Procycling abonnementen

Met een Procycling proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor wielrenners en iedereen die de profs volgt. Van de Tour Down Under tot de Vuelta en alles er tussen. Met exclusieve interviews en schitterende (foto)reportages van het internationale profpeloton. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Procycling cadeauabonnement onderaan.


€18,50 22,26
3 nummers Stopt automatisch
17% korting

€31,99 44,52
6 nummers
28% korting

€55,99 89,04
12 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 22,26
3 nummers
10% korting

€37,99 44,52
6 nummers
15% korting

€59,99 89,04
12 nummers
33% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro, tour de france, vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

  • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Alles weten over de internationale wielersport! Procycling is het toonaangevende wielersportmagazine. De redactie zit de renners op de huid in uitgebreide reportages, vragen hen het hemd van het lijf in exclusieve interviews en geven een uniek inzicht in de sport met achtergrondverhalen.

Procycling proefabonnementen

Wil je Procycling eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je nu van 17% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Procycling proefabonnement voor €18,50.

Ken je iemand die Procycling met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Procycling cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Procycling cadeauabonnement vanaf €19,99.

Procycling verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Procycling. En profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs.