Happinez abonnementen

Met een Happinez proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Happinez cadeauabonnement onderaan.


€18,75 20,97
3 nummers Stopt automatisch
17% korting

€25,00 27,96
4 nummers Stopt automatisch
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happinez cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,75 20,97
3 nummers
17% korting

€25,00 27,96
4 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • Dorine

een fijn tijdschrift

  • Mirjam B4kids

Een heerlijk rustgevend en gevarieerd tijdschrift.

  • Miranda

Wow geweldig geheel onverwachts kreeg ik van mijn vriendin een jaarabonnement cadeau voor mijn verjaardag. Lekker ontspannen tijdens een high tea of chocolade fondue met happinez.

  • c

Hallo Ik heb een Happinez jaarabonnement voor mijn verjaardag gekregen. Het is leuk om een jaar lang iedere keer een cadeautje in de vorm van Happinez in de bus te krijgen, zo voel je iedere keer HAPPINEZ. En op mijn beurt heb ik iemand anders voor haar verjaardag een jaarabonnement op Happinez gegeven. En ook zij ervaart het als HAPPINEZ. Mooi toch dat je mensen blij kunt maken met Happinez een heel warm en mooi tijdschrift. Ik beleef er veel lees en leerplezier aan.

Over Happinez

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een magazine voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Het voegt hiermee een dimensie toe aan thema's als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur.

Happinez is een magazine met inhoud én glans dat de lezer zowel wil inspireren met interviews, reportages en achtergrondartikelen als met prachtige fotografie en een bijzondere vormgeving.

Happinez proefabonnementen

Met een Happinez proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 20% korting op de winkelprijs. Er is al een Happinez proefabonnement voor €18,75.

Ken je iemand die Happinez met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op Happinez cadeau. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. En er is al een Happinez cadeauabonnement vanaf €18,75.

Happinez verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Happinez. En profiteer van tot 20% korting op de losse verkoopprijs.