New Scientist abonnementen

Voor iedereen die gefascineerd is door wetenschap en technologie, is New Scientist het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met boeiende artikelen, gedetailleerde analyses en inspirerende interviews met wetenschappers die de grenzen van kennis verleggen. Of je nu meer wilt weten over astrofysica, biotechnologie of klimaatverandering, New Scientist biedt je alles wat je nodig hebt.

Met New Scientist blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontdekkingen en innovaties. Laat je inspireren door de verhalen van pioniers in de wetenschap en ontdek hoe hun werk onze wereld verandert. Een onmisbare bron van informatie en inspiratie voor elke wetenschapsliefhebber.


€39,00 46,25
5 nummers
22% korting

€89,88 101,75
11 nummers
18% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op New Scientist cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€39,00 46,25
5 nummers
22% korting

€89,88 101,75
11 nummers
18% korting

Laatste reviews

  • Jeroen

In deze tijd waar alles zo snel gaat is het wel goed om zo nu en dan ergens bij stil te staan en even iets langer over moeten na te denken. The New Scientist dwingt je hiertoe met zachte hand. En dat is verrijkend. Ik zou iedereen die zich weer eens positief wil verwonderen over de wereld om ons heen een proefabonnement new scientist zeker aanraden.

Over New Scientist

Als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe ontdekkingen, theorieën en ontwikkelingen dan is New Scientist hét magazine waar je niet omheen kunt. Niet de oppervlakkige feitjes en weetjes. Integendeel. New Scientist gaat mee het lab in, mee op expeditie, en vertaalt de opgedane kennis in diepgravende verhalen, fascinerende beelden en exclusieve infographics. Altijd gefundeerd, maar ook spraakmakend en opinievormend.

New Scientist verandert je kijk op de wereld met fascinerende ideeën uit de wetenschap. Het van oorsprong Engelse magazine is het grootste weekblad ter wereld op het gebied van wetenschap en technologie. De Nederlandstalige editie verschijnt maandelijks met diepgaande achtergrondartikelen en opinie. Het voegt de beste internationale artikelen samen met eigen kopij, waarin de focus ligt op Nederlands en Belgisch toponderzoek.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk New Scientist abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. En er is al een New Scientist cadeauabonnement vanaf €39,00. Klik hier om New Scientist cadeau te geven.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een New Scientist abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 22% voordeliger uit dan in de winkel.