Zo Zit Dat abonnementen

Dit tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen staat 8x per jaar vol met quizes en weetjes over geschiedenis, natuur en techniek. Is jouw kind tussen 8 en 15 jaar? Dan is dit misschien wel het leukste blad van NL. En je steekt er nog wat van op ook.


€9,99
4 maanden (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

  • Jeannette Hofman

Een leuk en leerzaam blad, mijn zoon leest hem van voor tot achter en terug

Over Zo Zit Dat

Zo Zit Dat is een weetjesblad voor nieuwsgierige kinderen. Het blad geeft op een speelse wijze antwoord op inspirerende vragen. Vragen zoals: Hoe snel is het licht? Waarom is de lucht blauw? Waarom zijn bananen krom? Hoe vang je een boef?

In Zo Zit Dat vindt je de antwoorden op deze niet alledaagse vragen. Gekke vragen, interessante vragen, bizarre vragen.. geen vraag is ons te veel. Je kan ook je eigen vragen insturen waar jij antwoord op wil. Heb jij ook een nieuwsgierige zoon of dochter thuis zitten? Neem dan snel een abonnement op Zo Zit Dat!

Zo Zit Dat digitaal lezen

Met een Zo Zit Dat abonnement lees je iedere Zo Zit Dat digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Zo Zit Dat digitaal lezen

Proefabonnement Zo Zit Dat

Een Zo Zit Dat proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke en leerzame tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Zo Zit Dat cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een nieuwsgierig kind leuk verrassen? Geef een abonnement Zo Zit Dat cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Zo Zit Dat proefabonnement

  • Zo Zit Dat als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Zo Zit Dat Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zo Zit Dat. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Zo Zit Dat klantenservice