gezondNU abonnementen

Met een gezondNU proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 51% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een gezondNU cadeauabonnement onderaan.

GezondNU geeft jouw gezonde kennis een boost, met plezier, kennis en beide voeten aan de grond.


€22,50 25,80
6 maanden Stopt automatisch
32% korting

€42,50 71,45
1 jaar
45% korting

€72,00 142,00
2 jaar
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op gezondNU cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 25,80
6 maanden
32% korting

Laatste reviews

 • LJ
Informatief, ontspanning

Blad leest heerlijk weg en is een perfecte combinatie tussen informatie en ontspanning.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Yvonne van Oosten-Korb

blad met veel inhoud over de gezondheid. En antwoorden op veel vragen over de gezondheid. Dus een goed blad met veel informatie over onze gezonheid.

 • -

In gezondnu staan veel interessante artikelen.

 • lies

Mijn schoonzusje is zeer geinteresseerd indikt onderwerp en was erg blij met Gezondnu als verjaardagscadeau.

 • amh

Lees het blad graag. Staan nuttige artikelen in.

 • conny

interessant nieuws over allerlei onderwerpen op het gebied gezondheid en verdere wetenwaardigheden en adressen op het gebied van gezonheid Zodra ik het blad in huis heb, lees ik het helemaal in één keer uit.

 • m.h.g.

Ik lees gezondnu voor de gezonde produkten zonder toevoegingen van suikers e. d gifstoffen en E nummers. Maar wel veel te veel reclame. Voorheen leende ik het tijdschrift in de bieb. Soms van jaren terug.

 • Marian

Ik heb het cadeau gedaan aan mijn dochter omdat zij veel met haar gezondheid bezig is. En ze is heel tevreden. Het blad wordt maandelijkse netjes op tijd bezorgd.

 • Joke

De onderwerpen in het tijdschrift GezondNu spreken me aan.

 • Riekje Postma

GezondNu is een geweldig blad, omdat ik veel in het ziekenhuis behandeld word, haal ik veel tips uit dit blad, ga zo door!

 • mairim

Na een enorm ongeluk 3 jaar geleden zijn we als gezin erg geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met gezond leven. En we zijn tevreden met GezondNu. Alles gaat ook netjes op tijd.

 • Josien Hoff

GezondNu lees ik al vele jaren. Zoveel tips staan erin, veel vragen worden beantwoord en veel deskundigen staan voor ons klaar. Er wordt veel verteld over verschillende alternatieve therapeuten. Over voeding die wel of niet goed is bij welke kwaal dan ook. Door een artikel in GezondNu over Body Stress Release, hoefde ik niet aan mijn pols geopereerd te worden en iedere keer denk ik: Jammer, ik heb hem al uit. Josien

 • trudy

Had hem reeds een paar keer gekocht en de artikelen in het spraken me enorm aan.

 • M. Weener-Plak

Goede, eerlijke informatie over gezond en gelukkig leven. De reportages van ervaringsdeskundigen spreken mij zeer aan. Lezend in gezondNu wil ik steeds meer.

Over gezondNU

GezondNU is jouw gids voor tips en adviezen (van lezers) voor een gezond en actief leven. Dit gaat natuurlijk in de eerste plaats over voeding en over een blijvend gezond gewicht. Maar ook over onze psyche. Wat zijn de valkuilen waar we zo vaak intrappen? En wat is de winst als we gezonder gaan leven. Tot slot vind je in gezondNU actuele gezondheidsdossiers over veel voorkomende aandoeningen en hoe je je levensstijl kunt aanpassen om deze te voorkomen of de klachten te verminderen.

Neem nu een abonnement of proefabonnement op gezondNU. En ontdek wat wetenschappers en 'gewone' mensen, die jou zijn voorgegaan in een gezonder leven, al langer weten: een gezonder leven is mogelijk en veel leuker!

Met een abonnement op gezondNU ontvang je elke editie op papier én digitaal. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

gezondNU proefabonnementen

Met een proefabonnement op gezondNU maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 32% korting. Een gezondNU proefabonnement is er al voor €22,50.

Je kunt een abonnement op gezondNU ook cadeau doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Er is al een gezondNU cadeauabonnement vanaf €22,50.

gezondNU verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een gezondNU abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 51% goedkoper uit dan in de winkel.