaan. Mocht hij vaker uitkomen dan zou daar mogelijk meer over geschreven kunnen worden. Het betreft dan Griekenland, Andalusië en binnenland Costa Blanca.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Kees

Bergen zijn machtig. Ik ben echt op de verkeerde plek geboren. Alleen fietsen is hier fijner. :)

Over Bergen Magazine

Laat je inspireren en droom weg bij meeslepende wandelverhalen, schitterende foto's en boeiende reisverhalen. Wandeltochten met altijd een verrassende invalshoek, van onbekende berggebieden, cultuur tot bijzondere bergnatuur en routes in hoog- en laaggebergte. Met ook de nieuwste buitensportproducten, nieuws en trends voor de bergwandelaar. Met Bergen Magazine beleef je vier keer per jaar de overweldigende schoonheid van de bergen.

Bergen Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je momenteel van 27% korting op de winkelprijs. Een Bergen Magazine proefabonnement is er al voor €11,95.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Bergen Magazine cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. En er is al een Bergen Magazine cadeauabonnement vanaf €11,95.

Bergen Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Bergen Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 35% korting op de losse winkelprijs.