Flair abonnementen

Met een Flair proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 72% korting op de winkelprijs. Het magazine waar je je goed bij voelt! Met in iedere editie alles over de laatste (betaalbare) mode, leuke beautytips, eenvoudige recepten en inspiratie voor in en rond het huis. Daarnaast staat het tijdschrift iedere week vol persoonlijke verhalen van bekende en onbekende Nederlanders.


€4,00 13,96
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
72% korting

€2,50 4,15per week
1 jaar
40% korting

€2,40 4,15per week
2 jaar
42% korting

€2,30 4,15per week
3 jaar
45% korting

Laatste reviews

  • Ingrid van Woudenberg-Arbouw

Flair een heerlijk damesblad, over alles en nog wat, met boeiende en interessante verhalen, mode en af en toe ook leuke aanbiedingen waaronder hotels. Ik lees t graag en al jaren. Top blad!

Over Flair

Flair wil een fijne, inspirerende en betrouwbare vriendin zijn voor de eigentijdse vrouw. Opgewekt, positief en altijd dichtbij op papier, digitaal en online via social media.

Via Flair maak je ook kennis met andere lezeressen. In ieder nummer vindt je vele persoonlijke verhalen, volg je de make-over van een lezeres, en zie je hoe een andere zelfstandige Flair-lezeres rondkomt in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’.

Flair digitaal lezen

Heb je een abonnement op Flair? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Flair ook digitaal lezen. Flair heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt je de digitale editie. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bekeken edities blijven daarna offline in te zien.

Flair proefabonnementen

Met een Flair proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 50% korting. Er is al een Flair proefabonnement voor €6,99.

Flair verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Flair. En profiteer van tot 50% korting op de winkelprijs.