Azië Magazine abonnementen

Hét tijdschrift voor iedereen die van reizen houdt en van plan is (weer) naar Azië, Australië of Nieuw-Zeeland af te reizen. Met in iedere editie schitterende fotoreportages en inspirerende reistips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Azië Magazine cadeauabonnement onderaan.


€28,50 28,50
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,50 28,50
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
 

Laatste reviews

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor als je regelmatig afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Populair onder de trouwe abonnees, brengt het tijdschrift in iedere edities inspirerende artikelen, slimme reistips en prachtige fotografie, waardoor je meteen je koffer wil pakken.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Abonnees van Azië Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal. Azië Magazine heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. In de app gelezen edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Je kunt een abonnement op Azië Magazine ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. En er is al een Azië Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement.