Zin abonnementen

Met een Zin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste tijd van je leven. Zin daagt uit om eruit te halen wat erin zit. Met spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zin cadeauabonnement onderaan.


€19,95 23,40
3 nummers Stopt automatisch
15% korting

€34,00 46,80
6 nummers
27% korting

€63,00 101,40
13 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 23,40
3 nummers
15% korting

€37,50 46,80
6 nummers
20% korting

€77,00 101,40
13 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over Zin

Je bent in een fase van jouw leven beland waarin de kinderen niet meer jouw dagelijkse zorg nodig hebben. Werk en alle verplichtingen die daaruit voortvloeien horen (bijna) tot het verleden. Het is nu jóuw tijd.

Zin is een leuk, inspirerend en informatief magazine voor nuchtere mensen, die willen genieten van het leven. In ieder nummer vind je daarom spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips en inspirerende verhalen, naast praktische informatie over geld en gezondheid.

Met een abonnement op Zin ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Zin heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities leest. Om het magazine online te lezen download je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En lees 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Zin proefabonnementen

Met een Zin proefabonnement maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 23% korting. Er is al een Zin proefabonnement voor €9,95.

Ken je iemand die Zin met veel plezier zal lezen? Geef een Zin abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Zin cadeauabonnement vanaf €19,95.

Zin verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Zin abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 38% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.