Wandel Magazine abonnementen

Met een Wandel Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 4x per jaar hét wandeltijdschrift van NL (voorheen Op Lemen Voeten). Met korte tot lange wandeltochten in ons land en de rest van Europa. Met schitterende foto's, prachtige verhalen en wandeltips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wandel Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,50 15,90
6 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
40% korting

€17,95 31,80
1 jaar (4 nrs.)
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 15,90
6 maanden (2 nrs.)
40% korting

€17,95 31,80
1 jaar (4 nrs.)
44% korting

Laatste reviews

Over Wandel Magazine

Wandelmagazine is hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars in Nederland en Europa. Met verrassende invalshoeken en veel praktische informatie over bekende, maar vooral over onbekende plekken om te gaan wandelen.

Met aandacht voor natuur en cultuur zet Wandel magazine Op lemen voeten wandelen weer op de kaart. Met schitterende fotoreportages mooie beelden en inspirerende teksten, staat het magazine natuurlijk ook vol met praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodaties en vervoer. Ontdek wandelen, ontdek Wandelmagazine, hét vertrekpunt voor iedere wandelaar.

Wandel Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend(in) die graag wandelt? Geef een Wandel Magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Wandel Magazine proefabonnement

  • 4x per jaar het tijdschrift in huis voor het in de winkel ligt
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Veel goedkoper dan los kopen

Wandel Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wandel Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wandel Magazine klantenservice