4WD Magazine abonnementen

Ben je een fan van offroad rijden? Dan is 4WD Magazine perfect voor jou! Dit tijdschrift staat boordevol informatie over de nieuwste 4x4 voertuigen, handige tips en avontuurlijke routes die je absoluut niet mag missen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde offroader, er is voor ieder wat wils.

Met 4WD Magazine ontdek je de mooiste offroad bestemmingen en krijg je de beste adviezen om jouw ritten nog spectaculairder te maken. Ga op avontuur met 4WD Magazine in je rugzak!


€18,50 22,50
5 nummers + 4WD of Euro 4x4 Parts Cap Stopt automatisch
18% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger Stopt automatisch
26% korting

€69,95 99,00
22 nummers + Cooper Tires ijskrabber Stopt automatisch
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op 4WD Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,50 22,50
5 nummers + 4WD of Euro 4x4 Parts Cap
18% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger
26% korting

€69,95 99,00
22 nummers + Cooper Tires ijskrabber
30% korting

Laatste reviews

  • tim

Gewoon een goed tijdschrift over stoere autos. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen.

Over 4WD Magazine

Heb je een 4WD? En zoek je graag de grenzen op van je auto kan? Of zou je dit graag doen? Probeer dan 4WD Magazine. En lees alles over de wereld van de 4 Wheel Drive. Maandelijks krijg je het laatste nieuws over rallies, gedegen rijimpressies, en jaloersmakende reisverhalen. Vind je dat eigenlijk alle auto's 4 wiel aangedreven zouden moeten zijn? Dan is 4WD Magazine voor jou!

Ben je abonnee van 4WD Magazine? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je 4WD Magazine ook digitaal lezen. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

4WD Magazine proefabonnementen

Met een 4WD Magazine proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je van 30% korting op de winkelprijs. Een 4WD Magazine proefabonnement is er al voor €18,50.

Het is ook mogelijk om een abonnement op 4WD Magazine cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een 4WD Magazine cadeauabonnement vanaf €18,50. Klik hier om 4WD Magazine cadeau te geven.

4WD Magazine verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een 4WD Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 30% voordeliger uit dan in de winkel.