WineLife abonnementen

Met een WineLife proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een WineLife cadeauabonnement onderaan.

WineLife is WINELIFE: wijn drinken zonder kater.


€15,00 20,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
28% korting

€25,00 41,70
1 jaar (6 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op WineLife cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,85
6 maanden (3 nrs.)
28% korting

€25,00 41,70
1 jaar (6 nrs.)
40% korting

Laatste reviews

  • cathie

Over de stukken over de wijnen ben ik tevreden. Recepten mag wel iets meer.

Over WineLife

WineLife is hét magazine voor wijnliefhebber. Een gevarieerd en toegankelijk magazine dat 6 keer per jaar verschijnt. Leek en kenner, man en vrouw, jong en oud, groot of kleiner budget, WineLife bedient iedere wijnliefhebber. In elk nummer worden er tientallen wijnen onafhankelijk geproefd en beoordeeld. Je vindt er de lekkerste recepten van topkoks (met wijntips!), de gezelligste wijnbars, bijzondere wijnreizen, de beste wijnmakers en veel tips van kenners!

Voordelen van een WineLife proefabonnement

  • 3 prachtige nummers met korting gratis thuisbezorgd
  • Aantrekkelijke acties en kortingen voor abonnementhouders
  • Bezorging stopt automatisch
  • Voordeliger dan in de winkel

WineLife Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van WineLife. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor WineLife:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Geef bezorgklachten door aan Aboland, dat de klantenservice voor WineLife verzorgt. Mail hiervoor naar klantenservice@aboland.nl of bel tijdens kantooruren met 0251 257 924. Je kunt ook een online klachtenformulier invullen op www.winelife.nl/service/klachtformulier/

Voor adreswijzigingen van een lopend abonnement neem je contact op met Aboland, dat de klantenservice voor WineLife verzorgt. Mail naar klantenservice@aboland.nl of bel tijdens kantooruren met 0251 257 924. Vermeld bij voorkeur jouw abonneenummer. Deze vind je op de meeste correspondentie van de uitgever. Of u kunt deze opvragen via www.winelife.nl/service/abonneenummer-opvragen/.

WineLife opzeggen doe je het snelst en eenvoudigst door even te bellen met Aboland. Je belt hiervoor tijdens kantooruren met 0251 257 924. Opzeggen kan ook online op www.winelife.nl/service/opzeggen/.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.