Autoweek Classics abonnementen

Met een Autoweek Classics proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Ontvang 13x per jaar de nieuwste editie van dit unieke autotijdschrift. Vol schitterende reportages over de 'supercars' en 'gewone auto' van weleer. Met natuurlijk veel tips voor het kopen, verkopen en onderhouden.


€13,50 19,50
3 nummers Stopt automatisch
31% korting

€5,95 6,50per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
8% korting

Laatste reviews

  • J.W.
Voor de fanaat - wel veel advertenties

Leuk tijdschrift. Wel bijna voor de helft gevuld met advertenties. Leuk als je nog wil kopen of verkopen maar anders wel wat veel.

Sterke punten
  • Informatief

Over Autoweek Classics

Een abonnement op AutoWeek Classics brengt je maandelijks de mooiste verhalen over klassiekers en youngtimers. Auto's uit 1950 tot 2000 passeren de revue; van "de auto auto van de gewone man" tot de exclusieve klassiekers van de 'rich and famous'.

De redactie AutoWeek Classics weet van ieder nummer weer een feest van herkenning te maken. Met aantrekkelijk geschreven verhalen en prachtige foto’s. De liefde voor auto's is op iedere bladzijde zichtbaar. En, mocht je worden aangestoken, achterin het automagazine vind je het grootste en meest actuele aanbod van klassieke auto’s en youngtimers aan.

Autoweek Classics digitaal lezen

Abonnees van Autoweek Classics ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Autoweek Classics proefabonnementen

Wil je Autoweek Classics proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 31% korting op de losse verkoopprijs. Een Autoweek Classics proefabonnement is er al voor €13,50.

Autoweek Classics verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Autoweek Classics. En profiteer van tot 31% korting op de winkelprijs.