Nautique abonnementen

Met een Nautique proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. Ontvang 6x per jaar de nieuwste editie van dit exclusieve yachting magazine. In het tijdschrift lees je alles over de nieuwste motor- en zeilboten tests, nieuws uit de watersportwereld en wordt je meegenomen in prachtige vaartochten in binnen- en buitenland. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nautique cadeauabonnement onderaan.


€21,50 23,97
6 maanden (3 nrs.)
10% korting

€40,75 47,94
1 jaar (6 nrs.)
15% korting

€76,75 95,88
2 jaar (12 nrs.)
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nautique cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
6 maanden (3 nrs.)
10% korting

€40,75 47,94
1 jaar (6 nrs.)
15% korting

€76,75 95,88
2 jaar (12 nrs.)
30% korting

Laatste reviews

  • Van der Weert

Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet.

Over Nautique

Het yachting-magazine Nautique is de enige Nederlandse zeilglossy van internationale allure. Het magazine besteedt 6 keer per jaar ruimschoots aandacht aan spannende regatta's, bekende zeilers en schitterende reisbestemmingen. Fotografie en vormgeving zijn van topniveau en weerspiegelen het rijke leven op en aan het water.

Nautique digitaal lezen

Met een Nautique abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/pijpermedia. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Nautique digitaal lezen

Proefabonnement Nautique

Een Nautique proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit zeil magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het tijdschrift automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

Nautique cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriend(in) met een passie voor zeilen verrassen? Geef een abonnement Nautique cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Nautique proefabonnement

  • 6x per jaar Nautique als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Nautique Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nautique. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nautique klantenservice