Up/Down Magazine abonnementen

Met een Up/Down Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Ontvang 4x per jaar de nieuwste editie van dit mountainbike tijdschrift. Gemaakt vóór mountainbikers dóór (fanatieke) mountainbikers. Met technische tips & tricks, routes, materiaal, wedstrijden, reisverhalen en prachtige foto's.


€15,00 19,90
6 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
9 maanden (3 nrs.)
58% korting

€25,00 39,80
1 jaar (4 nrs.)
37% korting

€36,00 59,70
1,5 jaar (6 nrs.)
40% korting

Laatste reviews

  • pino

Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager.

  • melanie

een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ook tips hoe je beter kan rijden. Leuk om te lezen dus en zeker niet saai!

Over Up/Down Magazine

Niet bang zijn om vies te worden en met snot voor de ogen te fietsen. Voor deze moutainbikers is er nu Up/Down mountainbike magazine. Up/Down brengt iets nieuws in het aanbod van magazines.

Met een mix van sport en lifestyle is Up/Down bestemd voor een breed mountainbikepubliek, waardoor zowel de beginner als gevorderde biker met informatieve en beschrijvende artikelen meer uit deze sport kan halen.

Proefabonnement Up/Down Mountainbike Magazine

Aanbiedingen met de vermelding "stop automatisch" betreffen Up/Down Mountainbike proefabonnementen: de eenvoudigste manier om vrijblijvend kennis te maken met dit schitterend fietstijdschrift.

Up/Down magazine cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een actieve vriend(in) verrassen, die graag op de fiets van het gebaande gaat? Geef een Up/Down magazine abonnement cadeau.Voordelen Up/Down Mountainbike proefabonnement

  • 4x per jaar als eerste het magazine in huis
  • Inclusief digitaal lezen
  • Vrijblijvend* en voordelig kennis maken

* Alleen bij aanbiedingen waarbij "stopt automatisch" staat vermeld.

Up/Down Mountainbike Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Up/Down Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Up/Down Magazine klantenservice