Vrouw Glossy abonnementen

Dit tijdschrift is de luxe uitgave van Vrouw Magazine, de populaire wekelijkse bijlage bij De Telegraaf. Met een Vrouw abonnement ontvang je 6x per jaar een nieuwe editie met ruim 120 pagina's leesplezier voor de vrouw van nu.


€21,00 34,00
6 nummers
39% korting

€21,00 34,00per jaar
12 nummers
39% korting

Laatste reviews

  • Vicky
Fijn blad voor jong en oud

Super leuk blad met veel leuke onderwerpen, het leest lekker weg en veel diepgaande artikelen over vrouwen die inspireren. Veel serieuze onderwerpen. Alleen jammer dat de mode stijl meer gericht is op oudere vrouwen en zo kort is. Ook voor jonge vrouwen is dit heel leuk blad, ben zelf 25 jaar oud en lees al elke editie sinds 2 jaar.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
  • Samara de Ruyter

Onwijs leuk blad, waarbij je heerlijk kan wegdromen. Helaas moest ik hem om financiële redenen opzeggen. Ik ben als een hond behandeld door een telefoniste die daar werkt. En verbinding werd verbroken. Ondanks het prachtige blad voor mij nooit meer DE VROUW.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Vrouw Glossy

Voor iedereen die houdt van mode, beauty en inspirerende verhalen, is Vrouw Glossy het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met interviews met bijzondere vrouwen, de laatste modetrends en tips om je leven nog mooier te maken. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste beautyproducten of droomt van exotische reisbestemmingen, Vrouw Glossy heeft het allemaal.

Met Vrouw Glossy geniet je van prachtige foto's en inspirerende verhalen die je elke keer weer verrassen. Een onmisbaar blad voor iedereen die het beste uit zichzelf en het leven wil halen.

Met een abonnement op Vrouw Glossy ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Vrouw Glossy verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Vrouw Glossy abonnement. En profiteer van tot 39% korting op de losse verkoopprijs.