Het Weer Magazine abonnementen

Met een Het Weer Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 6x per jaar het enige Nederlandse tijdschrift over het weer. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Het Weer Magazine cadeauabonnement onderaan.


€19,95 29,70
1 jaar (6 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 18,00
6 maanden (3 nrs.)
45% korting

€19,95 29,70
1 jaar (6 nrs.)
33% korting

Laatste reviews

Anderen namen ook een abonnement op

New Scientist aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
New Scientist

tot 32% korting

Buitenleven aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Buitenleven

tot 29% korting

Roots aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Roots

tot 44% korting

Seasons aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
Seasons

tot 40% korting

LandIdee aanbiedingen voor een abonnement of proefabonnement
LandIdee

tot 29% korting

Over Het Weer Magazine

Het Weer Magazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift over weer en klimaat. Doordat de redactie uitstekende, doch afhankelijke relaties met universiteiten en grote weerinstituten (KNMI, Meteocunsult) onderhoudt, kenmerken de artikelen in Het Weer Magazine zich door leesbaarheid en kennis van zaken. Dit leidt regelmatig tot primeurs en mooie reportages, uiteraard begeleid door prachtige foto’s.

In elk nummer besteedt Het Weer Magazine aandacht aan boeiende weerfenomenen, weerinstrumenten en seizoensoverzichten. Daarnaast komen de mooiste ingezonden weerfoto’s, leuke weerweetjes en het ruimteweer aan bod.

Het Weer Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Geef Het Weer Magazine abonnement cadeau. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Het Weer Magazine proefabonnement

  • 6x per jaar het tijdschrift als eerste in huis
  • Voordeliger dan in de winkel

Het Weer Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Het Weer Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Het Weer Magazine klantenservice