Happy in Shape abonnementen

Met een Happy in Shape proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Ontvang 4x per jaar hét tijdschrift over gezond eten en lekker leven. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Happy in Shape cadeauabonnement onderaan.


€8,50 9,98
6 maanden (2 nrs.)
15% korting

€16,00 19,96
1 jaar (4 nrs.)
20% korting

€30,00 39,92
2 jaar (8 nrs.)
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happy in Shape cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€8,50 9,98
6 maanden (2 nrs.)
15% korting

€16,00 19,96
1 jaar (4 nrs.)
20% korting

€30,00 39,92
2 jaar (8 nrs.)
25% korting

Laatste reviews

  • Machtekd

Leuke om op de hoogte te blijven en aandacht te geven aan gezonde voeding.

Over Happy in Shape

Happy in Shape is hét magazine dat meesurft op de food & fit trend. Vrouwen die op een prettige manier in shape willen komen en/of blijven, staan centraal.

De Happy in Shape lezer is geïnteresseerd in een gezonde levensstijl, maar ook in food, fashion, travel & lifestyle. Welke merken bieden comfy kleding? Wat is de vakantiebestemming van dit jaar? En welke guilty pleasure is niet alleen lekker, maar ook voedzaam en gezond? Deze en andere vragen worden beantwoord in dit heerlijke magazine

Happy in Shape digitaal lezen

Met een Happy in Shape abonnement leest u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Happy in Shape abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Happy in Shape

Met een Happy in Shape proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit fijne health magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Happy in Shape cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus is een vriendin binnenkort jarig? Geef een Happy in Shape abonnement cadeau.

Voordelen Happy in Shape abonnement

  • De nieuwe Happy in Shape altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Happy in Shape Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Happy in Shape. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Happy in Shape klantenservice