Het Weer Magazine abonnementen

Met een Het Weer Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 6x per jaar het enige Nederlandse tijdschrift over het weer. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Het Weer Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,99 23,85
3 nummers Stopt automatisch
58% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 23,85
3 nummers
58% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

Laatste reviews

Over Het Weer Magazine

Het Weer Magazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift over weer en klimaat. Doordat de redactie uitstekende, doch afhankelijke relaties met universiteiten en grote weerinstituten (KNMI, Meteocunsult) onderhoudt, kenmerken de artikelen in Het Weer Magazine zich door leesbaarheid en kennis van zaken. Dit leidt regelmatig tot primeurs en mooie reportages, uiteraard begeleid door prachtige foto’s.

In elk nummer besteedt Het Weer Magazine aandacht aan boeiende weerfenomenen, weerinstrumenten en seizoensoverzichten. Daarnaast komen de mooiste ingezonden weerfoto’s, leuke weerweetjes en het ruimteweer aan bod.

Het Weer Magazine proefabonnementen

Met een Het Weer Magazine proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 58% korting. Een Het Weer Magazine proefabonnement is er al voor €9,99.

Wil je een ander verrassen met een Het Weer Magazine abonnement? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Het Weer Magazine cadeauabonnement vanaf €9,99.

Het Weer Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Het Weer Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 58% korting op de prijs in de winkel.