ZIN abonnementen

Met een ZIN proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een ZIN cadeauabonnement onderaan.

ZIN is het blad voor 50-plussers met zin om leuk te blijven leven.


€17,50 17,97
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
17% korting

€30,00 41,93
6 maanden (6 nrs.)
28% korting

€55,00 77,87
1 jaar (13 nrs.)
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ZIN cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 17,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over ZIN

U bent in een fase van uw leven beland waarin de kinderen niet meer uw dagelijkse zorg nodig hebben. Werk en alle verplichtingen die daaruit voortvloeien horen (bijna) tot het verleden. Het is nu uw tijd. Zin is een praktisch en informatief magazine voor nuchtere mensen, die geïnformeerd willen worden. Elke maand in Zin alles over Financiën, Gezondheid, Reizen en Vrije Tijd, spraakmakende interviews en heel veel aanbiedingen.


(inkijkexemplaar)

Zin Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van ZIN. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over ZIN klantenservice