Wandel Magazine abonnementen

Met een Wandel Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 53% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 4x per jaar hét wandeltijdschrift van NL (voorheen Op Lemen Voeten). Met korte tot lange wandeltochten in ons land en de rest van Europa. Met schitterende foto's, prachtige verhalen en wandeltips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wandel Magazine cadeauabonnement onderaan.


€12,95 25,35
3 nummers Stopt automatisch
49% korting

€19,95 42,25
5 nummers
53% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 25,35
3 nummers
49% korting

€19,95 42,25
5 nummers
53% korting

Laatste reviews

  • Jozefien
Wandelen 2.0

Met veel plezier lees ik het wandel magazine, alle tips zijn welkom. En door de spannende verhalen krijg je direct weer zin om aan de wandel te gaan.....!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Wandel Magazine

Wandelmagazine is hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars in Nederland en Europa. Met verrassende invalshoeken en veel praktische informatie over bekende, maar vooral over onbekende plekken om te gaan wandelen.

Met aandacht voor natuur en cultuur zet Wandel magazine Op lemen voeten wandelen weer op de kaart. Met schitterende fotoreportages mooie beelden en inspirerende teksten, staat het magazine natuurlijk ook vol met praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodaties en vervoer. Ontdek wandelen, ontdek Wandelmagazine, hét vertrekpunt voor iedere wandelaar.

Wandel Magazine proefabonnementen

Wil je Wandel Magazine zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 49% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Wandel Magazine proefabonnement voor €12,95.

Wil je een ander verrassen met een Wandel Magazine abonnement? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Er is al een Wandel Magazine cadeauabonnement vanaf €12,95.

Wandel Magazine verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Wandel Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 53% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.