Het Weer Magazine abonnementen

Met een Het Weer Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 6x per jaar het enige Nederlandse tijdschrift over het weer. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Het Weer Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,99 18,00
3 nummers Stopt automatisch
45% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 18,00
3 nummers
45% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

Over Het Weer Magazine

Het Weer Magazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift over weer en klimaat. Doordat de redactie uitstekende, doch afhankelijke relaties met universiteiten en grote weerinstituten (KNMI, Meteocunsult) onderhoudt, kenmerken de artikelen in Het Weer Magazine zich door leesbaarheid en kennis van zaken. Dit leidt regelmatig tot primeurs en mooie reportages, uiteraard begeleid door prachtige foto’s.

In elk nummer besteedt Het Weer Magazine aandacht aan boeiende weerfenomenen, weerinstrumenten en seizoensoverzichten. Daarnaast komen de mooiste ingezonden weerfoto’s, leuke weerweetjes en het ruimteweer aan bod.

Het Weer Magazine proefabonnementen

Wil je Het Weer Magazine proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 45% korting op de winkelprijs. Een Het Weer Magazine proefabonnement is er al voor €9,99.

Wil je iemand anders verrassen met een Het Weer Magazine abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Het Weer Magazine cadeauabonnement vanaf €19,95.

Het Weer Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Het Weer Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 45% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.