4WD Magazine abonnementen

Met een 4WD Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een 4WD Magazine cadeauabonnement onderaan.


€18,50 22,50
5 nummers + 4WD of Euro 4x4 Parts Cap Stopt automatisch
18% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger Stopt automatisch
26% korting

€69,95 99,00
22 nummers + Cooper Tires ijskrabber Stopt automatisch
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op 4WD Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,50 22,50
5 nummers + 4WD of Euro 4x4 Parts Cap
18% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger
26% korting

€69,95 99,00
22 nummers + Cooper Tires ijskrabber
30% korting

Laatste reviews

  • tim

Gewoon een goed tijdschrift over stoere autos. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen.

Over 4WD Magazine

Heb je een 4WD? En zoek je graag de grenzen op van je auto kan? Of zou je dit graag doen? Probeer dan 4WD Magazine. En lees alles over de wereld van de 4 Wheel Drive. Maandelijks krijg je het laatste nieuws over rallies, gedegen rijimpressies, en jaloersmakende reisverhalen. Vind je dat eigenlijk alle auto's 4 wiel aangedreven zouden moeten zijn? Dan is 4WD Magazine voor jou!

Abonnees van 4WD Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

4WD Magazine proefabonnementen

Wil je 4WD Magazine eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je nu van 30% korting op de losse verkoopprijs. Een 4WD Magazine proefabonnement is er al voor €18,50.

Je kunt een 4WD Magazine abonnement ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een 4WD Magazine cadeauabonnement vanaf €18,50.

4WD Magazine verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een 4WD Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 30% korting op de prijs in de winkel.