Knipkids abonnementen

Met een Knipkids proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Knipkids cadeauabonnement onderaan.

KNIPkids is Maak je zelf de leukste kindermode.


€22,50 24,75
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
9% korting

€37,50 49,50
1 jaar (6 nrs.)
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Knipkids cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 24,75
6 maanden (3 nrs.)
9% korting

Laatste reviews

  • Theak

Het is een blad om basispatronen uit te halen. Voor een iets gevorderde en gevorderde naaister.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over Knipkids

KNIPkids (voorheen Knippie) is het zelfmaak magazine voor kinderen van 0-12 jaar. Knippie brengt niet alleen de nieuwste tips en trends op modegebied (mt 50-164), maar biedt je ook de leukste ideeen voor accessoires, speelgoed, kinderkamers en kraamcadeau's. Zelfs de kinderen kunnen aan de slag met aankleedpoppetjes en ontwerpwedstrijden. KNIPkids verschijnt 6 x per jaar.


(inkijkexemplaar)

KNIPkids Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Knipkids. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Knipkids klantenservice