Playboy abonnementen

Met een Playboy proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 9% korting op de winkelprijs. Playboy biedt alles wat mannen boeit. Het mooiste vrouwelijk schoon en lifestyle in één heerlijk tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Playboy cadeauabonnement onderaan.


€24,75 26,97
3 maanden
9% korting

€48,94 53,94
6 maanden
9% korting

€97,88 107,88
1 jaar
9% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Playboy cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,75 26,97
3 maanden
9% korting

€48,94 53,94
6 maanden
9% korting

€97,88 107,88
1 jaar
9% korting

Laatste reviews

  • Fr. Noldus

Het mag allemaal iets spannender(fotoos). blad weer terug naar gewoon luxe papier (met nietje) daar het moeilijk blijft liggen.reportages zijn van goed niveau. weinig verrassend meen ik de fotoos.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop

Over Playboy

Het Playboy abonnement is er voor alles wat mannen boeit! Elke maand de aantrekkelijkste en mooiste vrouwen en zeer spraakmakende interviews. Maar ook de nieuwste gadgets en de snelste auto's. En natuurlijk in iedere editie een uitgebreide reportage met de Playmate van de maand.

Dit internationale magazine voor mannen onthult, informeert, prikkelt en daagt uit! U kunt iedere maand genieten van exclusieve artikelen en sprankelende fotoreportages. Neem nu een Playboy abonnement en geniet ook iedere week van hét mannenmagazine dat je niet wilt missen!

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk Playboy abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. En er is al een Playboy cadeauabonnement vanaf €24,75.

Playboy verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement.