Azië Magazine abonnementen

Met een Azië Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 2% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die van reizen houdt en van plan is (weer) naar Azië, Australië of Nieuw-Zeeland af te reizen. Met in iedere editie schitterende fotoreportages en inspirerende reistips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Azië Magazine cadeauabonnement onderaan.


€27,50 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
2% korting

Laatste reviews

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor als je regelmatig afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Populair onder de trouwe abonnees, brengt het tijdschrift in iedere edities inspirerende artikelen, slimme reistips en prachtige fotografie, waardoor je meteen je koffer wil pakken.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Abonnees van Azië Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal. Azië Magazine heeft een eigen app waarin je de digitale editie leest. Om het magazine digitaal te lezen download je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internet.

Je kunt een Azië Magazine abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een Azië Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement.