Zin abonnementen

Met een Zin proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste tijd van je leven. Zin daagt uit om eruit te halen wat erin zit. Met spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zin cadeauabonnement onderaan.


€17,50 19,50
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
11% korting

€30,00 39,00
6 maanden (6 nrs.)
24% korting

€58,50 84,50
1 jaar (13 nrs.)
31% korting

€107,00 169,00
2 jaar (26 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 19,50
3 maanden (3 nrs.)
11% korting

€35,00 39,00
6 maanden (6 nrs.)
11% korting

€62,50 84,50
1 jaar (13 nrs.)
27% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over Zin

Je bent in een fase van jouw leven beland waarin de kinderen niet meer jouw dagelijkse zorg nodig hebben. Werk en alle verplichtingen die daaruit voortvloeien horen (bijna) tot het verleden. Het is nu jóuw tijd.

Zin is een leuk, inspirerend en informatief magazine voor nuchtere mensen, die willen genieten van het leven. In ieder nummer vind je daarom spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips en inspirerende verhalen, naast praktische informatie over geld en gezondheid.

Proefabonnement Zin

Een Zin proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit veelzijdige magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Zin cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus wil je een vriendin verrassen met een mooi magazine waar zij nog maanden plezier aan beleeft? Geef een abonnement Zin cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Zin

  • 13x per jaar Zin automatisch thuisbezorgd
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Zin Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zin. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Zin klantenservice