Happinez abonnementen

Happinez magazine is jouw gids naar een bewuster en gelukkiger leven. In elke uitgave vind je inspirerende verhalen, praktische tips en diepgaande artikelen over mindfulness, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar innerlijke balans of meer zingeving in je leven, Happinez biedt je de inzichten en inspiratie die je nodig hebt.

Blijf geïnspireerd door de laatste trends op het gebied van welzijn en ontdek nieuwe manieren om je dagelijks leven te verrijken. Met Happinez magazine zet je stappen naar een harmonieus en vervuld leven.


€21,50 23,97
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€23,50 31,96
4 nummers
27% korting

€49,50 71,91
9 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happinez cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • Yvonne
Een mooi gemaakt tijdschrift

Happinez inspireert je en geeft je veel ontspanning. Happinez geeft je een blij gevoel! (dus doet haar naam eer aan).

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Dorine

een fijn tijdschrift

  • Mirjam B4kids

Een heerlijk rustgevend en gevarieerd tijdschrift.

  • Miranda

Wow geweldig geheel onverwachts kreeg ik van mijn vriendin een jaarabonnement cadeau voor mijn verjaardag. Lekker ontspannen tijdens een high tea of chocolade fondue met happinez.

  • c

Hallo Ik heb een Happinez jaarabonnement voor mijn verjaardag gekregen. Het is leuk om een jaar lang iedere keer een cadeautje in de vorm van Happinez in de bus te krijgen, zo voel je iedere keer HAPPINEZ. En op mijn beurt heb ik iemand anders voor haar verjaardag een jaarabonnement op Happinez gegeven. En ook zij ervaart het als HAPPINEZ. Mooi toch dat je mensen blij kunt maken met Happinez een heel warm en mooi tijdschrift. Ik beleef er veel lees en leerplezier aan.

Over Happinez

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een magazine voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Het voegt hiermee een dimensie toe aan thema's als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur.

Happinez is een magazine met inhoud én glans dat de lezer zowel wil inspireren met interviews, reportages en achtergrondartikelen als met prachtige fotografie en een bijzondere vormgeving.

Happinez proefabonnementen

Met een Happinez proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 10% korting op de losse verkoopprijs. Een Happinez proefabonnement is er al voor €21,50.

Wil je iemand anders verrassen met een Happinez abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Happinez cadeauabonnement vanaf €21,50. Klik hier om Happinez cadeau te geven.

Happinez verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Happinez abonnement. En profiteer van tot 31% korting op de losse verkoopprijs.