Zeilen abonnementen

Met een Zeilen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Zeilen is hét maandblad voor zeilers. Gemaakt door zeilers. En maandelijks vol verhalen en tips van zeilers in Nederland en over heel de wereld. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zeilen cadeauabonnement onderaan.


€17,50 21,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
20% korting

€52,50 82,50
1 jaar (12 nrs.) + digitaal archief 2015-'20
onze keuze
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zeilen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 21,75
3 maanden (3 nrs.)
20% korting

Laatste reviews

  • Harmsen

Het tijdschrift Zeilen heeft alles wat je als zeiler nodig hebt. Informatie over boten, maar ook technische tips en beschrijvingen van zeilwedstrijden. Mooi maar niet echt een glossy. Voor de echte zeiler.

Over Zeilen

Hou jij ook van de wind in je zeilen? En het bruisend water om je heen? Neem dan een Zeilen abonnement; al 35 jaar hét zeilmagazine van Nederland, gemaakt door zeilers voor zeiler.

Twaalf keer per jaar brengt de redactie van Zeilen je een unieke mix reisverhalen, zeilnieuws en boottesten. Zeilen houdt u altijd geïnformeerd over van wat er gebeurt in de zeilwereld, in Nederland en de rest van de wereld.

Zeilen digitaal lezen

Download en installeer de app voor Android of Apple. Registreer eenmalig met behulp van jouw abonneenummer (deze vind je op de adressticker bij ieder nummer). En lees elke editie altijd en overal ook op jouw smartphone of tablet.

Zeilen proefabonnement

Met een proefabonnement Zeilen maak je voordelig kennis met dit heerlijke zeilmagazine. Je herkent deze vrijblijvende aanbiedingen door de vermelding “stopt automatisch”. Dit betekent dat de bezorging stopt zodra het afgesproken aantal nummers is ontvangen, zonder dat je hiervoor hoeft op te zeggen.

Een cadeauabonnement Zeilen stopt sowieso altijd automatisch. Dus ken je een fanatieke zeiler? Die jarig is of iets anders heeft te vieren? Geef een Zeilen abonnement cadeau.

Voordelen abonnement Zeilen

  • 3 nummers vrijblijvend op de mat
  • Leuk als cadeau voor jezelf of een ander
  • Met gratis digitaal lezen
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

Zeilen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zeilen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Zeilen klantenservice