gezondNU abonnementen

Met een gezondNU proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 48% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een gezondNU cadeauabonnement onderaan.

GezondNU geeft jouw gezonde kennis een boost, met plezier, kennis en beide voeten aan de grond.


€15,00 21,00
4 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
29% korting

€35,00 57,75
1 jaar (11 nrs.) + gratis Kruidenverjaardagskalender t.w.v. 12,95
39% korting

€60,00 115,50
2 jaar (22 nrs.)
48% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op gezondNU cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 21,00
4 maanden (4 nrs.)
29% korting

Laatste reviews

 • Yvonne van Oosten-Korb

blad met veel inhoud over de gezondheid. En antwoorden op veel vragen over de gezondheid. Dus een goed blad met veel informatie over onze gezonheid.

 • -

In gezondnu staan veel interessante artikelen.

 • lies

Mijn schoonzusje is zeer geinteresseerd indikt onderwerp en was erg blij met Gezondnu als verjaardagscadeau.

 • amh

Lees het blad graag. Staan nuttige artikelen in.

 • conny

interessant nieuws over allerlei onderwerpen op het gebied gezondheid en verdere wetenwaardigheden en adressen op het gebied van gezonheid Zodra ik het blad in huis heb, lees ik het helemaal in één keer uit.

 • m.h.g.

Ik lees gezondnu voor de gezonde produkten zonder toevoegingen van suikers e. d gifstoffen en E nummers. Maar wel veel te veel reclame. Voorheen leende ik het tijdschrift in de bieb. Soms van jaren terug.

 • Marian

Ik heb het cadeau gedaan aan mijn dochter omdat zij veel met haar gezondheid bezig is. En ze is heel tevreden. Het blad wordt maandelijkse netjes op tijd bezorgd.

 • Joke

De onderwerpen in het tijdschrift GezondNu spreken me aan.

 • Riekje Postma

GezondNu is een geweldig blad, omdat ik veel in het ziekenhuis behandeld word, haal ik veel tips uit dit blad, ga zo door!

 • mairim

Na een enorm ongeluk 3 jaar geleden zijn we als gezin erg geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met gezond leven. En we zijn tevreden met GezondNu. Alles gaat ook netjes op tijd.

 • Josien Hoff

GezondNu lees ik al vele jaren. Zoveel tips staan erin, veel vragen worden beantwoord en veel deskundigen staan voor ons klaar. Er wordt veel verteld over verschillende alternatieve therapeuten. Over voeding die wel of niet goed is bij welke kwaal dan ook. Door een artikel in GezondNu over Body Stress Release, hoefde ik niet aan mijn pols geopereerd te worden en iedere keer denk ik: Jammer, ik heb hem al uit. Josien

 • trudy

Had hem reeds een paar keer gekocht en de artikelen in het spraken me enorm aan.

 • M. Weener-Plak

Goede, eerlijke informatie over gezond en gelukkig leven. De reportages van ervaringsdeskundigen spreken mij zeer aan. Lezend in gezondNu wil ik steeds meer.

Over gezondNU

GezondNU is jouw gids voor tips en adviezen (van lezers) voor een gezond en actief leven. Dit gaat natuurlijk in de eerste plaats over voeding en over een blijvend gezond gewicht. Maar ook over onze psyche. Wat zijn de valkuilen waar we zo vaak intrappen? En wat is de winst als we gezonder gaan leven. Tot slot vind je in gezondNU actuele gezondheidsdossiers over veel voorkomende aandoeningen en hoe je je levensstijl kunt aanpassen om deze te voorkomen of de klachten te verminderen.

Neem nu een abonnement of proefabonnement op gezondNU. En ontdek wat wetenschappers en 'gewone' mensen, die jou zijn voorgegaan in een gezonder leven, al langer weten: een gezonder leven is mogelijk en veel leuker!

Voordelen van een gezondNU proefabonnement

 • gezondNU vrijblijvend proberen
 • Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch.*
 • gezondNU op papier én digitaal
 • Voordeliger dan in de winkel

* Alleen indien duidelijk vermeld bij de aanbieding.

GezondNu Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van gezondNU. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor gezondNU:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Geef bezorgklachten telefonisch door via 0251-257924 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:15). Of mail naar klantenservice@aboland.nl.

Geef verhuizingen bij voorkeur per email door. Mail hiervoor naar klantenservice@aboland.nl met vermelding van jouw huidige adres, jouw toekomstige adres en datum waarop de verhuizing plaats vindt. Vermeld tevens jouw abonneenummer. Als je deze niet meer kunt vinden (op de correspondentie van de uitgever) kun je deze hier opvragen. Je kunt ook bellen met 0251-257924 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:15).

Als je jouw abonnement op gezondNJe wil opzeggen, mail dan naar klantenservice@aboland.nl met vermelding van je huidige adres en abonneenummer. Deze vind je op de correspondentie van de uitgever en kun je hier opvragen. Je kunt ook bellen met 0251-257924 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:15).

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.