Azië Magazine abonnementen

Met een Azië Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 8% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die van reizen houdt en van plan is (weer) naar Azië, Australië of Nieuw-Zeeland af te reizen. Met in iedere editie schitterende fotoreportages en inspirerende reistips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Azië Magazine cadeauabonnement onderaan.


€25,75 27,96
1 jaar (4 nrs.)
8% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 27,96
1 jaar (4 nrs.)
8% korting

Laatste reviews

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor als je regelmatig afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Populair onder de trouwe abonnees, brengt het tijdschrift in iedere edities inspirerende artikelen, slimme reistips en prachtige fotografie, waardoor je meteen je koffer wil pakken.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Azië magazine cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een reislustige vriend(in) of familielid een cadeau geven waar zij maandenlang plezier van heeft? Geef een Azië magazine abonnement cadeau.

Voordelen Azië magazine abonnement

  • Altijd Azië magazine als eerste op de mat
  • Leuke acties en kortingen voor abonnees
  • Gratis digitaal lezen
  • Voordeliger dan in de winkel

Azie Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Azië Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Azië Magazine klantenservice