Party abonnementen

Met een Party proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 22% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift dat staat voor vaderlandse gezelligheid. Met in ieder nummer van dit weekblad alles over de Hollandse showbizz. Met persoonlijke interviews, onthullende reportages en de laatste showbizz nieuwtjes. Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Party cadeauabonnement onderaan.


€15,00 16,00
5 nummers
6% korting

€22,50 25,60
8 nummers
12% korting

€35,00 41,60
13 nummers
16% korting

€50,00 64,00
20 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 16,00
5 nummers
6% korting

€22,50 25,60
8 nummers
12% korting

€35,00 41,60
13 nummers
16% korting

€50,00 64,00
20 nummers
22% korting

Laatste reviews

Over Party

Party is het jongste show- en entertainmentblad van Nederland. Met een abonnement lees je elke week alle verhalen over het privéleven van Nederlandse en buitenlandse sterren. Als geen ander weekblad brengt Party je als eerste de spannendste nieuwtjes uit de vaderlandse showwereld.

Daarnaast zorgen maar liefst 6 puzzelpagina’s voor de nodige ontspanning en uitdaging. En lees je in het 'Lifestyle en Entertainment' rubriek alles over Gezondheid, Seks & relaties, Culinaire hoogstandjes, Beauty, Fashion en Liny’s Party Puzzels.

Met een abonnement op Party ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Party heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Download de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot alle nummers in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Je kunt een abonnement op Party ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een Party cadeauabonnement vanaf €15,00.

Party verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Party abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 22% korting op de winkelprijs.