Access Kiteboard Magazine abonnementen

Met een Access Kiteboard Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 59% korting op de winkelprijs. Ontvang 5x per jaar de nieuwste editie van dit kiteboard tijdschrift. Ieder nummer staat vol inspirerende en informatieve artikelen, ondersteund met prachtige foto's. Met reviews van de nieuwste kites en boards, technische informatie, heerlijke reisverhalen en beschrijvingen van de beste plekken. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Access Kiteboard Magazine cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Access Kiteboard Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

Laatste reviews

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

Over Access Kiteboard Magazine

Access kiteboard magazine is hét magazine op gebied van kiteboarding. Het magazine is een betrouwbare gids als het gaat om technieken, veiligheid en materialen. Uitgebreide artikelen houden je op de hoogte van de laatste tips & tricks (ook op het gebied van veiligheid), de nieuwste kites en boards, en belangrijke evenementen.

Daarnaast staat ieder nummer ook vol met heerlijke reisverhalen, beschrijvingen van de beste plekken om te kiteboarden in binnen- en buitenland en ins, belangrijke evenementen en inspirerende interviews met ervaren boarders. Alles ondersteund met prachtig beeldmateriaal.

Access Kiteboard Magazine proefabonnementen

Wil je Access Kiteboard Magazine eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 25% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Access Kiteboard Magazine proefabonnement voor €15,00.

Het is ook mogelijk om een Access Kiteboard Magazine abonnement cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Er is al een Access Kiteboard Magazine cadeauabonnement vanaf €12,50.

Access Kiteboard Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Access Kiteboard Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 59% korting op de prijs in de winkel.