Wandel Magazine abonnementen

Met een Wandel Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 4x per jaar hét wandeltijdschrift van NL (voorheen Op Lemen Voeten). Met korte tot lange wandeltochten in ons land en de rest van Europa. Met schitterende foto's, prachtige verhalen en wandeltips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wandel Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,50 15,90
2 nummers Stopt automatisch
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 15,90
2 nummers
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

Laatste reviews

Over Wandel Magazine

Wandelmagazine is hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars in Nederland en Europa. Met verrassende invalshoeken en veel praktische informatie over bekende, maar vooral over onbekende plekken om te gaan wandelen.

Met aandacht voor natuur en cultuur zet Wandel magazine Op lemen voeten wandelen weer op de kaart. Met schitterende fotoreportages mooie beelden en inspirerende teksten, staat het magazine natuurlijk ook vol met praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodaties en vervoer. Ontdek wandelen, ontdek Wandelmagazine, hét vertrekpunt voor iedere wandelaar.

Wandel Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op Wandel Magazine maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je van 40% korting op de winkelprijs. Een Wandel Magazine proefabonnement is er al voor €9,50.

Het is ook mogelijk om een Wandel Magazine abonnement cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Wandel Magazine cadeauabonnement vanaf €17,95.

Wandel Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Wandel Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 44% korting op de losse winkelprijs.