Runners World abonnementen

Voor iedereen die graag hardloopt, is Runners World het perfecte tijdschrift. Elke editie zit boordevol tips en adviezen over training, voeding en blessurepreventie. Of je nu net begint met hardlopen of al jarenlange ervaring hebt, Runners World biedt je de informatie die je nodig hebt om beter en sterker te worden.

Met inspirerende verhalen van andere hardlopers en deskundige inzichten blijf je gemotiveerd om je doelen te bereiken. Runners World is een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die zijn hardloopprestaties wil verbeteren en optimaal wil genieten van elke run.


€34,99 43,50
6 maanden
20% korting

€54,99 79,75
1 jaar
31% korting

€94,99 159,50
2 jaar
41% korting

Laatste reviews

 • Nadia Edel

Mooi, fijn en compleet blad. Alles wat een hardloper wilt weten staat erin. Zowel voor de beginnende loper als de gevorderde loper.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Zowie

ik heb runners world aan een vriendin gegeven omdat zij veel hardloopt en ik ook en ik hem daarna weer kan lezen :)

 • RW

Goed tijdschrift. Zo maar voor de aardigheid cadeau gegeven omdat mijn partner hardlopen leuk vindt.

 • L639

Runners world is een leuk blad voor fanatieke hardlopers.

 • M Pol

Leuke afwisselende praktische onderwerpen. Levert goede bijdragen aan de hardloopkriebels.

 • MH

Ik heb niet altijd zin om te rennen. En raak er ook geregeld uit. En dan is Runnners World wel een goeie om je weer warm te maken en te motiveren. Zeker met dit weer.

 • do van drunen

gezien het groeiende leger actieve hardlopers van 50 en 60 plus pleit ik ervoor meer aandacht te geven aan deze doelgroep. Specifiek mbt dalende prestaties, trager herstel maar ook de noodzaak om juist NU te blijven bewegen na een vaak intensief arbeids verleden. Ik ervaar zelf de terugval als net 65 geworden hardloper die al 30+ jaar loopt en uw blad trouw leest.

Over Runners World

Runners World is het meer populaire magazine onder hardlopers. Ieder nummer staat vol met informatie over de loopsport. Van interviews met de toppers tot tips over techniek en voeding. En van trainingsschema's voor (halve) marathons tot uitslagen van hardloopwedstrijden.

Jog jij regelmatig? Dan wordt dit tijdschrift voor jou gemaakt. Neem nu een Runners World (proef)abonnement en haal nog meer uit hardlopen en uit jezelf.

Runners World digitaal lezen

Als abonnee van Runners World lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet.

Runners World op Tijdschrift.nl

Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Runners World verschijnt 11x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Runners World. En profiteer van tot 41% korting op de losse verkoopprijs.