Vrouw Glossy abonnementen

Met een Vrouw Glossy proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift is de luxe uitgave van Vrouw Magazine, de populaire wekelijkse bijlage bij De Telegraaf. Met een Vrouw abonnement ontvang je 6x per jaar een nieuwe editie met ruim 120 pagina's leesplezier voor de vrouw van nu.


€21,00 34,00
6 nummers
39% korting

€21,00 34,00per jaar
12 nummers
39% korting

Laatste reviews

  • Vicky
Fijn blad voor jong en oud

Super leuk blad met veel leuke onderwerpen, het leest lekker weg en veel diepgaande artikelen over vrouwen die inspireren. Veel serieuze onderwerpen. Alleen jammer dat de mode stijl meer gericht is op oudere vrouwen en zo kort is. Ook voor jonge vrouwen is dit heel leuk blad, ben zelf 25 jaar oud en lees al elke editie sinds 2 jaar.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
  • Samara de Ruyter

Onwijs leuk blad, waarbij je heerlijk kan wegdromen. Helaas moest ik hem om financiële redenen opzeggen. Ik ben als een hond behandeld door een telefoniste die daar werkt. En verbinding werd verbroken. Ondanks het prachtige blad voor mij nooit meer DE VROUW.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Vrouw Glossy

Vrouw Glossy verrijkt het leven van de Nederlandse Vrouw Glossy vanuit een Vrouw Glossyelijk perspectief. Dé plek waar ze dagelijks inspiratie, ontspanning, advies en verbintenis met andere vrouwen kan vinden. In Vrouw Glossy lees je spraakmakende en herkenbare artikelen, telkens rondom een bijzonder en passend thema. De Vrouw Glossy is het op 2 na meest gelezen vrouwenblad van Nederland!

Als abonnee van Vrouw Glossy lees je alle edities op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

Vrouw Glossy verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Vrouw Glossy abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 39% korting op de losse winkelprijs.