Wandel Magazine abonnementen

Met een Wandel Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 4x per jaar hét wandeltijdschrift van NL (voorheen Op Lemen Voeten). Met korte tot lange wandeltochten in ons land en de rest van Europa. Met schitterende foto's, prachtige verhalen en wandeltips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wandel Magazine cadeauabonnement onderaan.


€9,50 15,90
2 nummers Stopt automatisch
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 15,90
2 nummers
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

Laatste reviews

  • Jozefien
Wandelen 2.0

Met veel plezier lees ik het wandel magazine, alle tips zijn welkom. En door de spannende verhalen krijg je direct weer zin om aan de wandel te gaan.....!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Wandel Magazine

Wandelmagazine is hét magazine voor actieve en nieuwsgierige wandelaars in Nederland en Europa. Met verrassende invalshoeken en veel praktische informatie over bekende, maar vooral over onbekende plekken om te gaan wandelen.

Met aandacht voor natuur en cultuur zet Wandel magazine Op lemen voeten wandelen weer op de kaart. Met schitterende fotoreportages mooie beelden en inspirerende teksten, staat het magazine natuurlijk ook vol met praktische informatie over kaarten, gidsen, accommodaties en vervoer. Ontdek wandelen, ontdek Wandelmagazine, hét vertrekpunt voor iedere wandelaar.

Wandel Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op Wandel Magazine maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 40% korting op de winkelprijs. Er is al een Wandel Magazine proefabonnement voor €9,50.

Het is ook mogelijk om een Wandel Magazine abonnement cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Wandel Magazine cadeauabonnement vanaf €9,50.

Wandel Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Wandel Magazine. En profiteer van tot 44% korting op de winkelprijs.