BIKE Explorer abonnementen

Met een BIKE Explorer proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Hét fietsmagazine voor mensen die van fietsen houden. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een BIKE Explorer cadeauabonnement onderaan.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op BIKE Explorer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

Laatste reviews

Over BIKE Explorer

BIKE explorer, hét tijdschrift voor mensen die van fietsen houden. Veel aandacht voor (bijzondere) routes, voornamelijk in Europa en af en toe daarbuiten. Bike Explorer richt zich op fietsers die graag willen ontdekken, van dagtochten tot lange fietsvakanties, en onderweg genieten van cultuur, natuur en bezienswaardigheden. Natuurlijk worden nieuwe fietsen en accessoires uitgebreid waargenomen en getest door de redactie.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op BIKE Explorer? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. Er is al een BIKE Explorer cadeauabonnement vanaf €19,95.

BIKE Explorer verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een BIKE Explorer abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 43% korting op de losse winkelprijs.