AutoWeek abonnementen

Ontvang wekelijks de nieuwste editie van dit populaire autotijdschrift. Vol tests van vergelijkbare auto's en impressies van de nieuwste modellen. Hét magazine voor alle autoliefhebbers.


€6,99
4 weken (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

  • anoniem

Autoweek is een leuk blad, maar wel veel doorsnee autos.

  • paul

Autoweek is niet zo glossy als bijvoorbeeld Carros of Topgear maar wel interessanter. Staat meer in voor gewone mensen zoals ik.

  • erwin wouters

met auto week lees je alles over de nieuwe auto s en krijg je goede aanbod voor je nieuwe auto

Over AutoWeek

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met AutoWeek. Het enige autowekelijkse magazine van ons land, vol nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Plus aandacht voor occasions, onderhoud en accessoires! En altijd met model- en prijsoverzichten!

Autoweek digitaal lezen

Met een Autoweek abonnement lees je iedere Autoweek digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Autoweek digitaal lezen

Proefabonnement Autoweek

Een Autoweek proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit autoblad. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Autoweek cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een liefhebber van auto's verrassen? Geef een abonnement Autoweek cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Autoweek proefabonnement

  • Autoweek als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Autoweek Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van AutoWeek. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over AutoWeek klantenservice