Flow abonnementen

Met een Flow proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Ontvang 10x per jaar de nieuwste editie van dit unieke tijdschrift. Vol inspirerende artikelen over psychologie, mindfulness en creativiteit. Met aandacht voor 'klein geluk' in het dagelijks leven. Een magazine waar je blij van wordt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Flow cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Kitty

Lekker dik, veel te lezen en altijd iets creatiefs er staan leuke verhalen in en geeft mij vaak weer een creatieve ingeving.

  • Brigitte

Flow is een lekker tijdschrift. Het is net iets anders dan de andere bladen. Dus een abonnement is wellicht niet iedereen, maar ik vind het leuk.

Over Flow

Wil je zo nu en dan even ontsnappen uit een hectisch leven? Leren hoe je zorgt voor een minder volle agenda? Of hoe je deze beter aankunt, als deze onvermijdelijk is? Kies dan voor ene Flow abonnement.

Flow is een tijdschrift dat 'onthaast'. Met inspirerende verhalen over psychologie, mindfulness en creativiteit. En met veel prachtige illustraties en foto’s. Flow is een magazine dat ontspant en leert ontspannen. En zo leert hoe je meer van het leven kunt genieten.

En als je geen genoeg kunt krijgen van Flow, is zijn er ook nog de Flow Specials; prachtige edities, waarin een specifiek thema wordt uitgediept door de redactie Flow.

Flow digitaal lezen

Met een Flow abonnement lees je iedere Flow magazine digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Flow digitaal lezen

Proefabonnement Flow

Een Flow proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit unieke magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Flow cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriendin die je een ontspannen moment gunt? Geef een abonnement Flow cadeau. Ze zal hier maandenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Flow proefabonnement

  • 10x per jaar Flow als eerste in huis
  • Digitaal lezen via de app van Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Flow Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Flow. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Flow klantenservice