Marie Claire abonnementen

Met een Marie Claire proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor 'fashion with a heart'. Met in ieder nummer schitterende (reis)reportages, inspirerende verhalen, exclusieve interviews en prachtige foto's. Het magazine wordt gemaakt voor de stijlvolle vrouw met flair. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Marie Claire cadeauabonnement onderaan.


€10,15 11,98
2 nummers
16% korting

€19,25 23,96
4 nummers
20% korting

€31,50 41,93
7 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Marie Claire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,15 11,98
2 nummers
16% korting

€19,25 23,96
4 nummers
20% korting

€31,50 41,93
7 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • Wil

Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk vernieuwd.

Over Marie Claire

In Marie Claire vind je de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty, wonen en cultuur. Maar Marie Claire kijkt verder: je blijft op de hoogte van wat vrouwen beweegt, overal ter wereld. Fascinerende reportages, interviews en achtergrondverhalen over thema's die je boeien.

Ben je abonnee van Marie Claire? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Marie Claire ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Marie Claire cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Marie Claire cadeauabonnement vanaf €10,15.

Marie Claire verschijnt 7x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Marie Claire abonnement. En profiteer van tot 25% korting op de winkelprijs.