Party abonnementen

Met een Party proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift dat staat voor vaderlandse gezelligheid. Met in ieder nummer van dit weekblad alles over de Hollandse showbizz. Met persoonlijke interviews, onthullende reportages en de laatste showbizz nieuwtjes. Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Party cadeauabonnement onderaan.


€9,95 10,00
4 weken (4 nrs.)
1% korting

€25,00 27,50
11 weken (11 nrs.)
9% korting

€50,00 60,00
24 weken (24 nrs.)
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Party cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,95 10,00
4 weken (4 nrs.)
1% korting

€25,00 27,50
11 weken (11 nrs.)
9% korting

€50,00 60,00
24 weken (24 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

Over Party

Party is het jongste show- en entertainmentblad van Nederland. Met een abonnement lees je elke week alle verhalen over het privéleven van Nederlandse en buitenlandse sterren. Als geen ander weekblad brengt Party je als eerste de spannendste nieuwtjes uit de vaderlandse showwereld.

Daarnaast zorgen maar liefst 6 puzzelpagina’s voor de nodige ontspanning en uitdaging. En lees je in het 'Lifestyle en Entertainment' rubriek alles over Gezondheid, Seks & relaties, Culinaire hoogstandjes, Beauty, Fashion en Liny’s Party Puzzels.

Proefabonnement Party

Wil je eerst vrijblijvend kennis maken met Party? Kies dan voor een Party proefabonnement. De aanbiedingen voor een proefabonnement zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig; het abonnement stopt vanzelf zodra het afgesproken aantal nummer is bezorgd.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Party cadeauabonnement

Cadeauabonnementen stoppen eveneens automatisch. Dus wil je iemand verrassen? Voor zijn/haar verjaardag of zo maar? Geef dan een Party abonnement cadeau. Ieder nummer dat in de bus valt, is dan opnieuw een geschenk.

Voordelen Party abonnement

  • Iedere week Party als eerste in de bus
  • Gratis digitaal lezen
  • Vrijblijvend proberen met een Party proefabonnement *
  • Voordeliger dan in de winkel

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Party Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Party. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Party klantenservice