Happy in Shape abonnementen

Met een Happy in Shape proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 28% korting op de winkelprijs. Ontvang 6x per jaar hét tijdschrift over gezond eten en lekker leven. Het 'feel good' magazine over alles wat een vrouw nodig heeft om in shape te komen en te blijven. Van beweging en voeding tot mindset. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Happy in Shape cadeauabonnement onderaan.


€12,00 14,97
6 maanden (3 nrs.)
20% korting

€22,50 29,94
1 jaar (6 nrs.)
25% korting

€43,00 59,88
2 jaar (12 nrs.)
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happy in Shape cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,00 14,97
6 maanden (3 nrs.)
20% korting

€22,50 29,94
1 jaar (6 nrs.)
25% korting

€43,00 59,88
2 jaar (12 nrs.)
28% korting

Laatste reviews

  • Machtekd

Leuke om op de hoogte te blijven en aandacht te geven aan gezonde voeding.

Over Happy in Shape

Happy in Shape is een wekelijkse mix van een flinke dosis high end fashion, uitgebreide shoppings, mooie waargebeurde verhalen, 'first hand celebrity' nieuws en de beste beauty tips. Wie wil niet weten wat de laatste mode trends zijn en op de hoogte blijven van celebrities en ander interessant nieuws?

Daarom is er nu Happy in Shape, het eerste glossy nieuws en mode magazine met de allure van een maandelijkse magazine en dat iedere week verschijnt! In een week kan een hoop gebeuren dus waarom zou je een maand wachten? Neem nu een abonnement op Happy in Shape.

Happy in Shape digitaal lezen

Met een Happy in Shape abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/pijpermedia. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Happy in Shape digitaal lezen

Proefabonnement Happy in Shape

Een Happy in Shape proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Happy in Shape cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriendin verrassen? Geef een abonnement Happy in Shape cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Happy in Shape proefabonnement

  • Tweemaandelijks Happy in Shape als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


Happy in Shape Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Happy in Shape. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Happy in Shape klantenservice