Nautique abonnementen

Met een Nautique proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. Ontvang 6x per jaar de nieuwste editie van dit exclusieve yachting magazine. In het tijdschrift lees je alles over de nieuwste motor- en zeilboten tests, nieuws uit de watersportwereld en wordt je meegenomen in prachtige vaartochten in binnen- en buitenland. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nautique cadeauabonnement onderaan.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

€40,75 47,94
6 nummers
15% korting

€76,75 95,88
12 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nautique cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

€40,75 47,94
6 nummers
15% korting

€76,75 95,88
12 nummers
30% korting

Laatste reviews

  • Van der Weert

Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet.

Over Nautique

Het yachting-magazine Nautique is de enige Nederlandse zeilglossy van internationale allure. Het magazine besteedt 6 keer per jaar ruimschoots aandacht aan spannende regatta's, bekende zeilers en schitterende reisbestemmingen. Fotografie en vormgeving zijn van topniveau en weerspiegelen het rijke leven op en aan het water.

Nautique digitaal lezen

Ben je abonnee van Nautique? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Nautique ook digitaal lezen. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien.

Je kunt een Nautique abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Nautique cadeauabonnement vanaf €21,50.

Nautique verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Nautique abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 30% korting op de winkelprijs.