Het Weer Magazine abonnementen

Met een Het Weer Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 6x per jaar het enige Nederlandse tijdschrift over het weer. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Het Weer Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,99 18,00
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
45% korting

€19,95 29,70
1 jaar (6 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 18,00
6 maanden (3 nrs.)
45% korting

€19,95 29,70
1 jaar (6 nrs.)
33% korting

Laatste reviews

Over Het Weer Magazine

Het Weer Magazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift over weer en klimaat. Doordat de redactie uitstekende, doch afhankelijke relaties met universiteiten en grote weerinstituten (KNMI, Meteocunsult) onderhoudt, kenmerken de artikelen in Het Weer Magazine zich door leesbaarheid en kennis van zaken. Dit leidt regelmatig tot primeurs en mooie reportages, uiteraard begeleid door prachtige foto’s.

In elk nummer besteedt Het Weer Magazine aandacht aan boeiende weerfenomenen, weerinstrumenten en seizoensoverzichten. Daarnaast komen de mooiste ingezonden weerfoto’s, leuke weerweetjes en het ruimteweer aan bod.

Het Weer Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Geef Het Weer Magazine abonnement cadeau. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Het Weer Magazine proefabonnement

  • 6x per jaar het tijdschrift als eerste in huis
  • Voordeliger dan in de winkel

Het Weer Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Het Weer Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Het Weer Magazine klantenservice