Het Weer Magazine abonnementen

Met een Het Weer Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 6x per jaar het enige Nederlandse tijdschrift over het weer. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Het Weer Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,99 18,00
3 nummers Stopt automatisch
45% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Het Weer Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 18,00
3 nummers
45% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

Over Het Weer Magazine

Het Weer Magazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift over weer en klimaat. Doordat de redactie uitstekende, doch afhankelijke relaties met universiteiten en grote weerinstituten (KNMI, Meteocunsult) onderhoudt, kenmerken de artikelen in Het Weer Magazine zich door leesbaarheid en kennis van zaken. Dit leidt regelmatig tot primeurs en mooie reportages, uiteraard begeleid door prachtige foto’s.

In elk nummer besteedt Het Weer Magazine aandacht aan boeiende weerfenomenen, weerinstrumenten en seizoensoverzichten. Daarnaast komen de mooiste ingezonden weerfoto’s, leuke weerweetjes en het ruimteweer aan bod.

Het Weer Magazine proefabonnementen

Met een Het Weer Magazine proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 45% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Het Weer Magazine proefabonnement voor €9,99.

Het is ook mogelijk om een Het Weer Magazine abonnement cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Er is al een Het Weer Magazine cadeauabonnement vanaf €9,99.

Het Weer Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Het Weer Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 45% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.