TTM abonnementen

Met een TTM proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 54% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een TTM cadeauabonnement onderaan.


€26,50 49,00
3 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TTM cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,50 49,00
3 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over TTM

TTM.nl geeft informatie in de vorm van testen, berichtgeving, productoverzichten en distributie-cases met een sterk accent op praktijkervaring. Actuele informatie over nationaal en internationaal verkeer. TTM.nl bereikt beide (deel)markten in het goederenverkeer over de weg, t.w. beroeps-vervoerders en eigen vervoerders. Bij jouw abonnement ontvang je tevens de gratis email nieuwsbrief.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk TTM abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een TTM cadeauabonnement vanaf €26,50.

TTM verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op TTM. En profiteer van tot 54% korting op de winkelprijs.