Party abonnementen

Met een Party proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift dat staat voor vaderlandse gezelligheid. Met in ieder nummer van dit weekblad alles over de Hollandse showbizz. Met persoonlijke interviews, onthullende reportages en de laatste showbizz nieuwtjes. Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Party cadeauabonnement onderaan.


€9,95 10,00
4 nummers
1% korting

€25,00 27,50
11 nummers
9% korting

€50,00 60,00
24 nummers
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,95 10,00
4 nummers
1% korting

€25,00 27,50
11 nummers
9% korting

€50,00 60,00
24 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over Party

Party is het jongste show- en entertainmentblad van Nederland. Met een abonnement lees je elke week alle verhalen over het privéleven van Nederlandse en buitenlandse sterren. Als geen ander weekblad brengt Party je als eerste de spannendste nieuwtjes uit de vaderlandse showwereld.

Daarnaast zorgen maar liefst 6 puzzelpagina’s voor de nodige ontspanning en uitdaging. En lees je in het 'Lifestyle en Entertainment' rubriek alles over Gezondheid, Seks & relaties, Culinaire hoogstandjes, Beauty, Fashion en Liny’s Party Puzzels.

Met een abonnement op Party ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Party heeft een eigen app waarin je de digitale edities leest. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

Het is ook mogelijk om een Party abonnement cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Party cadeauabonnement vanaf €25,00.

Party verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Party abonnement. En profiteer van tot 9% korting op de winkelprijs.