AutoWeek abonnementen

Ontvang wekelijks de nieuwste editie van dit populaire autotijdschrift. Vol tests van vergelijkbare auto's en impressies van de nieuwste modellen. Hét magazine voor alle autoliefhebbers.


€6,99
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

  • anoniem

Autoweek is een leuk blad, maar wel veel doorsnee autos.

  • paul

Autoweek is niet zo glossy als bijvoorbeeld Carros of Topgear maar wel interessanter. Staat meer in voor gewone mensen zoals ik.

  • erwin wouters

met auto week lees je alles over de nieuwe auto s en krijg je goede aanbod voor je nieuwe auto

Over AutoWeek

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met AutoWeek. Het enige autowekelijkse magazine van ons land, vol nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Plus aandacht voor occasions, onderhoud en accessoires! En altijd met model- en prijsoverzichten!

Autoweek digitaal lezen

Als abonnee van AutoWeek lees je alle edities op papier én online. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

AutoWeek proefabonnementen

Wil je AutoWeek eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Er is al een AutoWeek proefabonnement voor €6,99.

AutoWeek verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement.