Zoet Magazine abonnementen

Met een Zoet Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die graag bakt en decoreert. Al sinds 2009 is dit het meest gelezen bakmagazine van Nederland en België. En met reden. In geen enkel ander blad vind je zoveel heerlijke recepten, nieuwe trends en handige tips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zoet Magazine cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Zoet Magazine

Zowel ervaren als onervaren bakkers kunnen aan de slag met Zoet Magazine. Elk nummer staat vol recepten en stap-voor-stap projecten voor alle niveaus. Dankzij de duidelijke uitleg en mooie foto’s zet je in een handomdraai heerlijk gebak op tafel.

Naast recepten voor heerlijke baksles vind je ook talloze inspiratiefoto’s, producttests, praktische tips en interviews met indrukwekkende bakkers, zoals de winnaars van Heel Holland Bakt.

Zoet Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zoet Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Zoet Magazine klantenservice