Up/Down Mountainbike abonnementen

Met een Up/Down Mountainbike proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Ontvang 4x per jaar de nieuwste editie van dit mountainbike tijdschrift. Gemaakt vóór mountainbikers dóór (fanatieke) mountainbikers. Met technische tips & tricks, routes, materiaal, wedstrijden, reisverhalen en prachtige foto's.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • pino

Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager.

  • melanie

een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ook tips hoe je beter kan rijden. Leuk om te lezen dus en zeker niet saai!

Over Up/Down Mountainbike

Niet bang zijn om vies te worden en met snot voor de ogen te fietsen. Voor deze moutainbikers is er nu Up/Down mountainbike magazine. Up/Down brengt iets nieuws in het aanbod van magazines.

Met een mix van sport en lifestyle is Up/Down bestemd voor een breed mountainbikepubliek, waardoor zowel de beginner als gevorderde biker met informatieve en beschrijvende artikelen meer uit deze sport kan halen.

Up/Down Mountainbike proefabonnementen

Met een Up/Down Mountainbike proefabonnement maak je voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je nu van 25% korting op de winkelprijs. Een Up/Down Mountainbike proefabonnement is er al voor €15,00.

Up/Down Mountainbike verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Up/Down Mountainbike abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 58% korting op de prijs in de winkel.