Sante abonnementen

Met een Sante proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Het magazine met dat iedere maand bol staat van inspiratie voor een healthy lifestyle. Gezond zijn en je goed voelen, dat is waar het in ieder nummer omdraait. Met praktische tips voor je uiterlijk, maar ook met inspirerende verhalen over duurzaamheid, spiritualiteit en psyche. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Sante cadeauabonnement onderaan.


€25,00 29,94
6 nummers
16% korting

€45,00 54,89
11 nummers
18% korting

€60,00 74,85
15 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Sante cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,94
6 nummers
16% korting

€45,00 54,89
11 nummers
18% korting

€60,00 74,85
15 nummers
20% korting

Laatste reviews

 • Marga
Top

Leuk blad. Afwisselende onderwerpen. Voor ieder wat wils.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Marianne
Lekker even rust en dan Sante

Ik kijk er altijd naar uit en ben blij als hij weer bij mij in de bus is gevallen. Veel info over allerlei actuele zaken die in het dagelijks voorkomen en waar ik zelf mee aan de slag kan gaan.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • tedje

Sante leek mij een leuk blad en het was weer eens wat anders om te geven dan bloemen enz. En ik ben heel tevreden. Het blad werd keurig bezorgd op het juiste adres en de rekening kwam bij mij.

 • Elly van den Boom

Ik kreeg een Sante van een vriendin en was helemaal verkocht zo inspirerend en ontspannend. Vandaar dat ik een abonnement wil. Ik verheug me op de nieuwe Sante’s. Ik wens jullie heel veel succes, Elly

 • Sonja Verlijsdonk

Behalve dat Sante altijd leuke cadeaus weggeeft bij aangaan van een lidmaatschap is het voor mij iedere keer weer een cadeautje voor mezelf. Heerlijk relaxen: mijn moment: de verhalen zijn vaak een levensles, het staat vol tips en brengt me op ideeen op allerlei gebied! Dus voor mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid: Sante!

Over Sante

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle.

Santé is altijd deskundig, nuchter en positief. Je doet het al heel goed – en misschien kan het met onze hulp nog beter. Naast tips voor gezond leven inspireert Santé met trendy shoppings, mode, beautyproducten, keukenspullen, reizen en woonartikelen. Daarbij heeft de redactie in ieder nummer extra aandacht voor duurzame alternatieven en oplossingen.

Zo maakt Santé het leven van haar lezeres een stukje leuker, een beetje mooier en een tikkeltje ‘groener’ waar het kan. Santé biedt bovendien aantrekkelijke winacties en kortingen op relevante producten. Op deze manier verdient de lezeres Santé als het ware terug in praktisch voordeel.

Abonnees van Sante ontvangen alle edities op papier en digitaal. Sante heeft een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Het is ook mogelijk om Sante cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. En er is al een Sante cadeauabonnement vanaf €25,00.

Sante verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Sante abonnement. En profiteer van tot 20% korting op de winkelprijs.