AmericA Magazine abonnementen

Het magazine voor iedereen die van plan is af te reizen naar de VS en Canada. Met in ieder nummer van dit kwartaaltijdschrift prachtige fotoreportages, uitgebreide achtergrondverhalen, en de persoonlijke ervaringen van andere reizigers. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een AmericA Magazine cadeauabonnement onderaan.


€28,50 28,50
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op AmericA Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€28,50 28,50
4 nummers
 

Laatste reviews

  • Van Kooten

Mooie landen. En goed om in ieder geval 1 keer in je leven te zien. Dan begrijp je ze iets beter.

Over AmericA Magazine

AmericA magazine is het unieke tijdschrift dat al meer dan 18 jaar ieder kwartaal al haar lezers meeneemt op reis naar de Verenigde Staten en Canada. Met boeiende reisreportages, interessante achtergrondverhalen, lezenswaardige interviews, fraaie fotografie en praktische wenken. Met vaste bijdragen van Jan Donkers en Tom Kleijn.

Als abonnee van AmericA Magazine lees je alle nummers op papier én digitaal. AmericA Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers kunt lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internet.

Ken je iemand die AmericA Magazine met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. En er is al een AmericA Magazine cadeauabonnement vanaf €28,50.

AmericA Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.