New Scientist abonnementen

Met een New Scientist proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 22% korting op de winkelprijs. Je ontvangt maandelijks hét populair-wetenschappelijke tijdschrift van NL. In ieder nummer van dit magazine worden internationale artikelen vertaald, toegelicht en gecombineerd met wetenschap van NLse bodem. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een New Scientist cadeauabonnement onderaan.


€39,00 46,25
5 nummers
22% korting

€89,88 101,75
11 nummers
18% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op New Scientist cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€39,00 46,25
5 nummers
22% korting

€89,88 101,75
11 nummers
18% korting

Laatste reviews

  • Jeroen

In deze tijd waar alles zo snel gaat is het wel goed om zo nu en dan ergens bij stil te staan en even iets langer over moeten na te denken. The New Scientist dwingt je hiertoe met zachte hand. En dat is verrijkend. Ik zou iedereen die zich weer eens positief wil verwonderen over de wereld om ons heen een proefabonnement new scientist zeker aanraden.

Over New Scientist

Als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe ontdekkingen, theorieën en ontwikkelingen dan is New Scientist hét magazine waar je niet omheen kunt. Niet de oppervlakkige feitjes en weetjes. Integendeel. New Scientist gaat mee het lab in, mee op expeditie, en vertaalt de opgedane kennis in diepgravende verhalen, fascinerende beelden en exclusieve infographics. Altijd gefundeerd, maar ook spraakmakend en opinievormend.

New Scientist verandert je kijk op de wereld met fascinerende ideeën uit de wetenschap. Het van oorsprong Engelse magazine is het grootste weekblad ter wereld op het gebied van wetenschap en technologie. De Nederlandstalige editie verschijnt maandelijks met diepgaande achtergrondartikelen en opinie. Het voegt de beste internationale artikelen samen met eigen kopij, waarin de focus ligt op Nederlands en Belgisch toponderzoek.

Het is ook mogelijk om een abonnement op New Scientist cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een New Scientist cadeauabonnement vanaf €39,00.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een New Scientist abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 22% goedkoper uit dan in de winkel.