Flow abonnementen

Met een Flow proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Ontvang altijd de nieuwste editie van dit unieke tijdschrift. Vol inspirerende artikelen over psychologie, mindfulness en creativiteit. Met aandacht voor 'klein geluk' in het dagelijks leven. Een magazine waar je blij van wordt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Flow cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Kitty

Lekker dik, veel te lezen en altijd iets creatiefs er staan leuke verhalen in en geeft mij vaak weer een creatieve ingeving.

  • Brigitte

Flow is een lekker tijdschrift. Het is net iets anders dan de andere bladen. Dus een abonnement is wellicht niet iedereen, maar ik vind het leuk.

Over Flow

Wil je zo nu en dan even ontsnappen uit een hectisch leven? Leren hoe je zorgt voor een minder volle agenda? Of hoe je deze beter aankunt, als deze onvermijdelijk is? Kies dan voor ene Flow abonnement.

Flow is een tijdschrift dat 'onthaast'. Met inspirerende verhalen over psychologie, mindfulness en creativiteit. En met veel prachtige illustraties en foto’s. Flow is een magazine dat ontspant en leert ontspannen. En zo leert hoe je meer van het leven kunt genieten.

Abonnees van Flow ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

Flow op Tijdschrift.nl

Om eerder gedownloade nummers nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Flow proefabonnementen

Wil je Flow proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 3% korting op de losse verkoopprijs. Een Flow proefabonnement is er al voor €27,51.

Ken je iemand die Flow met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Flow cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Flow cadeauabonnement vanaf €45,00. Klik hier om Flow cadeau te geven.

Flow verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Flow. En profiteer van tot 27% korting op de losse verkoopprijs.