JFK Magazine abonnementen

Met een JFK Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedere stijlvolle man. Met in ieder nummer van dit prachtige tijdschrift scherpe artikelen van topjournalisten en schrijvers, en fotoshoots door de beste fotografen met de mooiste modellen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een JFK Magazine cadeauabonnement onderaan.


€17,50 23,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
27% korting

€34,99 47,70
1 jaar (6 nrs.)
27% korting

€69,99 95,40
2 jaar (12 nrs.)
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JFK Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,85
6 maanden (3 nrs.)
27% korting

€34,99 47,70
1 jaar (6 nrs.)
27% korting

€69,99 95,40
2 jaar (12 nrs.)
27% korting

Laatste reviews

Over JFK Magazine

JFK is net even anders: brutaler, scherper, modischer, origineler, breder en journalistieker. Het lijfblad bevat mooiste shoots, gemaakt door de beste fotografen van Nederland en daarbuiten. Daarnaast staat het magazine boordevol met unieke reisreportages, extreme sports en lees je al het nieuws op het gebied van auto's, fashion en gadgets. JFK noemt zich dan ook met recht hét magazine for great men.

Proefabonnement JFK

Met een JFK proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke lifestyle magazine voor mannen. Je herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

JFK cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een vriend, die van de mooie dingen in het leven houdt, een cadeau geven? Geef een JFK abonnement cadeau.

Voordelen JFK abonnement

  • Tweemaandelijks JFK als eerste op de mat
  • Leuke acties kortingen voor abonnees
  • Zonder risico kennis maken met een JFK proefabonnement*
  • Voordeliger dan in de winkel

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

JFK Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van JFK Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over JFK Magazine klantenservice