Roots abonnementen

Met een Roots proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Roots magazine brengt de natuur thuis en krijgt jou het huis uit. Met in ieder nummer een unieke Roots-wandeling met routekaart, schitterende natuurfotografie, en antwoorden op de veelgestelde natuurvragen. Dit tijdschrift is voor iedereen die van natuur en fotografie houdt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Roots cadeauabonnement onderaan.


€17,00 18,75
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€29,00 37,50
6 nummers
23% korting

€60,00 87,50
14 nummers incl. 2x dubbelnummer en 2x Vogelmagazine
onze keuze
32% korting

€115,00 175,00
28 nummers incl. 4x dubbelnummer en 4x Vogelmagazine
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Roots cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 18,75
3 nummers
7% korting

€40,00 43,75
7 nummers
9% korting

€75,00 87,50
14 nummers incl. 2x dubbelnummer en 2x Vogelmagazine
onze keuze
15% korting

Laatste reviews

  • Zowie

Ik heb een vriend Roots als cadeau abonnement voor zijn verjaardag gegeven. Ik weet dat hij het een leuk en goed blad vindt.

  • Anoniem

Kado gegeven aan iemand die Roots een heel fijn blad vindt en het van A tot Z leest.

Over Roots

Als je graag buiten bent en echt kan genieten van de natuur, dan is Roots voor jou gemaakt. Of je nu in de tuin zit, door het park wandelt, of op het strand uitwaait, overal kun je van de natuur genieten. Als je er voor open staat. En nog meer als je weet wat je ziet en voelt. Roots gaat over de verassingen van de natuur en laat ze zien middels prachtige fotografie.

Roots is een nieuw magazine dat je even weghaalt uit de dagelijkse besognes en je ogen opent voor de natuur om ons heen méér is. Iedere maand zit het magazine vol met inspirerende extra's en (uitneembare) kaarten prachtige wandelingen (en de mooiste plekken om uit te rusten).

Als abonnee van Roots lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet. Roots heeft een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Om het magazine online te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Roots proefabonnementen

Met een proefabonnement op Roots maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 10% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Roots proefabonnement voor €17,00.

Je kunt een abonnement op Roots ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Roots cadeauabonnement vanaf €17,50.

Roots verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Roots abonnement. En profiteer van tot 35% korting op de losse verkoopprijs.