KNIPkids abonnementen

Met een KNIPkids proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Hét zelfmaak tijdschrift voor kindermode. De redactie van dit magazine brengt je tweemaandelijks patronen en instructies voor leuke kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar (maat 50 t/m 158) . Plus ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en kraamcadeaus. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een KNIPkids cadeauabonnement onderaan.


€27,49 35,00
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
21% korting

€49,99 70,00
1 jaar (6 nrs.)
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KNIPkids cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,49 35,00
6 maanden (3 nrs.)
10% korting

€59,99 70,00
1 jaar (6 nrs.)
14% korting

Laatste reviews

  • Theak

Het is een blad om basispatronen uit te halen. Voor een iets gevorderde en gevorderde naaister.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over KNIPkids

KNIPkids (voorheen Knippie) is het zelfmaak magazine voor kinderen van 0-12 jaar. KNIPkids brengt niet alleen de nieuwste tips en trends op modegebied (mt 50-164), maar biedt je ook de leukste ideeën voor accessoires, speelgoed, kinderkamers en kraamcadeau's. Zelfs de kinderen kunnen aan de slag met aankleedpoppetjes en ontwerpwedstrijden. KNIPkids verschijnt 6 x per jaar.

Proefabonnement KNIPkids

Een KNIPkids proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit inspirerende tijdscrift over zelfmaakmode voor kinderen. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

KNIPkids cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je iemand verrassen die graag kleding maakt? Geef dan een abonnement KNIPkids cadeau. Dit staat garant voor maandenlang leesplezier en vele mooie kinderkleren. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement KNIPkids

  • 6x per jaar KNIPkids automatisch thuisbezorgd
  • 20+ modellen per nummer voor alle niveaus
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

KNIPkids Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van KNIPkids. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over KNIPkids klantenservice