Roots abonnementen

Met een Roots proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Roots magazine brengt de natuur thuis en krijgt jou het huis uit. Met in ieder nummer een unieke Roots-wandeling met routekaart, schitterende natuurfotografie, en antwoorden op de veelgestelde natuurvragen. Dit tijdschrift is voor iedereen die van natuur en fotografie houdt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Roots cadeauabonnement onderaan.


€17,00 18,75
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€29,00 37,50
6 nummers
23% korting

€60,00 87,50
14 nummers incl. 2x dubbelnummer en 2x Vogelmagazine
onze keuze
32% korting

€115,00 175,00
28 nummers incl. 4x dubbelnummer en 4x Vogelmagazine
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Roots cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 18,75
3 nummers
7% korting

€40,00 43,75
7 nummers
9% korting

€75,00 87,50
14 nummers incl. 2x dubbelnummer en 2x Vogelmagazine
onze keuze
15% korting

Laatste reviews

  • Zowie

Ik heb een vriend Roots als cadeau abonnement voor zijn verjaardag gegeven. Ik weet dat hij het een leuk en goed blad vindt.

  • Anoniem

Kado gegeven aan iemand die Roots een heel fijn blad vindt en het van A tot Z leest.

Over Roots

Als je graag buiten bent en echt kan genieten van de natuur, dan is Roots voor jou gemaakt. Of je nu in de tuin zit, door het park wandelt, of op het strand uitwaait, overal kun je van de natuur genieten. Als je er voor open staat. En nog meer als je weet wat je ziet en voelt. Roots gaat over de verassingen van de natuur en laat ze zien middels prachtige fotografie.

Roots is een nieuw magazine dat je even weghaalt uit de dagelijkse besognes en je ogen opent voor de natuur om ons heen méér is. Iedere maand zit het magazine vol met inspirerende extra's en (uitneembare) kaarten prachtige wandelingen (en de mooiste plekken om uit te rusten).

Met een abonnement op Roots ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Roots heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt je de digitale editie. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees overal en altijd in de app. In de app bekeken edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Roots proefabonnementen

Wil je Roots eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je van 10% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Roots proefabonnement voor €17,00.

Je kunt een abonnement op Roots ook cadeau geven. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Roots cadeauabonnement vanaf €17,50.

Roots verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Roots abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 35% korting op de prijs in de winkel.