Roots abonnementen

Met een Roots proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Roots magazine brengt de natuur thuis en krijgt jou het huis uit. Met in ieder nummer een unieke Roots-wandeling met routekaart, schitterende natuurfotografie, en antwoorden op de veelgestelde natuurvragen. Dit tijdschrift is voor iedereen die van natuur en fotografie houdt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Roots cadeauabonnement onderaan.


€20,00 20,97
3 nummers Stopt automatisch
4% korting

€35,00 48,93
7 nummers
28% korting

€65,00 97,86
14 nummers incl. 2x dubbelnummer en 2x Vogelmagazine
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Roots cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
3 nummers
4% korting

€40,00 48,93
7 nummers
18% korting

€75,00 97,86
14 nummers incl. 2x dubbelnummer en 2x Vogelmagazine
23% korting

Laatste reviews

  • Zowie

Ik heb een vriend Roots als cadeau abonnement voor zijn verjaardag gegeven. Ik weet dat hij het een leuk en goed blad vindt.

  • Anoniem

Kado gegeven aan iemand die Roots een heel fijn blad vindt en het van A tot Z leest.

Over Roots

Als je graag buiten bent en echt kan genieten van de natuur, dan is Roots voor jou gemaakt. Of je nu in de tuin zit, door het park wandelt, of op het strand uitwaait, overal kun je van de natuur genieten. Als je er voor open staat. En nog meer als je weet wat je ziet en voelt. Roots gaat over de verassingen van de natuur en laat ze zien middels prachtige fotografie.

Roots is een nieuw magazine dat je even weghaalt uit de dagelijkse besognes en je ogen opent voor de natuur om ons heen méér is. Iedere maand zit het magazine vol met inspirerende extra's en (uitneembare) kaarten prachtige wandelingen (en de mooiste plekken om uit te rusten).

Heb je een abonnement op Roots? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Roots ook digitaal lezen. Roots heeft een eigen app. Hierin vindt je de digitale editie. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle nummers waar en wanneer je maar wil in de app. In de app bewaarde nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Roots proefabonnementen

Met een Roots proefabonnement maak je voordelig kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 4% korting op de winkelprijs. Er is al een Roots proefabonnement voor €20,00.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Roots cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Er is al een Roots cadeauabonnement vanaf €20,00.

Roots verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Roots abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 33% goedkoper uit dan in de winkel.