Zo Zit Dat abonnementen

Met een Zo Zit Dat proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 76% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen staat 8x per jaar vol met quizes en weetjes over geschiedenis, natuur en techniek. Is jouw kind tussen 8 en 15 jaar? Dan is dit misschien wel het leukste blad van NL. En je steekt er nog wat van op ook.


€6,00 24,84
4 nummers Stopt automatisch
76% korting

€2,95 6,21per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
53% korting

Laatste reviews

  • Jeannette Hofman

Een leuk en leerzaam blad, mijn zoon leest hem van voor tot achter en terug

Over Zo Zit Dat

Zo Zit Dat is een weetjesblad voor nieuwsgierige kinderen. Het blad geeft op een speelse wijze antwoord op inspirerende vragen. Vragen zoals: Hoe snel is het licht? Waarom is de lucht blauw? Waarom zijn bananen krom? Hoe vang je een boef?

In Zo Zit Dat vindt je de antwoorden op deze niet alledaagse vragen. Gekke vragen, interessante vragen, bizarre vragen.. geen vraag is ons te veel. Je kan ook je eigen vragen insturen waar jij antwoord op wil. Heb jij ook een nieuwsgierige zoon of dochter thuis zitten? Neem dan snel een abonnement op Zo Zit Dat!

Zo Zit Dat digitaal lezen

Met een abonnement op Zo Zit Dat ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Zo Zit Dat proefabonnementen

Met een Zo Zit Dat proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je van 76% korting op de winkelprijs. Een Zo Zit Dat proefabonnement is er al voor €6,00.

Zo Zit Dat verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Zo Zit Dat abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 76% korting op de losse winkelprijs.