Procycling abonnementen

Met een Procycling proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor wielrenners en iedereen die de profs volgt. Van de Tour Down Under tot de Vuelta en alles er tussen. Met exclusieve interviews en schitterende (foto)reportages van het internationale profpeloton. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Procycling cadeauabonnement onderaan.


€18,50 22,26
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
17% korting

€31,99 44,52
1 jaar (6 nrs.)
28% korting

€59,99 89,04
2 jaar (12 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 22,26
6 maanden (3 nrs.)
10% korting

€37,99 44,52
1 jaar (6 nrs.)
15% korting

€55,99 89,04
2 jaar (12 nrs.)
37% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro, tour de france, vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

  • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Alles weten over de internationale wielersport! Procycling is het toonaangevende wielersportmagazine. De redactie zit de renners op de huid in uitgebreide reportages, vragen hen het hemd van het lijf in exclusieve interviews en geven een uniek inzicht in de sport met achtergrondverhalen.

Proefabonnement Procycling

Een Procycling proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit wielermagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Procycling cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je iemand die het peloton op de voet volgt? Geef een abonnement Procycling cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Procycling

  • Tweemaandelijks Procycling als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Procycling Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Procycling. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Procycling klantenservice