JFK Magazine abonnementen

Met een JFK Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedere stijlvolle man. Met in ieder nummer van dit prachtige tijdschrift scherpe artikelen van topjournalisten en schrijvers, en fotoshoots door de beste fotografen met de mooiste modellen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een JFK Magazine cadeauabonnement onderaan.


€17,50 23,85
3 nummers Stopt automatisch
27% korting

€34,99 47,70
6 nummers
27% korting

€69,99 95,40
12 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JFK Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,85
3 nummers
27% korting

€34,99 47,70
6 nummers
27% korting

€69,99 95,40
12 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over JFK Magazine

JFK is net even anders: brutaler, scherper, modischer, origineler, breder en journalistieker. Het lijfblad bevat mooiste shoots, gemaakt door de beste fotografen van Nederland en daarbuiten. Daarnaast staat het magazine boordevol met unieke reisreportages, extreme sports en lees je al het nieuws op het gebied van auto's, fashion en gadgets. JFK noemt zich dan ook met recht hét magazine for great men.

JFK Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op JFK Magazine maak je voordelig kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 27% korting op de winkelprijs. Er is al een JFK Magazine proefabonnement voor €17,50.

Ken je iemand die JFK Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een JFK Magazine cadeauabonnement vanaf €17,50.

JFK Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een JFK Magazine abonnement. En profiteer van tot 27% korting op de winkelprijs.