Octane abonnementen

Het mooiste en beste autoblad over klassiekers en sportwagens dat in Nederland te koop is. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Octane cadeauabonnement onderaan.


€77,70
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Octane cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€77,70
6 nummers
 

Laatste reviews

Over Octane

Octane Magazine is er voor de gevorderde autoliefhebber. Met hoofdredacteur Ton Roks aan het stuur ben je er zeker van een blad voor de echte auto-enthousiast in huis te halen. Elk nummer is een gelegenheid om 156 pagina’s lang onbekommerd van auto’s te genieten. Octane Magazine houdt je perfect op de hoogte en geeft de actualiteit diepgang.

Als abonnee van Octane lees je alle nummers op papier én online. Octane heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot de digitale editie in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

Ken je iemand die Octane met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Octane cadeauabonnement vanaf €38,25.

Octane verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.