AutoWeek abonnementen

Met een AutoWeek proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 79% korting op de winkelprijs. Ontvang wekelijks de nieuwste editie van dit populaire autotijdschrift. Vol tests van vergelijkbare auto's en impressies van de nieuwste modellen. Hét magazine voor alle autoliefhebbers.


€4,00 18,76
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
79% korting

Laatste reviews

  • Harry
Mooi blad

Autoweek is een mooi blad! Ooit gekocht voor 75 cent. Nu €5.10. De prijs vind ook extreem duur voor Autoweek.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • anoniem

Autoweek is een leuk blad, maar wel veel doorsnee autos.

  • paul

Autoweek is niet zo glossy als bijvoorbeeld Carros of Topgear maar wel interessanter. Staat meer in voor gewone mensen zoals ik.

  • erwin wouters

met auto week lees je alles over de nieuwe auto s en krijg je goede aanbod voor je nieuwe auto

Over AutoWeek

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met AutoWeek. Het enige autowekelijkse magazine van ons land, vol nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Plus aandacht voor occasions, onderhoud en accessoires! En altijd met model- en prijsoverzichten!

Autoweek digitaal lezen

Abonnees van AutoWeek ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien.

AutoWeek proefabonnementen

Wil je AutoWeek zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 79% korting. Er is al een AutoWeek proefabonnement voor €4,00.

AutoWeek verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een AutoWeek abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 79% korting op de prijs in de winkel.