Procycling abonnementen

Met een Procycling proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 41% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor wielrenners en iedereen die de profs volgt. Van de Tour Down Under tot de Vuelta en alles er tussen. Met exclusieve interviews en schitterende (foto)reportages van het internationale profpeloton. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Procycling cadeauabonnement onderaan.


€19,99 23,25
6 maanden Stopt automatisch
14% korting

€29,99 46,50
1 jaar
36% korting

€54,99 93,00
2 jaar
41% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 23,25
6 maanden
14% korting

€34,99 46,50
1 jaar
25% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro, tour de france, vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

  • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Alles weten over de internationale wielersport! Procycling is het toonaangevende wielersportmagazine. De redactie zit de renners op de huid in uitgebreide reportages, vragen hen het hemd van het lijf in exclusieve interviews en geven een uniek inzicht in de sport met achtergrondverhalen.

Procycling proefabonnementen

Wil je Procycling proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 14% korting. Er is al een Procycling proefabonnement voor €19,99.

Het is ook mogelijk om een Procycling abonnement cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Procycling cadeauabonnement vanaf €19,99.

Procycling verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Procycling abonnement. En profiteer van tot 41% korting op de losse verkoopprijs.