Grazia abonnementen

Geen enkel ander tijdschrift biedt een dergelijke mix van mode, beauty en het laatste nieuws over Nederlandse en internationale sterren. Grazia is iedere maand een leuke verrassing, op papier én in de app. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Grazia cadeauabonnement onderaan.


€13,98 13,98
2 nummers
 

€27,96 27,96
4 nummers
 

€55,92 55,92
8 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Grazia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,98 13,98
2 nummers
 

€27,96 27,96
4 nummers
 

€55,92 55,92
8 nummers
 

Laatste reviews

  • Willeke

Heerlijk blad omhet weekend mee te beginnen. Lekker onderuit op de bank. Ook fijn om mee te nemen naar het strand

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Sonja

Leuk blad voor mijn dochter

Over Grazia

Grazia is een mix van een flinke dosis high end fashion, uitgebreide shoppings, mooie waargebeurde verhalen, first hand celebrity nieuws en de beste beauty tips. Wie wil niet weten wat de laatste mode trends zijn en op de hoogte blijven van celebrities en ander interessant nieuws?

Grazia digitaal lezen

Als abonnee van Grazia lees je alle nummers op papier én online. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Ken je iemand die Grazia met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een Grazia cadeauabonnement vanaf €13,98.

Grazia verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement.