ariadne at Home abonnementen

Met een ariadne at Home proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Je ontvangt maandelijks de nieuwste editie van dit inspirerende woontijdschrift. Vol inspiratie en tips voor een heerlijk thuis waar en hoe je ook woont.


€11,99
3 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • roos meijers

Mijn buurvrouw, of ik kopen Uw blad we delen (crisis) elke keer samen. En we blijven er over nadenken, over praten, enz. Dus voor ons een super blad!

Over ariadne at Home

Ariadne at Home laat haar lezers zien dat wonen een passie is. Ariadne at Home is meer dan een woonmagazine, het is een lifestyle glossy. Deze bijzondere glossy inspireert en vertelt hoe je van jouw eigen woning een mooie, aantrekkelijke en plezierige ruimte kan maken.

Ariadne at Home digitaal lezen

Met een Ariadne at Home abonnement lees je iedere editie ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Ariadne at Home digitaal lezen

Proefabonnement Ariadne at Home

Een Ariadne at Home proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Ariadne at Home cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriendin die ook van wooninspiratie houdt? Geef een abonnement Ariadne at Home cadeau. Ze zal hier maandenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Ariadne at Home proefabonnement

  • Maandelijks Ariadne at Home als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Ariadne at Home Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van ariadne at Home. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over ariadne at Home klantenservice