Up/Down Mountainbike abonnementen

Met een Up/Down Mountainbike proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Ontvang 4x per jaar de nieuwste editie van dit mountainbike tijdschrift. Gemaakt vóór mountainbikers dóór (fanatieke) mountainbikers. Met technische tips & tricks, routes, materiaal, wedstrijden, reisverhalen en prachtige foto's.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • pino

Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager.

  • melanie

een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ook tips hoe je beter kan rijden. Leuk om te lezen dus en zeker niet saai!

Over Up/Down Mountainbike

Niet bang zijn om vies te worden en met snot voor de ogen te fietsen. Voor deze moutainbikers is er nu Up/Down mountainbike magazine. Up/Down brengt iets nieuws in het aanbod van magazines.

Met een mix van sport en lifestyle is Up/Down bestemd voor een breed mountainbikepubliek, waardoor zowel de beginner als gevorderde biker met informatieve en beschrijvende artikelen meer uit deze sport kan halen.

Up/Down Mountainbike proefabonnementen

Met een Up/Down Mountainbike proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 25% korting. Er is al een Up/Down Mountainbike proefabonnement voor €15,00.

Up/Down Mountainbike verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Up/Down Mountainbike. En profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs.