Flair abonnementen

Met een Flair proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 77% korting op de winkelprijs. Het magazine waar je je goed bij voelt! Met in iedere editie alles over de laatste (betaalbare) mode, leuke beautytips, eenvoudige recepten en inspiratie voor in en rond het huis. Daarnaast staat het tijdschrift iedere week vol persoonlijke verhalen van bekende en onbekende Nederlanders.


€4,00 17,52
4 nummers Stopt automatisch
77% korting

€3,00 4,35per week
1 jaar
31% korting

Laatste reviews

  • Ingrid van Woudenberg-Arbouw

Flair een heerlijk damesblad, over alles en nog wat, met boeiende en interessante verhalen, mode en af en toe ook leuke aanbiedingen waaronder hotels. Ik lees t graag en al jaren. Top blad!

Over Flair

Flair wil een fijne, inspirerende en betrouwbare vriendin zijn voor de eigentijdse vrouw. Opgewekt, positief en altijd dichtbij op papier, digitaal en online via social media.

Via Flair maak je ook kennis met andere lezeressen. In ieder nummer vindt je vele persoonlijke verhalen, volg je de make-over van een lezeres, en zie je hoe een andere zelfstandige Flair-lezeres rondkomt in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’.

Flair digitaal lezen

Ben je abonnee van Flair? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Flair ook digitaal lezen. Flair heeft hiervoor een eigen app. Hierin kun je de digitale edities inzien. Om het magazine online te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees overal en altijd in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Flair proefabonnementen

Wil je Flair eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 77% korting. Er is al een Flair proefabonnement voor €4,00.

Flair verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Flair abonnement. En profiteer van tot 77% korting op de losse verkoopprijs.