Autoweek Classics abonnementen

Met een Autoweek Classics proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Ontvang 13x per jaar de nieuwste editie van dit unieke autotijdschrift. Vol schitterende reportages over de 'supercars' en 'gewone auto' van weleer. Met natuurlijk veel tips voor het kopen, verkopen en onderhouden.


€11,99 18,75
3 nummers Stopt automatisch
35% korting

€3,95 6,25per maand
13 nummers
37% korting

€3,75 6,25per maand
26 nummers
40% korting

€3,50 6,25per maand
39 nummers
44% korting

Laatste reviews

  • J.W.
Voor de fanaat - wel veel advertenties

Leuk tijdschrift. Wel bijna voor de helft gevuld met advertenties. Leuk als je nog wil kopen of verkopen maar anders wel wat veel.

Sterke punten
  • Informatief

Over Autoweek Classics

Een abonnement op AutoWeek Classics brengt je maandelijks de mooiste verhalen over klassiekers en youngtimers. Auto's uit 1950 tot 2000 passeren de revue; van "de auto auto van de gewone man" tot de exclusieve klassiekers van de 'rich and famous'.

De redactie AutoWeek Classics weet van ieder nummer weer een feest van herkenning te maken. Met aantrekkelijk geschreven verhalen en prachtige foto’s. De liefde voor auto's is op iedere bladzijde zichtbaar. En, mocht je worden aangestoken, achterin het automagazine vind je het grootste en meest actuele aanbod van klassieke auto’s en youngtimers aan.

Autoweek Classics digitaal lezen

Met een abonnement op Autoweek Classics ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

Autoweek Classics verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Autoweek Classics abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 44% korting op de winkelprijs.