Railhobby abonnementen

Met een Railhobby proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 48% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Railhobby cadeauabonnement onderaan.


€90,00 174,68
12 nummers incl. 2 specials
48% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Railhobby cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€90,00 174,68
12 nummers incl. 2 specials
48% korting

Laatste reviews

  • Ger
Meer modelspoor items

Ik hoopte op meer modelspoornieuws in uw blad. Sommige kleine items nemen soms veel pagina's in beslag.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Charles van den Berghe
Een prachtig en kleurrijk magazine...

Fijn om de verschillende rubrieken te lezen. Het gebeuren rond de rails in binnen en buitenland wordt up to date verslag van gegeven. Daarnaast komt de modeltrein goed in beeld kwa ontwikkeling en gebruik door liefhebbers. Ook veel tips bij deze hobby. Ik vind heel veel informatie hierdoor. Een mooi en kleurrijk magazine die ik een ieder kan aanraden.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Railhobby

Railhobby is het lijfblad voor spoorweg- en modelspoorhobbyisten. Het behandelt tien keer per jaar het verleden, heden en toekomst van modelspoor en spoorwegen in binnen- en buitenland. Deze combinatie is de kracht van Railhobby.

Daarnaast bevat Railhobby vaste rubrieken zoals materiaalbesprekingen, museumnieuws, vitrine, forum en posters. Regelmatig bespreekt Railhobby alles over diverse grote en kleine evenementen en shows. Bovendien weet Railhobby dat het gebruik van kwalitatief hoogwaardig fotomateriaal bij deze visuele hobby een must is.

Naast de papieren versie van Railhobby kun je het tijdschrift eveneens 100% online lezen. Alles wat op een rails rijdt, vind je terug met een Railhobby abonnement!

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Railhobby? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Er is al een Railhobby cadeauabonnement vanaf €90,00.

Railhobby verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Railhobby abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 48% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.