AutoWeek abonnementen

Met een AutoWeek proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 62% korting op de winkelprijs. Ontvang wekelijks de nieuwste editie van dit populaire autotijdschrift. Vol tests van vergelijkbare auto's en impressies van de nieuwste modellen. Hét magazine voor alle autoliefhebbers.


€6,00 15,96
4 weken Stopt automatisch
62% korting

€2,95 3,99per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
26% korting

Laatste reviews

  • Harry
Mooi blad

Autoweek is een mooi blad! Ooit gekocht voor 75 cent. Nu €5.10. De prijs vind ook extreem duur voor Autoweek.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • anoniem

Autoweek is een leuk blad, maar wel veel doorsnee autos.

  • paul

Autoweek is niet zo glossy als bijvoorbeeld Carros of Topgear maar wel interessanter. Staat meer in voor gewone mensen zoals ik.

  • erwin wouters

met auto week lees je alles over de nieuwe auto s en krijg je goede aanbod voor je nieuwe auto

Over AutoWeek

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met AutoWeek. Het enige autowekelijkse magazine van ons land, vol nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Plus aandacht voor occasions, onderhoud en accessoires! En altijd met model- en prijsoverzichten!

Autoweek digitaal lezen

Met een abonnement op AutoWeek ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Om eerder geopende edities nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

AutoWeek proefabonnementen

Wil je AutoWeek eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Een AutoWeek proefabonnement is er al voor €4,00.

AutoWeek verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een AutoWeek abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 30% korting op de losse winkelprijs.