Quilt & Zo abonnementen

Met een Quilt & Zo proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 52% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, mooiste materialen en inspirerende projecten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quilt & Zo cadeauabonnement onderaan.


€38,00 78,39
6 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quilt & Zo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€38,00 78,39
6 nummers
52% korting

Laatste reviews

Over Quilt & Zo

Quilt & Zo is het tijdschrift voor iedereen die zich met quilten bezighoudt; de traditionele, de eigentijdse, de gevorderde zowel als de beginnende quiltster.

Bij Quilt & Zo staat het quilten centraal en dat in de breedste zin van het woord. Quilt & Zo geeft informatie over quiltevenementen & quiltprojecten, kijkt bij textielkunstenaressen over de schouder en levert bovendien met ieder nummer leuke quiltpatronen.

Daarnaast belicht Quilt & Zo nieuwe technieken, geeft up-to-date informatie over nieuwe materialen en hulpmiddelen, bespreekt literatuur en houdt de lezer op de hoogte van quiltactiviteiten in binnen- en buitenland.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Quilt & Zo? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Quilt & Zo cadeauabonnement vanaf €38,00.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Quilt & Zo abonnement. En profiteer van tot 52% korting op de winkelprijs.