BIKE Explorer abonnementen

BIKE Explorer is jouw gids in de wereld van avontuurlijk fietsen. Dit tijdschrift staat boordevol inspirerende reisverhalen, uitdagende routes en het meest recente fietsniews. Of je nu droomt van een epische mountainbiketocht of een ontspannende fietsvakantie, BIKE Explorer biedt het allemaal.

Ontdek gedetailleerde routebeschrijvingen, praktische adviezen en schitterende fotografie die je meenemen naar de mooiste fietslocaties. Met BIKE Explorer blijf je altijd gemotiveerd en geïnspireerd om nieuwe avonturen op de fiets te beleven. Verken de wereld op twee wielen met BIKE Explorer.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op BIKE Explorer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

Laatste reviews

Over BIKE Explorer

BIKE explorer, hét tijdschrift voor mensen die van fietsen houden. Veel aandacht voor (bijzondere) routes, voornamelijk in Europa en af en toe daarbuiten. Bike Explorer richt zich op fietsers die graag willen ontdekken, van dagtochten tot lange fietsvakanties, en onderweg genieten van cultuur, natuur en bezienswaardigheden. Natuurlijk worden nieuwe fietsen en accessoires uitgebreid waargenomen en getest door de redactie.

Ken je iemand die BIKE Explorer met plezier zal lezen? Geef een abonnement op BIKE Explorer cadeau. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een BIKE Explorer cadeauabonnement vanaf €19,95. Klik hier om BIKE Explorer cadeau te geven.

BIKE Explorer verschijnt 5x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op BIKE Explorer. En profiteer van tot 43% korting op de winkelprijs.