Zin abonnementen

Met een Zin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste tijd van je leven. Zin daagt uit om eruit te halen wat erin zit. Met spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zin cadeauabonnement onderaan.


€20,00 23,85
3 maanden Stopt automatisch
16% korting

€34,00 47,70
6 maanden
28% korting

€65,00 103,35
1 jaar
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,85
3 maanden
16% korting

€37,50 47,70
6 maanden
21% korting

€77,00 103,35
1 jaar
25% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over Zin

Je bent in een fase van jouw leven beland waarin de kinderen niet meer jouw dagelijkse zorg nodig hebben. Werk en alle verplichtingen die daaruit voortvloeien horen (bijna) tot het verleden. Het is nu jóuw tijd.

Zin is een leuk, inspirerend en informatief magazine voor nuchtere mensen, die willen genieten van het leven. In ieder nummer vind je daarom spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips en inspirerende verhalen, naast praktische informatie over geld en gezondheid.

Ben je abonnee van Zin? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Zin ook digitaal lezen. Zin heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app bekeken edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Zin proefabonnementen

Met een Zin proefabonnement maak je voordelig kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 16% korting op de losse verkoopprijs. Een Zin proefabonnement is er al voor €20,00.

Ken je iemand die Zin met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Zin cadeauabonnement vanaf €20,00. Klik hier om Zin cadeau te geven.

Zin verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Zin abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 37% korting op de winkelprijs.