JFK Magazine abonnementen

Met een JFK Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedere stijlvolle man. Met in ieder nummer van dit prachtige tijdschrift scherpe artikelen van topjournalisten en schrijvers, en fotoshoots door de beste fotografen met de mooiste modellen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een JFK Magazine cadeauabonnement onderaan.


€17,50 23,85
3 nummers Stopt automatisch
27% korting

€34,99 47,70
6 nummers
27% korting

€69,99 95,40
12 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JFK Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,85
3 nummers
27% korting

€34,99 47,70
6 nummers
27% korting

€69,99 95,40
12 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over JFK Magazine

JFK is net even anders: brutaler, scherper, modischer, origineler, breder en journalistieker. Het lijfblad bevat mooiste shoots, gemaakt door de beste fotografen van Nederland en daarbuiten. Daarnaast staat het magazine boordevol met unieke reisreportages, extreme sports en lees je al het nieuws op het gebied van auto's, fashion en gadgets. JFK noemt zich dan ook met recht hét magazine for great men.

JFK Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op JFK Magazine maak je vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je nu van 27% korting op de losse verkoopprijs. Een JFK Magazine proefabonnement is er al voor €17,50.

Je kunt een JFK Magazine abonnement ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een JFK Magazine cadeauabonnement vanaf €17,50.

JFK Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een JFK Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 27% korting op de winkelprijs.