Flair abonnementen

Met een Flair proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Het magazine waar je je goed bij voelt! Met in iedere editie alles over de laatste (betaalbare) mode, leuke beautytips, eenvoudige recepten en inspiratie voor in en rond het huis. Daarnaast staat het tijdschrift iedere week vol persoonlijke verhalen van bekende en onbekende Nederlanders.


€6,99
4 weken (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

€2,35 3,99per week
1 jaar
41% korting

€2,25 3,99per week
2 jaar
42% korting

€2,00 3,99per week
3 jaar
50% korting

Laatste reviews

  • Ingrid van Woudenberg-Arbouw

Flair een heerlijk damesblad, over alles en nog wat, met boeiende en interessante verhalen, mode en af en toe ook leuke aanbiedingen waaronder hotels. Ik lees t graag en al jaren. Top blad!

Over Flair

Flair wil een fijne, inspirerende en betrouwbare vriendin zijn voor de eigentijdse vrouw. Opgewekt, positief en altijd dichtbij op papier, digitaal en online via social media.

Via Flair maak je ook kennis met andere lezeressen. In ieder nummer vindt je vele persoonlijke verhalen, volg je de make-over van een lezeres, en zie je hoe een andere zelfstandige Flair-lezeres rondkomt in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’.

Flair digitaal lezen

Met een Flair abonnement lees je iedere editie ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Flair digitaal lezen

Proefabonnement Flair

Een Flair proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Flair cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je vriendin die dit een positieve tijdschrift kan gebruiken of verdient? Geef een abonnement Flair cadeau. Ze zal hier wekenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Flair

  • Iedere week Flair als eerste in huis
  • Ook Flair digitaal lezen
  • Vele exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Flair Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Flair. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Flair klantenservice