Zo Zit Dat abonnementen

Dit tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen staat 8x per jaar vol met quizes en weetjes over geschiedenis, natuur en techniek. Is jouw kind tussen 8 en 15 jaar? Dan is dit misschien wel het leukste blad van NL. En je steekt er nog wat van op ook.


€9,99
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

  • Jeannette Hofman

Een leuk en leerzaam blad, mijn zoon leest hem van voor tot achter en terug

Over Zo Zit Dat

Zo Zit Dat is een weetjesblad voor nieuwsgierige kinderen. Het blad geeft op een speelse wijze antwoord op inspirerende vragen. Vragen zoals: Hoe snel is het licht? Waarom is de lucht blauw? Waarom zijn bananen krom? Hoe vang je een boef?

In Zo Zit Dat vindt je de antwoorden op deze niet alledaagse vragen. Gekke vragen, interessante vragen, bizarre vragen.. geen vraag is ons te veel. Je kan ook je eigen vragen insturen waar jij antwoord op wil. Heb jij ook een nieuwsgierige zoon of dochter thuis zitten? Neem dan snel een abonnement op Zo Zit Dat!

Zo Zit Dat digitaal lezen

Als abonnee van Zo Zit Dat lees je alle nummers op papier én digitaal. In de app bekeken edities zijn daarna offline in te zien.

Zo Zit Dat proefabonnementen

Wil je Zo Zit Dat eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een Zo Zit Dat proefabonnement voor €9,99.

Zo Zit Dat verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.