Zin abonnementen

Met een Zin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste tijd van je leven. Zin daagt uit om eruit te halen wat erin zit. Met spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zin cadeauabonnement onderaan.


€17,50 19,50
3 nummers Stopt automatisch
11% korting

€30,00 39,00
6 nummers
24% korting

€58,50 84,50
13 nummers
31% korting

€107,00 169,00
26 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 19,50
3 nummers
11% korting

€35,00 39,00
6 nummers
11% korting

€62,50 84,50
13 nummers
27% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over Zin

Je bent in een fase van jouw leven beland waarin de kinderen niet meer jouw dagelijkse zorg nodig hebben. Werk en alle verplichtingen die daaruit voortvloeien horen (bijna) tot het verleden. Het is nu jóuw tijd.

Zin is een leuk, inspirerend en informatief magazine voor nuchtere mensen, die willen genieten van het leven. In ieder nummer vind je daarom spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips en inspirerende verhalen, naast praktische informatie over geld en gezondheid.

Ben je abonnee van Zin? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Zin ook digitaal lezen. Zin heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees 24/7 in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Zin proefabonnementen

Wil je Zin eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 11% korting op de winkelprijs. Een Zin proefabonnement is er al voor €17,50.

Ken je iemand die Zin met plezier zal lezen? Geef een Zin abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Zin cadeauabonnement vanaf €17,50.

Zin verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Zin abonnement. En profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs.