AutoWeek abonnementen

AutoWeek is jouw wekelijkse dosis autonieuws en -inspiratie. Dit tijdschrift staat vol met uitgebreide autotests, scherpe reviews en actueel nieuws uit de autowereld. Of je nu een fan bent van sportwagens, gezinsauto’s of de nieuwste elektrische modellen, AutoWeek heeft het allemaal.

Ontdek de nieuwste trends, lees diepgaande analyses en geniet van prachtige fotografie. Met AutoWeek blijf je altijd voorop lopen in de autowereld. Laat je passie voor auto's groeien en blijf geïnformeerd met AutoWeek.


€10,00 21,60
4 weken Stopt automatisch
54% korting

€7,50 19,95per maand
6 maanden altijd opzegbaar
62% korting

Laatste reviews

  • Harry
Mooi blad

Autoweek is een mooi blad! Ooit gekocht voor 75 cent. Nu €5.10. De prijs vind ook extreem duur voor Autoweek.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • anoniem

Autoweek is een leuk blad, maar wel veel doorsnee autos.

  • paul

Autoweek is niet zo glossy als bijvoorbeeld Carros of Topgear maar wel interessanter. Staat meer in voor gewone mensen zoals ik.

  • erwin wouters

met auto week lees je alles over de nieuwe auto s en krijg je goede aanbod voor je nieuwe auto

Over AutoWeek

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met AutoWeek. Het enige autowekelijkse magazine van ons land, vol nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Plus aandacht voor occasions, onderhoud en accessoires! En altijd met model- en prijsoverzichten!

Autoweek digitaal lezen

Als abonnee van AutoWeek lees je alle nummers op papier én online.

AutoWeek op Tijdschrift.nl

Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

AutoWeek proefabonnementen

Met een proefabonnement op AutoWeek maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je momenteel van 54% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een AutoWeek proefabonnement voor €10,00.

AutoWeek verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een AutoWeek abonnement. En profiteer van tot 62% korting op de winkelprijs.