TTM abonnementen

Met een TTM proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 54% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een TTM cadeauabonnement onderaan.


€26,50 49,00
3 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op TTM cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,50 49,00
3 nummers
54% korting

Laatste reviews

Over TTM

TTM.nl geeft informatie in de vorm van testen, berichtgeving, productoverzichten en distributie-cases met een sterk accent op praktijkervaring. Actuele informatie over nationaal en internationaal verkeer. TTM.nl bereikt beide (deel)markten in het goederenverkeer over de weg, t.w. beroeps-vervoerders en eigen vervoerders. Bij jouw abonnement ontvang je tevens de gratis email nieuwsbrief.

Het is ook mogelijk om een TTM abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Er is al een TTM cadeauabonnement vanaf €26,50. Klik hier om TTM cadeau te geven.

TTM verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een TTM abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 54% korting op de losse winkelprijs.