Quilt & Zo abonnementen

Met een Quilt & Zo proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 48% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, mooiste materialen en inspirerende projecten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quilt & Zo cadeauabonnement onderaan.


€44,35 84,83
1 jaar (6 nrs.)
48% korting

€84,00 156,78
2 jaar (12 nrs.)
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quilt & Zo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€44,35 84,83
1 jaar (6 nrs.)
48% korting

€84,00 156,78
2 jaar (12 nrs.)
46% korting

Laatste reviews

Over Quilt & Zo

Quilt & Zo is het tijdschrift voor iedereen die zich met quilten bezighoudt; de traditionele, de eigentijdse, de gevorderde zowel als de beginnende quiltster.

Bij Quilt & Zo staat het quilten centraal en dat in de breedste zin van het woord. Quilt & Zo geeft informatie over quiltevenementen & quiltprojecten, kijkt bij textielkunstenaressen over de schouder en levert bovendien met ieder nummer leuke quiltpatronen.

Daarnaast belicht Quilt & Zo nieuwe technieken, geeft up-to-date informatie over nieuwe materialen en hulpmiddelen, bespreekt literatuur en houdt de lezer op de hoogte van quiltactiviteiten in binnen- en buitenland.

Voordelen abonnement Quilt & Zo

  • 6x per jaar het quilt magazine als eerste in huis
  • Online archief met alle voorgaande edities
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan los kopen

QUILT & ZO Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quilt & Zo. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quilt & Zo klantenservice