Octane abonnementen

Het mooiste en beste autoblad over klassiekers en sportwagens dat in Nederland te koop is. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Octane cadeauabonnement onderaan.


€72,90
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Octane cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€72,90
6 nummers
 

Laatste reviews

Over Octane

Octane Magazine is er voor de gevorderde autoliefhebber. Met hoofdredacteur Ton Roks aan het stuur ben je er zeker van een blad voor de echte auto-enthousiast in huis te halen. Elk nummer is een gelegenheid om 156 pagina’s lang onbekommerd van auto’s te genieten. Octane Magazine houdt je perfect op de hoogte en geeft de actualiteit diepgang.

Abonnees van Octane ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Octane heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt je de digitale edities. Om het magazine online te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Je kunt een abonnement op Octane ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Octane cadeauabonnement vanaf €72,90.

Octane verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement.