Flair abonnementen

Met een Flair proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 71% korting op de winkelprijs. Het magazine waar je je goed bij voelt! Met in iedere editie alles over de laatste (betaalbare) mode, leuke beautytips, eenvoudige recepten en inspiratie voor in en rond het huis. Daarnaast staat het tijdschrift iedere week vol persoonlijke verhalen van bekende en onbekende Nederlanders.


€4,00 13,80
4 nummers Stopt automatisch
71% korting

€3,06 4,38per week
1 jaar onze keuze
30% korting

€3,06 4,38per week
2 jaar
30% korting

€3,06 4,38per week
3 jaar
30% korting

Laatste reviews

  • Ingrid van Woudenberg-Arbouw

Flair een heerlijk damesblad, over alles en nog wat, met boeiende en interessante verhalen, mode en af en toe ook leuke aanbiedingen waaronder hotels. Ik lees t graag en al jaren. Top blad!

Over Flair

Flair wil een fijne, inspirerende en betrouwbare vriendin zijn voor de eigentijdse vrouw. Opgewekt, positief en altijd dichtbij op papier, digitaal en online via social media.

Via Flair maak je ook kennis met andere lezeressen. In ieder nummer vindt je vele persoonlijke verhalen, volg je de make-over van een lezeres, en zie je hoe een andere zelfstandige Flair-lezeres rondkomt in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’.

Flair digitaal lezen

Ben je abonnee van Flair? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Flair ook digitaal lezen. Flair heeft een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. In de app bewaarde nummers zijn daarna offline in te zien.

Flair proefabonnementen

Wil je Flair zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 71% korting op de winkelprijs. Er is al een Flair proefabonnement voor €4,00.

Flair verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Flair abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 71% goedkoper uit dan in de winkel.