Autoweek Classics abonnementen

Met een Autoweek Classics proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 55% korting op de winkelprijs. Ontvang 13x per jaar de nieuwste editie van dit unieke autotijdschrift. Vol schitterende reportages over de 'supercars' en 'gewone auto' van weleer. Met natuurlijk veel tips voor het kopen, verkopen en onderhouden.


€3,45 6,35per nummer
1 jaar (13 nrs.)
55% korting

€3,25 6,35per nummer
2 jaar (26 nrs.)
49% korting

€3,05 6,35per nummer
3 jaar (39 nrs.)
52% korting

Laatste reviews

  • J.W.
Voor de fanaat - wel veel advertenties

Leuk tijdschrift. Wel bijna voor de helft gevuld met advertenties. Leuk als je nog wil kopen of verkopen maar anders wel wat veel.

Sterke punten
  • Informatief

Over Autoweek Classics

Een abonnement op AutoWeek Classics brengt je maandelijks de mooiste verhalen over klassiekers en youngtimers. Auto's uit 1950 tot 2000 passeren de revue; van "de auto auto van de gewone man" tot de exclusieve klassiekers van de 'rich and famous'.

De redactie AutoWeek Classics weet van ieder nummer weer een feest van herkenning te maken. Met aantrekkelijk geschreven verhalen en prachtige foto’s. De liefde voor auto's is op iedere bladzijde zichtbaar. En, mocht je worden aangestoken, achterin het automagazine vind je het grootste en meest actuele aanbod van klassieke auto’s en youngtimers aan.

Autoweek Classics digitaal lezen

Met een Autoweek Classics abonnement lees je iedere Autoweek Classics digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Autoweek Classics digitaal lezen

Proefabonnement Autoweek Classics

Een Autoweek Classics proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit autoblad. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Autoweek Classics cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een liefhebber van auto's verrassen? Geef een abonnement Autoweek Classics cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Autoweek Classics proefabonnement

  • Autoweek Classics als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Autoweek Classics Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Autoweek Classics. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Autoweek Classics klantenservice