Zo Zit Dat abonnementen

Met een Zo Zit Dat proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 76% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen staat 8x per jaar vol met quizes en weetjes over geschiedenis, natuur en techniek. Is jouw kind tussen 8 en 15 jaar? Dan is dit misschien wel het leukste blad van NL. En je steekt er nog wat van op ook.


€6,00 24,84
4 nummers Stopt automatisch
76% korting

€4,75 7,25per maand
1 jaar incl. Vakantieboek en Winterboek
34% korting

€4,25 7,25per maand
2 jaar incl. Vakantieboek en Winterboek
41% korting

€3,95 7,25per maand
3 jaar incl. Vakantieboek en Winterboek
45% korting

Laatste reviews

  • Jeannette Hofman

Een leuk en leerzaam blad, mijn zoon leest hem van voor tot achter en terug

Over Zo Zit Dat

Zo Zit Dat is een weetjesblad voor nieuwsgierige kinderen. Het blad geeft op een speelse wijze antwoord op inspirerende vragen. Vragen zoals: Hoe snel is het licht? Waarom is de lucht blauw? Waarom zijn bananen krom? Hoe vang je een boef?

In Zo Zit Dat vindt je de antwoorden op deze niet alledaagse vragen. Gekke vragen, interessante vragen, bizarre vragen.. geen vraag is ons te veel. Je kan ook je eigen vragen insturen waar jij antwoord op wil. Heb jij ook een nieuwsgierige zoon of dochter thuis zitten? Neem dan snel een abonnement op Zo Zit Dat!

Zo Zit Dat digitaal lezen

Abonnees van Zo Zit Dat ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Zo Zit Dat proefabonnementen

Wil je Zo Zit Dat eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 76% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Zo Zit Dat proefabonnement voor €6,00.

Zo Zit Dat verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Zo Zit Dat abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 76% korting op de losse winkelprijs.