Procycling abonnementen

Met een Procycling proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor wielrenners en iedereen die de profs volgt. Van de Tour Down Under tot de Vuelta en alles er tussen. Met exclusieve interviews en schitterende (foto)reportages van het internationale profpeloton. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Procycling cadeauabonnement onderaan.


€19,99 23,25
3 nummers Stopt automatisch
14% korting

€29,99 46,50
6 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 23,25
3 nummers
14% korting

€34,99 46,50
6 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro, tour de france, vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

  • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Alles weten over de internationale wielersport! Procycling is het toonaangevende wielersportmagazine. De redactie zit de renners op de huid in uitgebreide reportages, vragen hen het hemd van het lijf in exclusieve interviews en geven een uniek inzicht in de sport met achtergrondverhalen.

Procycling proefabonnementen

Wil je Procycling zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je nu van 36% korting op de losse verkoopprijs. Een Procycling proefabonnement is er al voor €9,95.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Procycling cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Procycling cadeauabonnement vanaf €19,99.

Procycling verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Procycling. En profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs.