Azië Magazine abonnementen

Azië Magazine is jouw gids naar de diversiteit en schoonheid van Azië. Dit tijdschrift staat vol met inspirerende reisverhalen, culturele inzichten en het laatste nieuws uit de regio. Of je nu droomt van een reis naar Japan, Thailand of India, Azië Magazine brengt je dichter bij je bestemming.

Geniet van boeiende artikelen, schitterende fotografie en praktische reistips die je helpen het meeste uit je avonturen te halen. Met Azië Magazine ontdek je telkens weer iets nieuws en blijf je verbonden met de rijkdom van dit fascinerende continent.


€28,50 28,50
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Azië Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,50 28,50
4 nummers + vaste bijlage Australië en Nieuw-Zeeland
 

Laatste reviews

Over Azië Magazine

Hét tijdschrift voor als je regelmatig afreist naar Azië en de Pacific, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. Populair onder de trouwe abonnees, brengt het tijdschrift in iedere edities inspirerende artikelen, slimme reistips en prachtige fotografie, waardoor je meteen je koffer wil pakken.

In het tijdschrift worden 2 bekende bladen gebundeld: Azië Magazine en Down Under. Beide redacties hebben hun kennis en krachten gebundeld in een fantastisch reisblad met focus op Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific Islands.

Heb je een abonnement op Azië Magazine? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Azië Magazine ook digitaal lezen. Azië Magazine heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt je de digitale edities. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers waar en wanneer je maar wil in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk Azië Magazine abonnement? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Azië Magazine cadeauabonnement vanaf €28,50. Klik hier om Azië Magazine cadeau te geven.

Azië Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement.