Wandel Magazine abonnementen

Je ontvangt 4x per jaar hét wandeltijdschrift van NL (voorheen Op Lemen Voeten). Met korte tot lange wandeltochten in ons land en de rest van Europa. Met schitterende foto's, prachtige verhalen en wandeltips.


€12,95 25,35
3 nummers Stopt automatisch
49% korting

€19,95 42,25
5 nummers
53% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 25,35
3 nummers
49% korting

€19,95 42,25
5 nummers
53% korting

Laatste reviews

  • Jozefien
Wandelen 2.0

Met veel plezier lees ik het wandel magazine, alle tips zijn welkom. En door de spannende verhalen krijg je direct weer zin om aan de wandel te gaan.....!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Wandel Magazine

Voor iedereen die houdt van wandelen en de natuur, is Wandel Magazine het ideale tijdschrift. Elke editie zit vol met prachtige wandelroutes, handige tips en mooie foto's van de meest indrukwekkende natuurgebieden. Of je nu houdt van korte boswandelingen of lange trektochten, Wandel Magazine biedt je alles wat je nodig hebt.

Met Wandel Magazine ontdek je nieuwe plekken, krijg je de beste adviezen voor je uitrusting en lees je inspirerende verhalen van andere wandelaars. Een onmisbaar blad voor iedereen die graag op pad gaat en geniet van de buitenlucht.

Met aandacht voor natuur en cultuur zet Wandel magazine Op lemen voeten wandelen weer op de kaart. Met schitterende fotoreportages mooie beelden en inspirerende teksten, staat het magazine natuurlijk ook vol met praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodaties en vervoer. Ontdek wandelen, ontdek Wandelmagazine, hét vertrekpunt voor iedere wandelaar.

Wandel Magazine proefabonnementen

Wil je Wandel Magazine eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 49% korting op de losse verkoopprijs. Een Wandel Magazine proefabonnement is er al voor €12,95.

Je kunt een abonnement op Wandel Magazine ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Wandel Magazine cadeauabonnement vanaf €12,95. Klik hier om Wandel Magazine cadeau te geven.

Wandel Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Wandel Magazine. En profiteer van tot 53% korting op de losse verkoopprijs.