Zin abonnementen

Met een Zin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste tijd van je leven. Zin daagt uit om eruit te halen wat erin zit. Met spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zin cadeauabonnement onderaan.


€20,00 23,40
3 nummers Stopt automatisch
15% korting

€34,00 46,80
6 nummers
27% korting

€65,00 101,40
13 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,40
3 nummers
15% korting

€37,50 46,80
6 nummers
20% korting

€77,00 101,40
13 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over Zin

Je bent in een fase van jouw leven beland waarin de kinderen niet meer jouw dagelijkse zorg nodig hebben. Werk en alle verplichtingen die daaruit voortvloeien horen (bijna) tot het verleden. Het is nu jóuw tijd.

Zin is een leuk, inspirerend en informatief magazine voor nuchtere mensen, die willen genieten van het leven. In ieder nummer vind je daarom spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips en inspirerende verhalen, naast praktische informatie over geld en gezondheid.

Als abonnee van Zin lees je alle edities op papier én digitaal. Zin heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Om het magazine online te lezen download je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Zin proefabonnementen

Wil je Zin eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je van 15% korting. Er is al een Zin proefabonnement voor €20,00.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Zin cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een Zin cadeauabonnement vanaf €20,00.

Zin verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Zin abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 38% voordeliger uit dan in de winkel.