Runners World abonnementen

Met een Runners World proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Het meest gelezen magazine onder hardlopers en joggers helpt je het maximale uit je sport en jezelf te halen. Als hardlopen onderdeel is van jouw lifestyle, dan is Runners World voor jou gemaakt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Runners World cadeauabonnement onderaan.


€29,99 35,94
6 maanden (6 nrs.)
17% korting

€49,99 65,89
1 jaar (11 nrs.)
24% korting

€79,99 131,78
2 jaar (22 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Runners World cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

€25,00
5 maanden (4 nrs.)
 

€50,00 53,91
10 maanden (9 nrs.)
7% korting

Laatste reviews

 • Nadia Edel

Mooi, fijn en compleet blad. Alles wat een hardloper wilt weten staat erin. Zowel voor de beginnende loper als de gevorderde loper.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Zowie

ik heb runners world aan een vriendin gegeven omdat zij veel hardloopt en ik ook en ik hem daarna weer kan lezen :)

 • RW

Goed tijdschrift. Zo maar voor de aardigheid cadeau gegeven omdat mijn partner hardlopen leuk vindt.

 • L639

Runners world is een leuk blad voor fanatieke hardlopers.

 • M Pol

Leuke afwisselende praktische onderwerpen. Levert goede bijdragen aan de hardloopkriebels.

 • MH

Ik heb niet altijd zin om te rennen. En raak er ook geregeld uit. En dan is Runnners World wel een goeie om je weer warm te maken en te motiveren. Zeker met dit weer.

 • do van drunen

gezien het groeiende leger actieve hardlopers van 50 en 60 plus pleit ik ervoor meer aandacht te geven aan deze doelgroep. Specifiek mbt dalende prestaties, trager herstel maar ook de noodzaak om juist NU te blijven bewegen na een vaak intensief arbeids verleden. Ik ervaar zelf de terugval als net 65 geworden hardloper die al 30+ jaar loopt en uw blad trouw leest.

Over Runners World

Runners World is het meer populaire magazine onder hardlopers. Ieder nummer staat vol met informatie over de loopsport. Van interviews met de toppers tot tips over techniek en voeding. En van trainingsschema's voor (halve) marathons tot uitslagen van hardloopwedstrijden.

Jog jij regelmatig? Dan wordt dit tijdschrift voor jou gemaakt. Neem nu een Runners World (proef)abonnement en haal nog meer uit hardlopen en uit jezelf.

Runners World digitaal lezen

Met een Runners World abonnement lees je iedere editie ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Runners World digitaal lezen

Proefabonnement Runners World

Een Runners World proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit toegankelijke en inspirerende magazine over hardlopen. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Runners World cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend(in) die regelmatig loopt? Geef een Runners World abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Runners World proefabonnement

 • 11x per jaar Runners World als eerste in huis
 • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
 • Exclusieve korting voor abonnees
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Runner's World Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Runners World. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Runners World klantenservice