Bicycling abonnementen

Met een Bicycling proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor fietsfanaten door fietsfanaten. Met alles over de mooiste hobby en sport ter wereld. Met inspirerende verhalen en exclusieve reportages. Over de fietsen, de tochten en de mensen. En altijd met humor en diepgang. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Bicycling cadeauabonnement onderaan.


€29,99 35,94
6 nummers
17% korting

€49,99 71,88
12 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bicycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€30,00 35,94
6 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over Bicycling

Bicycling is gemaakt vóór fietsfanaten dóór fietsfanaten. Ieder nummer staat vol met alles over fietsen en wielrennen. Van accessoires en onderdelen tot complete fietsen. Van reportages over mooie fietstochten tot persoonlijke interviews met professionals. Altijd onafhankelijk, eigenzinnig, deskundig en met passie.

Bicycling digitaal lezen

Met een Bicycling abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Bicycling digitaal lezen

Proefabonnement Bicycling

Een Bicycling proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit unieke fietstijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Bicycling cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus zoek je nog iets voor fietser? Geef een Bicycling abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Bicycling proefabonnement

  • 6x per jaar Bicycling als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Bicycling Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Bicycling. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Bicycling klantenservice