Formule 1 abonnementen

Met een Formule 1 proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Ieder nummer van dit racemagazine staat vol boeiende interviews, prachtige verhalen, schitteren (foto)reportages en meer. In het tijdschrift lees je alles over Max Verstappen, je favoriete coureur of team en ontdek je de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Formule 1 cadeauabonnement onderaan.


€44,00 55,20
10 nummers
20% korting

€79,99 115,92
21 nummers incl. 3 specials
31% korting

€149,99 249,90
42 nummers incl. 4 specials
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Formule 1 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,50 16,65
3 nummers
6% korting

€49,99 55,20
10 nummers
9% korting

€99,99 115,92
21 nummers incl. 3 specials
14% korting

Laatste reviews

  • Hans uit Eerbeek

Niet alleen over Max, maar ook prima achtergrond informatie van het hele gebeuren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Alberto Elzinga

Ik ben dit jaar lid geworden en heb geen moment spijt gehad. Het is een mooi blad met veel informatie over de F1.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Formule 1

Wil je de Formule 1 op de voet volgen? Dat doe je met Formule1. Met dit magazine geniet je na van ieder raceweekend en blik je vooruit op het volgende. Met de mooiste foto's van de beste fotografen, uitgebreide interviews en achtergrond- verhalen en jaarlijks diverse gratis specials.

Abonnees van Formule 1 ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Formule 1 heeft een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot alle nummers in de app. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk abonnement op Formule 1? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Formule 1 cadeauabonnement vanaf €15,50.

Formule 1 verschijnt 21x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Formule 1 abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 40% korting op de prijs in de winkel.