Flair abonnementen

Met een Flair proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 55% korting op de winkelprijs. Het magazine waar je je goed bij voelt! Met in iedere editie alles over de laatste (betaalbare) mode, leuke beautytips, eenvoudige recepten en inspiratie voor in en rond het huis. Daarnaast staat het tijdschrift iedere week vol persoonlijke verhalen van bekende en onbekende Nederlanders.


€12,00 16,80
4 nummers Stopt automatisch
29% korting

€7,50 16,80per maand
6 maanden altijd opzegbaar
55% korting

Laatste reviews

  • Ingrid van Woudenberg-Arbouw

Flair een heerlijk damesblad, over alles en nog wat, met boeiende en interessante verhalen, mode en af en toe ook leuke aanbiedingen waaronder hotels. Ik lees t graag en al jaren. Top blad!

Over Flair

Flair wil een fijne, inspirerende en betrouwbare vriendin zijn voor de eigentijdse vrouw. Opgewekt, positief en altijd dichtbij op papier, digitaal en online via social media.

Via Flair maak je ook kennis met andere lezeressen. In ieder nummer vindt je vele persoonlijke verhalen, volg je de make-over van een lezeres, en zie je hoe een andere zelfstandige Flair-lezeres rondkomt in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’.

Flair digitaal lezen

Als abonnee van Flair lees je alle edities op papier én digitaal. Flair heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot alle nummers in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna offline in te zien.

Flair proefabonnementen

Met een proefabonnement op Flair maak je voordelig kennis met dit bijzondere tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 29% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Flair proefabonnement voor €12,00.

Flair verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Flair abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 55% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.