Toeractief abonnementen

Met een Toeractief proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 17% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Toeractief cadeauabonnement onderaan.


€79,00 80,50
1 jaar
2% korting

€135,00 161,00
2 jaar
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Toeractief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€79,00 80,50
1 jaar
2% korting

€135,00 161,00
2 jaar
17% korting

Laatste reviews

  • Piet

Erg fijn blad. Er staan leuke tips en uitjes in maar ook veel nuttige informatie en bijzonderheden. Daarnaast ook prachtige foto's! Blijf er zeker abonnee van!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Toeractief

Toeractief, het enige magazine dat recreatief fietsen en wandelen combineert. Bijna 55.000 trouwe abonnees die de unieke, eigengemaakte routes wandelen en fietsen. Wandelend of fietsend genieten van de mooiste plekjes in Nederland. Toeractief is een unieke combinatie van een magazine met bij elke editie een handig GRATIS routeboekje boordevol unieke wandel- en fietsroutes, sfeervolle reportages, handige tests en het laatste nieuws op wandel- en fietsgebied.

Ben je abonnee van Toeractief? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Toeractief ook digitaal lezen. Toeractief heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest je de digitale edities. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer overal en altijd in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Wil je iemand anders verrassen met een Toeractief abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Toeractief cadeauabonnement vanaf €79,00.

Toeractief verschijnt 7x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Toeractief abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 17% voordeliger uit dan in de winkel.