Runners World abonnementen

Met een Runners World proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 42% korting op de winkelprijs. Het meest gelezen magazine onder hardlopers en joggers helpt je het maximale uit je sport en jezelf te halen. Als hardlopen onderdeel is van jouw lifestyle, dan is Runners World voor jou gemaakt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Runners World cadeauabonnement onderaan.


€17,99 22,47
3 nummers
20% korting

€32,50 44,94
6 nummers
28% korting

€94,99 164,78
22 nummers
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Runners World cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 22,47
3 nummers
11% korting

€50,00 59,92
8 nummers
17% korting

€75,00 112,35
15 nummers
33% korting

Laatste reviews

 • Nadia Edel

Mooi, fijn en compleet blad. Alles wat een hardloper wilt weten staat erin. Zowel voor de beginnende loper als de gevorderde loper.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Zowie

ik heb runners world aan een vriendin gegeven omdat zij veel hardloopt en ik ook en ik hem daarna weer kan lezen :)

 • RW

Goed tijdschrift. Zo maar voor de aardigheid cadeau gegeven omdat mijn partner hardlopen leuk vindt.

 • L639

Runners world is een leuk blad voor fanatieke hardlopers.

 • M Pol

Leuke afwisselende praktische onderwerpen. Levert goede bijdragen aan de hardloopkriebels.

 • MH

Ik heb niet altijd zin om te rennen. En raak er ook geregeld uit. En dan is Runnners World wel een goeie om je weer warm te maken en te motiveren. Zeker met dit weer.

 • do van drunen

gezien het groeiende leger actieve hardlopers van 50 en 60 plus pleit ik ervoor meer aandacht te geven aan deze doelgroep. Specifiek mbt dalende prestaties, trager herstel maar ook de noodzaak om juist NU te blijven bewegen na een vaak intensief arbeids verleden. Ik ervaar zelf de terugval als net 65 geworden hardloper die al 30+ jaar loopt en uw blad trouw leest.

Over Runners World

Runners World is het meer populaire magazine onder hardlopers. Ieder nummer staat vol met informatie over de loopsport. Van interviews met de toppers tot tips over techniek en voeding. En van trainingsschema's voor (halve) marathons tot uitslagen van hardloopwedstrijden.

Jog jij regelmatig? Dan wordt dit tijdschrift voor jou gemaakt. Neem nu een Runners World (proef)abonnement en haal nog meer uit hardlopen en uit jezelf.

Runners World digitaal lezen

Ben je abonnee van Runners World? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Runners World ook digitaal lezen. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Ken je iemand die Runners World met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Runners World cadeauabonnement vanaf €20,00.

Runners World verschijnt 11x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Runners World abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 42% korting op de winkelprijs.