Azië Magazine abonnementen

Met een Azië Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 2% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die van reizen houdt en van plan is (weer) naar Azië, Australië of Nieuw-Zeeland af te reizen. Met in iedere editie schitterende fotoreportages en inspirerende reistips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Azië Magazine cadeauabonnement onderaan.


€27,50 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
2% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 27,96
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
2% korting

Laatste reviews

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor als je regelmatig afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Populair onder de trouwe abonnees, brengt het tijdschrift in iedere edities inspirerende artikelen, slimme reistips en prachtige fotografie, waardoor je meteen je koffer wil pakken.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Met een abonnement op Azië Magazine ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Azië Magazine heeft hiervoor een eigen app. Hierin kun je de digitale edities inzien. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot de nieuwste editie in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk Azië Magazine abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Er is al een Azië Magazine cadeauabonnement vanaf €27,50.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.