Happy in Shape abonnementen

Met een Happy in Shape proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Ontvang 4x per jaar hét tijdschrift over gezond eten en lekker leven. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Happy in Shape cadeauabonnement onderaan.


€8,50 9,98
2 nummers
15% korting

€16,00 19,96
4 nummers
20% korting

€30,00 39,92
8 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happy in Shape cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€8,50 9,98
2 nummers
15% korting

€16,00 19,96
4 nummers
20% korting

€30,00 39,92
8 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • Machtekd

Leuke om op de hoogte te blijven en aandacht te geven aan gezonde voeding.

Over Happy in Shape

Happy in Shape is hét magazine dat meesurft op de food & fit trend. Vrouwen die op een prettige manier in shape willen komen en/of blijven, staan centraal.

De Happy in Shape lezer is geïnteresseerd in een gezonde levensstijl, maar ook in food, fashion, travel & lifestyle. Welke merken bieden comfy kleding? Wat is de vakantiebestemming van dit jaar? En welke guilty pleasure is niet alleen lekker, maar ook voedzaam en gezond? Deze en andere vragen worden beantwoord in dit heerlijke magazine

Ben je abonnee van Happy in Shape? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Happy in Shape ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Happy in Shape cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Happy in Shape cadeauabonnement vanaf €16,00.

Happy in Shape verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Happy in Shape abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 25% voordeliger uit dan in de winkel.