KNIPkids abonnementen

Met een KNIPkids proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Hét zelfmaak tijdschrift voor kindermode. De redactie van dit magazine brengt je tweemaandelijks patronen en instructies voor leuke kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar (maat 50 t/m 158) . Plus ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en kraamcadeaus. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een KNIPkids cadeauabonnement onderaan.


€27,49 35,00
3 nummers Stopt automatisch
21% korting

€49,99 70,00
6 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KNIPkids cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,49 35,00
3 nummers
10% korting

€59,99 70,00
6 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • Sjennie
Leuk blad

Leuk blad met patronen voor de kinderen. Alleen niet veel verschillende patronen. Wel veel varianten op een patroon.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Theak

Het is een blad om basispatronen uit te halen. Voor een iets gevorderde en gevorderde naaister.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over KNIPkids

KNIPkids (voorheen Knippie) is het zelfmaak magazine voor kinderen van 0-12 jaar. KNIPkids brengt niet alleen de nieuwste tips en trends op modegebied (mt 50-164), maar biedt je ook de leukste ideeën voor accessoires, speelgoed, kinderkamers en kraamcadeau's. Zelfs de kinderen kunnen aan de slag met aankleedpoppetjes en ontwerpwedstrijden.

KNIPkids proefabonnementen

Wil je KNIPkids eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 21% korting op de winkelprijs. Er is al een KNIPkids proefabonnement voor €27,49.

Ken je iemand die KNIPkids met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. En er is al een KNIPkids cadeauabonnement vanaf €31,49.

KNIPkids verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een KNIPkids abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 29% voordeliger uit dan in de winkel.