Autoweek Classics abonnementen

Met een Autoweek Classics proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 54% korting op de winkelprijs. Ontvang 13x per jaar de nieuwste editie van dit unieke autotijdschrift. Vol schitterende reportages over de 'supercars' en 'gewone auto' van weleer. Met natuurlijk veel tips voor het kopen, verkopen en onderhouden.


€9,00 19,50
3 nummers Stopt automatisch
54% korting

€4,50 6,50per maand
1 jaar
31% korting

€4,25 6,50per maand
2 jaar
35% korting

€3,95 6,50per maand
3 jaar
39% korting

Laatste reviews

  • J.W.
Voor de fanaat - wel veel advertenties

Leuk tijdschrift. Wel bijna voor de helft gevuld met advertenties. Leuk als je nog wil kopen of verkopen maar anders wel wat veel.

Sterke punten
  • Informatief

Over Autoweek Classics

Een abonnement op AutoWeek Classics brengt je maandelijks de mooiste verhalen over klassiekers en youngtimers. Auto's uit 1950 tot 2000 passeren de revue; van "de auto auto van de gewone man" tot de exclusieve klassiekers van de 'rich and famous'.

De redactie AutoWeek Classics weet van ieder nummer weer een feest van herkenning te maken. Met aantrekkelijk geschreven verhalen en prachtige foto’s. De liefde voor auto's is op iedere bladzijde zichtbaar. En, mocht je worden aangestoken, achterin het automagazine vind je het grootste en meest actuele aanbod van klassieke auto’s en youngtimers aan.

Autoweek Classics digitaal lezen

Met een abonnement op Autoweek Classics ontvang je elke editie op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Autoweek Classics proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 54% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Autoweek Classics proefabonnement voor €9,00.

Autoweek Classics verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Autoweek Classics abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 54% korting op de winkelprijs.