KNIPkids abonnementen

Met een KNIPkids proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Hét zelfmaak tijdschrift voor kindermode. De redactie van dit magazine brengt je tweemaandelijks patronen en instructies voor leuke kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar (maat 50 t/m 158) . Plus ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en kraamcadeaus. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een KNIPkids cadeauabonnement onderaan.


€27,49 35,00
3 nummers Stopt automatisch
21% korting

€49,99 70,00
6 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KNIPkids cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,49 35,00
3 nummers
10% korting

€59,99 70,00
6 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • Sjennie
Leuk blad

Leuk blad met patronen voor de kinderen. Alleen niet veel verschillende patronen. Wel veel varianten op een patroon.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Theak

Het is een blad om basispatronen uit te halen. Voor een iets gevorderde en gevorderde naaister.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over KNIPkids

KNIPkids (voorheen Knippie) is het zelfmaak magazine voor kinderen van 0-12 jaar. KNIPkids brengt niet alleen de nieuwste tips en trends op modegebied (mt 50-164), maar biedt je ook de leukste ideeën voor accessoires, speelgoed, kinderkamers en kraamcadeau's. Zelfs de kinderen kunnen aan de slag met aankleedpoppetjes en ontwerpwedstrijden.

KNIPkids proefabonnementen

Wil je KNIPkids proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je van 21% korting op de winkelprijs. Een KNIPkids proefabonnement is er al voor €27,49.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk KNIPkids abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. En er is al een KNIPkids cadeauabonnement vanaf €31,49.

KNIPkids verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op KNIPkids. En profiteer van tot 29% korting op de winkelprijs.