Procycling abonnementen

Met een Procycling proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor wielrenners en iedereen die de profs volgt. Van de Tour Down Under tot de Vuelta en alles er tussen. Met exclusieve interviews en schitterende (foto)reportages van het internationale profpeloton. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Procycling cadeauabonnement onderaan.


€19,99 25,46
6 maanden Stopt automatisch
21% korting

€29,99 49,95
1 jaar
40% korting

€54,99 99,90
2 jaar
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 25,46
6 maanden
21% korting

€34,99 49,95
1 jaar
30% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro, tour de france, vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

  • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Procycling zit op de lip van professionele renners en weet daarom alles over de internationale wielersport. Dit toonaangevende wielersporttijdschrift staat altijd vol met reportages, interviewen en inzichten van alle bekende Nederlandse en internationale topwielrenners. En natuurlijk komen alle rondes zoals Giro d 'Italia, Tour de France, Vuelta, Amstel Gold Race, Luik-Bastenaken-Luik uitgebreid aan bod in dit unieke wielerblad.

Wil je helemaal op de hoogte blijven van de internationale wielersport? Neem dan nu een abonnement op Procycling en mis niets meer.

Procycling proefabonnementen

Met een Procycling proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 21% korting. Een Procycling proefabonnement is er al voor €19,99.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Procycling? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Procycling cadeauabonnement vanaf €19,99. Klik hier om Procycling cadeau te geven.

Procycling verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Procycling abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 45% goedkoper uit dan in de winkel.