AmericA Magazine abonnementen

Met een AmericA Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 8% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die van plan is af te reizen naar de VS en Canada. Met in ieder nummer van dit kwartaaltijdschrift prachtige fotoreportages, uitgebreide achtergrondverhalen, en de persoonlijke ervaringen van andere reizigers. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een AmericA Magazine cadeauabonnement onderaan.


€25,75 27,96
1 jaar (4 nrs.)
8% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op AmericA Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,75 27,96
1 jaar (4 nrs.)
8% korting

Laatste reviews

  • Van Kooten

Mooie landen. En goed om in ieder geval 1 keer in je leven te zien. Dan begrijp je ze iets beter.

Over AmericA Magazine

AmericA magazine is het unieke tijdschrift dat al meer dan 18 jaar ieder kwartaal al haar lezers meeneemt op reis naar de Verenigde Staten en Canada. Met boeiende reisreportages, interessante achtergrondverhalen, lezenswaardige interviews, fraaie fotografie en praktische wenken. Met vaste bijdragen van Jan Donkers en Tom Kleijn.

AmericA magazine cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een vriendin of familielid een cadeau geven waar zij maandenlang plezier van heeft? Geef een AmericA magazine abonnement cadeau.

Voordelen AmericA magazine abonnement

  • Elke 3 maanden AmericA magazine in de bus
  • Leuke acties en kortingen voor abonnees
  • Gratis digitaal lezen

AmericA Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van AmericA Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over AmericA Magazine klantenservice