Roots abonnementen

Met een Roots proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Roots magazine brengt de natuur thuis en krijgt jou het huis uit. Met in ieder nummer een unieke Roots-wandeling met routekaart, schitterende natuurfotografie, en antwoorden op de veelgestelde natuurvragen. Dit tijdschrift is voor iedereen die van natuur en fotografie houdt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Roots cadeauabonnement onderaan.


€17,00 18,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
10% korting

€29,00 37,50
6 maanden (6 nrs.)
23% korting

€60,00 87,50
1 jaar (14 nrs.) incl. 2x dubbelnummer en 2x Vogelmagazine
onze keuze
32% korting

€115,00 175,00
2 jaar (28 nrs.) incl. 4x dubbelnummer en 4x Vogelmagazine
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Roots cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 18,75
3 maanden (3 nrs.)
7% korting

€40,00 43,75
7 maanden (7 nrs.)
9% korting

€75,00 87,50
1 jaar (14 nrs.) incl. 2x dubbelnummer en 2x Vogelmagazine
onze keuze
15% korting

Laatste reviews

  • Zowie

Ik heb een vriend Roots als cadeau abonnement voor zijn verjaardag gegeven. Ik weet dat hij het een leuk en goed blad vindt.

  • Anoniem

Kado gegeven aan iemand die Roots een heel fijn blad vindt en het van A tot Z leest.

Over Roots

Als je graag buiten bent en echt kan genieten van de natuur, dan is Roots voor jou gemaakt. Of je nu in de tuin zit, door het park wandelt, of op het strand uitwaait, overal kun je van de natuur genieten. Als je er voor open staat. En nog meer als je weet wat je ziet en voelt. Roots gaat over de verassingen van de natuur en laat ze zien middels prachtige fotografie.

Roots is een nieuw magazine dat je even weghaalt uit de dagelijkse besognes en je ogen opent voor de natuur om ons heen méér is. Iedere maand zit het magazine vol met inspirerende extra's en (uitneembare) kaarten prachtige wandelingen (en de mooiste plekken om uit te rusten).

Proefabonnement Roots

Een Roots proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit natuurmagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Roots cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je iemand die graag de natuur in gaat en van natuurfotografie houdt? Geef een abonnement Roots cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Roots

  • Elke maand Roots als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Roots Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Roots. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Roots klantenservice