4WD Magazine abonnementen

Met een 4WD Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 28% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een 4WD Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,40 13,50
3 nummers + Maxxis Tyres ijskrabber Stopt automatisch
16% korting

€18,50 22,50
5 nummers + Euro 4x4 Parts Cap Stopt automatisch
23% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger Stopt automatisch
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op 4WD Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,40 13,50
3 nummers + Maxxis Tyres ijskrabber
16% korting

€18,50 22,50
5 nummers + Euro 4x4 Parts Cap
23% korting

€33,50 45,00
10 nummers + General Tire sleutelhanger
28% korting

Laatste reviews

  • tim

Gewoon een goed tijdschrift over stoere autos. Niet die gladde A4s en V60s maar gewoon autos die nog wat kunnen.

Over 4WD Magazine

Heb je een 4WD? En zoek je graag de grenzen op van je auto kan? Of zou je dit graag doen? Probeer dan 4WD Magazine. En lees alles over de wereld van de 4 Wheel Drive. Maandelijks krijg je het laatste nieuws over rallies, gedegen rijimpressies, en jaloersmakende reisverhalen. Vind je dat eigenlijk alle auto's 4 wiel aangedreven zouden moeten zijn? Dan is 4WD Magazine voor jou!

Heb je een abonnement op 4WD Magazine? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je 4WD Magazine ook digitaal lezen. Om eerder geopende edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

4WD Magazine proefabonnementen

Wil je 4WD Magazine zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je nu van 28,00% korting op de winkelprijs. Er is al een 4WD Magazine proefabonnement voor €11,40.

Wil je iemand anders verrassen met een abonnement op 4WD Magazine? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Er is al een 4WD Magazine cadeauabonnement vanaf €11,40.

4WD Magazine verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op 4WD Magazine. En profiteer van tot 28% korting op de losse verkoopprijs.