4WD Magazine abonnementen

Met een 4WD Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 28% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een 4WD Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,40 13,50
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€17,50 22,50
5 nummers Stopt automatisch
23% korting

€32,60 45,00
10 nummers Stopt automatisch
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op 4WD Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,40 13,50
3 nummers
16% korting

€17,50 22,50
5 nummers
23% korting

€32,60 45,00
10 nummers
28% korting

Laatste reviews

  • tim

Gewoon een goed tijdschrift over stoere autos. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen.

Over 4WD Magazine

Heb je een 4WD? En zoek je graag de grenzen op van je auto kan? Of zou je dit graag doen? Probeer dan 4WD Magazine. En lees alles over de wereld van de 4 Wheel Drive. Maandelijks krijg je het laatste nieuws over rallies, gedegen rijimpressies, en jaloersmakende reisverhalen. Vind je dat eigenlijk alle auto's 4 wiel aangedreven zouden moeten zijn? Dan is 4WD Magazine voor jou!

Abonnees van 4WD Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Om eerder gedownloade nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

4WD Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op 4WD Magazine maak je voordelig kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 28,00% korting. Een 4WD Magazine proefabonnement is er al voor €11,40.

Het is ook mogelijk om een 4WD Magazine abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. En er is al een 4WD Magazine cadeauabonnement vanaf €11,40.

4WD Magazine verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een 4WD Magazine abonnement. Als u nu hiervoor kiest, bent u 28% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.