Zin abonnementen

Met een Zin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste tijd van je leven. Zin daagt uit om eruit te halen wat erin zit. Met spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zin cadeauabonnement onderaan.


€17,50 19,50
3 nummers Stopt automatisch
11% korting

€30,00 39,00
6 nummers
24% korting

€58,50 84,50
13 nummers
31% korting

€107,00 169,00
26 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 19,50
3 nummers
11% korting

€35,00 39,00
6 nummers
11% korting

€62,50 84,50
13 nummers
27% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over Zin

Je bent in een fase van jouw leven beland waarin de kinderen niet meer jouw dagelijkse zorg nodig hebben. Werk en alle verplichtingen die daaruit voortvloeien horen (bijna) tot het verleden. Het is nu jóuw tijd.

Zin is een leuk, inspirerend en informatief magazine voor nuchtere mensen, die willen genieten van het leven. In ieder nummer vind je daarom spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips en inspirerende verhalen, naast praktische informatie over geld en gezondheid.

Als abonnee van Zin lees je alle edities op papier én online. Zin heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest je de digitale edities. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Zin proefabonnementen

Met een proefabonnement op Zin maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 11% korting op de losse verkoopprijs. Een Zin proefabonnement is er al voor €17,50.

Je kunt een abonnement op Zin ook cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een Zin cadeauabonnement vanaf €17,50.

Zin verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Zin. En profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs.