Bicycling abonnementen

Met een Bicycling proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor fietsfanaten door fietsfanaten. Met alles over de mooiste hobby en sport ter wereld. Met inspirerende verhalen en exclusieve reportages. Over de fietsen, de tochten en de mensen. En altijd met humor en diepgang.


€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

€49,99 78,00
12 nummers
36% korting

Laatste reviews

Over Bicycling

Bicycling is gemaakt vóór fietsfanaten dóór fietsfanaten. Ieder nummer staat vol met alles over fietsen en wielrennen. Van accessoires en onderdelen tot complete fietsen. Van reportages over mooie fietstochten tot persoonlijke interviews met professionals. Altijd onafhankelijk, eigenzinnig, deskundig en met passie.

Bicycling digitaal lezen

Met een abonnement op Bicycling ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Je kunt een Bicycling abonnement ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Bicycling cadeauabonnement vanaf €32,50.

Bicycling verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Bicycling abonnement. En profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs.