Formule 1 abonnementen

Met een Formule 1 proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Ieder nummer van dit racemagazine staat vol boeiende interviews, prachtige verhalen, schitteren (foto)reportages en meer. In het tijdschrift lees je alles over Max Verstappen, je favoriete coureur of team en ontdek je de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Formule 1 cadeauabonnement onderaan.


€15,99 21,30
3 nummers Stopt automatisch
25% korting

€24,99 35,50
5 nummers
30% korting

€39,99 71,00
10 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Formule 1 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,99 21,30
3 nummers
25% korting

€44,99 71,00
10 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • Hans uit Eerbeek

Niet alleen over Max, maar ook prima achtergrond informatie van het hele gebeuren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Alberto Elzinga

Ik ben dit jaar lid geworden en heb geen moment spijt gehad. Het is een mooi blad met veel informatie over de F1.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Formule 1

Wil je de Formule 1 op de voet volgen? Dat doe je met Formule1. Met dit magazine geniet je na van ieder raceweekend en blik je vooruit op het volgende. Met de mooiste foto's van de beste fotografen, uitgebreide interviews en achtergrond- verhalen en jaarlijks diverse gratis specials.

Met een abonnement op Formule 1 ontvang je elke editie op papier én digitaal. Formule 1 heeft een eigen app. In deze app leest je de digitale edities. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En lees alle edities overal en altijd in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Formule 1 proefabonnementen

Wil je Formule 1 zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 25% korting op de winkelprijs. Een Formule 1 proefabonnement is er al voor €15,99.

Het is ook mogelijk om Formule 1 cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Formule 1 cadeauabonnement vanaf €15,99.

Formule 1 verschijnt 21x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Formule 1 abonnement. En profiteer van tot 44% korting op de losse verkoopprijs.