Access Kiteboard Magazine abonnementen

Met een Access Kiteboard Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 59% korting op de winkelprijs. Ontvang 5x per jaar de nieuwste editie van dit kiteboard tijdschrift. Ieder nummer staat vol inspirerende en informatieve artikelen, ondersteund met prachtige foto's. Met reviews van de nieuwste kites en boards, technische informatie, heerlijke reisverhalen en beschrijvingen van de beste plekken. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Access Kiteboard Magazine cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,90
5 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
7 maanden (3 nrs.)
59% korting

€25,00 39,80
10 maanden (4 nrs.)
38% korting

€36,00 59,70
14 maanden (6 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Access Kiteboard Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 29,85
7 maanden (3 nrs.)
59% korting

Laatste reviews

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

Over Access Kiteboard Magazine

Access kiteboard magazine is hét magazine op gebied van kiteboarding. Het magazine is een betrouwbare gids als het gaat om technieken, veiligheid en materialen. Uitgebreide artikelen houden je op de hoogte van de laatste tips & tricks (ook op het gebied van veiligheid), de nieuwste kites en boards, en belangrijke evenementen.

Daarnaast staat ieder nummer ook vol met heerlijke reisverhalen, beschrijvingen van de beste plekken om te kiteboarden in binnen- en buitenland en ins, belangrijke evenementen en inspirerende interviews met ervaren boarders. Alles ondersteund met prachtig beeldmateriaal.

Proefabonnement Access kiteboard magazine

Een Access kiteboard magazine proefabonnement is de perfecte manier om kennis te maken met dit uniek tijdschrift voor iedereen die kiteboard. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Access kiteboard Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend(in) die graag naar muziek luistert? Geef een Access kiteboard Magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Access kiteboard Magazine proefabonnement

  • 5x per jaar het magazine als eerste in huis
  • Met exclusieve abonneekorting
  • Inclusief digitaal lezen
  • Veel goedkoper dan los kopen

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Access Kiteboard Magazines Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Access Kiteboard Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Access Kiteboard Magazine klantenservice