Marie Claire abonnementen

Het tijdschrift voor 'fashion with a heart'. Met in ieder nummer schitterende (reis)reportages, inspirerende verhalen, exclusieve interviews en prachtige foto's. Het magazine wordt gemaakt voor de stijlvolle vrouw met flair. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Marie Claire cadeauabonnement onderaan.


€23,97 23,97
6 maanden
 

€47,94 47,94
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Marie Claire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€23,97 23,97
6 maanden
 

€47,94 47,94
1 jaar
 

Laatste reviews

  • Wil

Ik bladerde de Marie Claire van mijn moeder vroeger altijd door. Toen een tijdje uit het oog verloren. Maar het is een mooi blad geworden. Herkenbaar maar duidelijk vernieuwd.

Over Marie Claire

In Marie Claire vind je de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty, wonen en cultuur. Maar Marie Claire kijkt verder: je blijft op de hoogte van wat vrouwen beweegt, overal ter wereld. Fascinerende reportages, interviews en achtergrondverhalen over thema's die je boeien.

Als abonnee van Marie Claire lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Het is ook mogelijk om Marie Claire cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Marie Claire cadeauabonnement vanaf €23,97.

Marie Claire verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.