Happy in Shape abonnementen

Ontvang automatisch hét tijdschrift over gezond eten en lekker leven. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Happy in Shape cadeauabonnement onderaan.


€20,97 20,97
3 nummers
 

€41,94 41,94
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happy in Shape cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,97 20,97
3 nummers
 

€41,94 41,94
6 nummers
 

Laatste reviews

  • Machtekd

Leuke om op de hoogte te blijven en aandacht te geven aan gezonde voeding.

Over Happy in Shape

Happy in Shape is hét magazine dat meesurft op de food & fit trend. Vrouwen die op een prettige manier in shape willen komen en/of blijven, staan centraal.

De Happy in Shape lezer is geïnteresseerd in een gezonde levensstijl, maar ook in food, fashion, travel & lifestyle. Welke merken bieden comfy kleding? Wat is de vakantiebestemming van dit jaar? En welke guilty pleasure is niet alleen lekker, maar ook voedzaam en gezond? Deze en andere vragen worden beantwoord in dit heerlijke magazine

Abonnees van Happy in Shape ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om eerder geopende edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Je kunt een abonnement op Happy in Shape ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Happy in Shape cadeauabonnement vanaf €20,97.

Happy in Shape verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.