Formule 1 abonnementen

Formule 1 magazine is jouw gids in de wereld van snelheid en adrenaline. In elke uitgave lees je exclusieve interviews met coureurs, teammanagers en technische experts. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, strategieën en innovaties die de races zo spannend maken.

Ontdek de verhalen achter de schermen en krijg inzicht in de wereld van Formule 1. Met Formule 1 magazine beleef je de races intenser en geniet je van diepgaande analyses en prachtige foto's.


€15,99 23,97
3 nummers Stopt automatisch
33% korting

€24,99 39,95
5 nummers
37% korting

€39,99 79,90
10 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Formule 1 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,99 23,97
3 nummers
33% korting

€44,99 79,90
10 nummers
43% korting

Laatste reviews

  • Hans uit Eerbeek

Niet alleen over Max, maar ook prima achtergrond informatie van het hele gebeuren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Alberto Elzinga

Ik ben dit jaar lid geworden en heb geen moment spijt gehad. Het is een mooi blad met veel informatie over de F1.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Formule 1

Wil je de Formule 1 op de voet volgen? Dat doe je met Formule1. Met dit magazine geniet je na van ieder raceweekend en blik je vooruit op het volgende. Met de mooiste foto's van de beste fotografen, uitgebreide interviews en achtergrond- verhalen en jaarlijks diverse gratis specials.

Met een abonnement op Formule 1 ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Formule 1 heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest je de digitale edities. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app gelezen edities blijven daarna offline in te zien.

Formule 1 proefabonnementen

Wil je Formule 1 eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 33% korting. Een Formule 1 proefabonnement is er al voor €15,99.

Je kunt een abonnement op Formule 1 ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Formule 1 cadeauabonnement vanaf €15,99. Klik hier om Formule 1 cadeau te geven.

Formule 1 verschijnt 18x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Formule 1. En profiteer van tot 50% korting op de losse verkoopprijs.