Party abonnementen

Met een Party proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 13% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift dat staat voor vaderlandse gezelligheid. Met in ieder nummer van dit weekblad alles over de Hollandse showbizz. Met persoonlijke interviews, onthullende reportages en de laatste showbizz nieuwtjes. Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Party cadeauabonnement onderaan.


€25,00 26,91
9 nummers
7% korting

€35,00 38,87
13 nummers
10% korting

€67,50 77,74
26 nummers
13% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 26,91
9 nummers
7% korting

€35,00 38,87
13 nummers
10% korting

€67,50 77,74
26 nummers
13% korting

Laatste reviews

Over Party

Party is het jongste show- en entertainmentblad van Nederland. Met een abonnement lees je elke week alle verhalen over het privéleven van Nederlandse en buitenlandse sterren. Als geen ander weekblad brengt Party je als eerste de spannendste nieuwtjes uit de vaderlandse showwereld.

Daarnaast zorgen maar liefst 6 puzzelpagina’s voor de nodige ontspanning en uitdaging. En lees je in het 'Lifestyle en Entertainment' rubriek alles over Gezondheid, Seks & relaties, Culinaire hoogstandjes, Beauty, Fashion en Liny’s Party Puzzels.

Met een abonnement op Party ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Party heeft hiervoor een eigen app. Hierin vindt je de digitale edities. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Ken je iemand die Party met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Party cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Party cadeauabonnement vanaf €25,00.

Party verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Party abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 13% korting op de prijs in de winkel.