Flair abonnementen

Flair magazine is jouw bron voor mode, beauty en lifestyle. In elke uitgave vind je de nieuwste trends, praktische tips en inspirerende verhalen die je helpen om het beste uit jezelf te halen. Of je nu op zoek bent naar stylingadvies, beautyhacks of lifestyle-ideeën, Flair biedt het allemaal.

Blijf up-to-date met de laatste modetrends en ontdek nieuwe manieren om je dagelijkse routine te verbeteren. Met Flair magazine creëer je een stijlvol en zelfverzekerd leven.


€12,00 16,80
4 nummers Stopt automatisch
29% korting

€7,50 19,95per maand
6 maanden altijd opzegbaar
62% korting

Laatste reviews

  • Ingrid van Woudenberg-Arbouw

Flair een heerlijk damesblad, over alles en nog wat, met boeiende en interessante verhalen, mode en af en toe ook leuke aanbiedingen waaronder hotels. Ik lees t graag en al jaren. Top blad!

Over Flair

Flair wil een fijne, inspirerende en betrouwbare vriendin zijn voor de eigentijdse vrouw. Opgewekt, positief en altijd dichtbij op papier, digitaal en online via social media.

Via Flair maak je ook kennis met andere lezeressen. In ieder nummer vindt je vele persoonlijke verhalen, volg je de make-over van een lezeres, en zie je hoe een andere zelfstandige Flair-lezeres rondkomt in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’.

Flair digitaal lezen

Met een abonnement op Flair ontvang je elke editie op papier én digitaal. Flair heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers kunt lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw smartphone of tablet. Meld je eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers waar en wanneer je maar wil in de app.

Flair op Tijdschrift.nl

Om eerder geopende edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Flair proefabonnementen

Wil je Flair proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je nu van 29% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Flair proefabonnement voor €12,00.

Flair verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Flair abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 62% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.