Grazia abonnementen

Met een Grazia proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Geen enkel ander tijdschrift biedt een dergelijke mix van mode, beauty en het laatste nieuws over Nederlandse en internationale sterren. Grazia is een wekelijkse leuk verrassing, op papier én in de app. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Grazia cadeauabonnement onderaan.


€24,00 38,50
11 weken (11 nrs.)
38% korting

€45,00 77,00
22 weken (22 nrs.)
42% korting

€85,00 154,00
44 weken (44 nrs.)
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Grazia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,00 38,50
11 weken (11 nrs.)
38% korting

€45,00 77,00
22 weken (22 nrs.)
42% korting

€85,00 154,00
44 weken (44 nrs.)
45% korting

Laatste reviews

  • Willeke

Heerlijk blad omhet weekend mee te beginnen. Lekker onderuit op de bank. Ook fijn om mee te nemen naar het strand

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Sonja

Leuk blad voor mijn dochter

Over Grazia

Grazia is een wekelijkse mix van een flinke dosis high end fashion, uitgebreide shoppings, mooie waargebeurde verhalen, first hand celebrity nieuws en de beste beauty tips. Wie wil niet weten wat de laatste mode trends zijn en op de hoogte blijven van celebrities en ander interessant nieuws?

Daarom is er nu Grazia, het eerste glossy nieuws en mode magazine met de allure van een maandelijkse magazine en dat iedere week verschijnt! In een week kan een hoop gebeuren dus waarom zou je een maand wachten? Neem nu een abonnement op Grazia.

Grazia digitaal lezen

Met een Grazia abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/pijpermedia. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Grazia digitaal lezen

Proefabonnement Grazia

Een Grazia proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Grazia cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriendin verrassen? Geef een abonnement Grazia cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Grazia proefabonnement

  • Tweewekelijks Grazia als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Grazia Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Grazia. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Grazia klantenservice